עבור לתוכן

שאלה |מה הספק הכי זול שיחזיק לי את ה 8800 ultra ?

Featured Replies

פורסם

או מה הספק הכי זול שיחזיק לי זוג של 4850 ?

פורסם
  • מחבר

אני יודעה אני מכיר את הספק יש לי אותו על מערכת אחרת אבל אני רוצה משהוא הכי זול לעוד מערכת

פורסם

*נמחק*

פורסם
  • מחבר

מה הקטע נמחק ?

בבקשה שמישהוא יענה לי

[br]פורסם בתאריך: 23.08.2008 בשעה 00:10:12

נו מה מה קטע אפ אחד לא יודעה ?

אני מבין שה vx 550 הו ספק מעולה יש לי אותו אבל אני צריך עכשיו משהוא הכי זול שיש בישביל זה ואתם נותנים לי את ה vx 550 (שהוא לא כזה יקר אבל אני צריך דחוף ואין לי כרגע מזומנים ) שהוא איזה 41 a וה אולטרה צריך כולה 30 a פשוט אני לא מוצא ספק מתאים?

פורסם

במקרה יש לך את אחד הכרטיסים הכי רעבים שיוצרו אי פעם. אתה רוצה שהוא לא יעבוד כמו שצריך כי חבל לך להשקיע עוד 100 שקל בספק? ה450 VX קרוב למינימום שיחזיק כרטיס כזה יחד עם מעבד נורמלי. אני מניח שהMODU 425 גם, וכנראה גם הLIBERTY 400. לא מוכן לשלם 400 שקל (אחרי ששילמת איזה 3K על הכרטיס בזמנו)? באמת שזו כבר בעיה שלך.

פורסם
  • מחבר

הכסף זה לא העיניין פשוט ברגע זה ספציפית אני צריך ואין לי מזומנים ל כמה הימים הקרובים ואני חייב עכשיו ויש לי רק 400 שח ואני לא בטוח אם זה מספיק כי בזמנו ה vx 550 עלה מעל זה ואני יכול כרגע עד 400 ש"ח ואני לא יכול לחכות אם הייתי יכול אז הייתי מחכה אבל אני לא .[br]פורסם בתאריך: 23.08.2008 בשעה 15:20:20

Up

חברה אני חייב תשובה

פורסם

חייב תשובה או לא חייב תשובה אין דבר כזה דחוף

אם תמשיך כך לא תקבל מענה.

סבלנות משתלמת

פורסם
  • מחבר

טוב סבבה אני לא יגיב יותר עד שאני יקבל תשובה של יחשבו שאני ספאמר

עריכה : חשבתי אוליי לעשות כמו ב antec p190 שהם שמים שניי ספקיי כוח אחד לדיסקים קשיחים וכו והשני ללוח אם ולכרטיסי מסך ,אז האם אני יכל לכחת סתם ספק גנרי פשוט בישביל כל השטויות וספק טיפה יותר טוב רק בישביל ה אולטרה

פורסם

ב-24 שעות הראשונות אסור בכלל להקפיץ. אתה בזמן הזה הספקת להקפיץ פעמיים!

תתחדש,יש לך אזהרה ראושנה של הקפצה (הקפצות יותר נכון).

רענן את זכרונך בחוקי הפורום כדי שוז תהיה גם האחרונה.

פורסם
  • מחבר

בסדר סליחה עכשיו תענו לי בבקשה על השאלה .

פורסם

עניתי לך כבר: ספקים פחות חזקים מהLIBERTY 400\MODU 425\CORSAIR 450VX לא יחזיקו את הכרטיס הזה בצורה נורמאלית. איזה תשובה בדיוק אתה רוצה? שנשקר לך ונגיד שיש ספק ב200 שקל שיכול סתם כדי שתרגיש טוב עם עצמך (עד לרגע שתנסה להשתמש בו, כמובן)?

פורסם

אולי ה500 OEM של SESONIC יצליח

פורסם

אולי ה500 OEM של SESONIC יצליח

Requirements

Minimum of a 500 Watt power supply.

(Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 34 Amp Amps.)

אם לספק ה SESONIC יש 34A לך על זה למרות שהאיתי מציע לך ללכת על עוד 50W שזה בעצם 550W...

לגבי CF של 4850 המינימום לאחד זה 450W אז ל 2 צריך כמינימום 600W/650W...

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה אפשר לנעול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים