פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים המארז לא כזה מרעיש, היה כאן מישהו שכתב, שהוא שם איפשהו במארז ספוגים כאלה כי יש רעש של מגע בין ברזל לברזל.
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים אני.וברגע שאני אהיה גם פחות עצלן, אני אצלם את זה. כל מה שנשאר אחרי זה זה רעש של זרימת אוויר.
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים אהה וואלה נכון תצלם בבקשה שנוכל לראות. יש הרבה רעש מהמחשב? אפשר לישון איתו בלילה?
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים אני ישן איתו בלילה, לא מפריע לי. ואני מתחרפן מכל רעש הכי קטן. לפני שעשיתי את המוד הזה, כיביתי את המחשב כל לילה.
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים לא מסובך בכלל (אם אתה מוסמך ובטוח שאתה מסוגל לתפעל זוג מספריים ומברג, אני חושב שתצליח להתמודד עם זה)לא משנה את המראה- נמצא מאחורי הפאנל הקדמילא מפריע לזרימת האוויר או שום דבר בפונקציונליות של המארז.
פורסם 2009 בינואר 616 שנים חבל שבדיון הזה אנשים סטו מהשאלה המקרוית - השוואה בין LEXA ל-TEMPEST. לשניהם יש יתרונות וחסרונות.אז מה, סער, מה קנית בסוף?והאם מישהו יודע אם GTX260 החדש נכנס ל LEXA בלי בעיות?
פורסם 2009 בינואר 616 שנים אחרי שאני בעצמי רציתי לקנות את הטמפסט פרשתי מזה בגלל שהמון אמרו לי שלמאווררים יש דחיפת אוויר ממש חלשה. לבסוף בדקתי וראיתי בעצמי שזה נכון. =\אני אישית לא ממליץ לך על הטמפסט אם אתה מחפש מבחינת קירור.
פורסם 2009 בינואר 816 שנים לחבר שלי יש LEXA יש לו שם GX2 9800 אז אני מאמין שהGTX260 אמור להכנס ...לזכרוני הוא לא הזיז שם כלום ולדעתי הTEMPEST בנוי יותר טוב מבחינת איורור .
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים קניתי את ה- LEXA אך ורק לפי יופי - הסידור כבלים בא בהרבה סבלנות...ה- LEXA לדעתי יותר יפה מה- TEMPESTמבחינת קירור עשיתי מוד קטנטן והחלפתי את כל המאווררים ויש לי במארז עכשיו 8 מאוורריםמסכים שהמארז יותר קטן ופחות נוח לעבודה אך עצם היותו יותר יפה פתר לי את הבעיה...מבחינת מקום גם SLI/CF יכנס שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.