עבור לתוכן

CM690 VS NZXT TEMPEST

Featured Replies

פורסם

הגעתי להחלטה שאני כנראה יקנה את אחד משתי אלו

ההתלבטות העיקרית שלי היא בקשר לשקט+איוורור

שמתי לב שלTEMPEST יש 6 מאווררים האם זה לא הופך אותו למרעיש בטירוף?

לעומתו יש את ה690 שניראה הרבה יותר סולידי ויפה... אך אין לי מושג מה לגבי איכות הסירקולציה שלו ומידת הרעש..

מי שיכול לעזור ולייעץ לי אני אשמח

תודה.

פורסם

אני פתחתי על זה דיון תסתכל ויש שם השוואה בניהם לפי כמה נושאים....

פורסם

בעלים פה בפורום של ה-Tempest אומרים שאי אפשר לישון לידי - מבחינתי זה לא מארז שקט. מה שכן - הוא מאוורר מאוד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי זה נשמע מטריד :-\

ומה לגבי הCM690 ? יקרר בצורה טובה HD4870 ו Q9450 (כמובן שאני יוסיף לו מאוורר או שתיים איכותיים)

פורסם

אוקיי זה נשמע מטריד :-\

ומה לגבי הCM690 ? יקרר בצורה טובה HD4870 ו Q9450 (כמובן שאני יוסיף לו מאוורר או שתיים איכותיים)

אפילו בצורה מעולה.

HD4870 (בשונה מHD4850) פולט את האוויר אל מחוץ למארז (במידה ולא ידעת), ולא משאיר אותו בפנים.

פורסם

תלוי איזה HD4850 - זה של HIS כן פולט את החום אל מחוץ למארז.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה חבר'ה... אני יילך על הCM690

פורסם

90% מהרעש של הטמפסט הוא בגלל העובדה ש 2 המאווררים הקדמיים שלו מוברגים למתכת שמוברגת למתכת, כל רעידה קטנה גורמת לרעש מעצבן כזה בתדר גבוה.

אם מבודדים את המאוורר מהתושבת שלו, ואת התושבת ממקומה במארז (ע"י גומי/ספוגים), נשאר רק רעש של זרימת אוויר, אפשר לישון עם זה יופי.

עוד כמה ימים אני אעלה לפה מדריך בדיוק איך לעשות את זה, אני ישן בחדר עם המארז, ולי מאוד מפריע רעש.

עד שעליתי על הפטנט הזה- פשוט כיביתי את המחשב בלילה.

פורסם

תודה על העזרה חבר'ה... אני יילך על הCM690

קח בחשבון שתצטרך מלגזה להרים אותו..כבד...אבל למחירו מארז מצוין ומאוד מרווח בפנים.

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי מארז של 11 ק''ג ללא חומרה אז אני לא מאמין שזה יהיה כזה נורא ;D

פורסם

לי יש את הטמפסט, ואני לא יודע מה איתכם, אבל על קירור סטוק, בלי לשנות את המהירויות של המאוררים, אין רעש כלל, אפשר לישון איתו בחדר (מניסיון)

תהנה אחלה מארז

פורסם

יש לי אותו גם. אתה מגזים בטירוף, בהחלט יש רעש, וגם רעש מציק למדי.

אחרי בידוד המאווררים הקדמיים עם ספוג על הברגים או משהו, נשארק רק רעש לא מציק של זרימת אוויר.

פורסם

שוב, הרעש הוא דיי סובייקטיבי, אולי אני חושב שהוא דיי שקט בגלל המחשב הישן שהיה לי, למרות זאת, אין לי בעיה לישון איתו בחדר.

פורסם

לא יודע אם זה מועיל אבל אני עוד אחד שלא נגע במאווררים והמחשב שלא לא מרעיש לו :D

ויש לי Tempest אם לא הבנת..

בקיצור אחלה מארז! :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים