פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים שבת שלום, יש ברשותי התקן בעל כניסת Ethernet ללא שום מידע על כתובת הMAC שלו. נמסר לי שאני אוכל לגלות כתובת זו בעזרת HUB(לא סוויצ') ,התוכנה Wireshark ומחשב. מישהו יכול לעזור לי? תודה!
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים איזה מין מכשיר זה? אתה יודע את הIP שהוא מקבל?אם אתה יודע את הIP, תן לו פינג ואז תסתכל על טבלאת הARP (הפקודה נקראת arp).לא צריך תוכנה חיצונית.
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר זה מרכזייה טלפונית..אני לא יודע איזה IP היא מקבלת וגם לא יודע את הMAC שלה
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים פשוט תריץ פקודהIPCONFIG/allזה מופיע שם תחת physical Addressשזה בעצם שם נרדף ל MACבהצלחה
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים לא זה לא, הוא לא מחפש את ה MAC של המחשב שלו הוא מחפש את ה MAC של ציוד שמחובר למחשב שלו.ובשביל זה באמת הכי פשוט לעשות את מה שסלט קיסר הציע:איזה מין מכשיר זה? אתה יודע את הIP שהוא מקבל?אם אתה יודע את הIP, תן לו פינג ואז תסתכל על טבלאת הARP (הפקודה נקראת arp).לא צריך תוכנה חיצונית.
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים http://www.portablefreeware.com/?id=730 חינמית, ללא התקנה ותאמר לך מי מחובר, מה הוא משתף, מה ה-IP שלו ועוד ועוד. זה אולי יעזור לך
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים לא זה לא, הוא לא מחפש את ה MAC של המחשב שלו הוא מחפש את ה MAC של ציוד שמחובר למחשב שלו.ובשביל זה באמת הכי פשוט לעשות את מה שסלט קיסר הציע:כל זה בהנחה שהוא מקבל בכלל IP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.