עבור לתוכן

האם המאורר של ולקנו 7+ טוב למעבד שלי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

רציתי שלאול אותכם המבינים במאוררים איך המאורר הזה למעבד and 1800 והאם יש הבדל בינו לבין הוולקנו 9 או 10

חוץ מהמחיר

וכמה לדעתכם המאורר הזה יוריד לי את הטמפרטורה של המעבד שלי כי עכשיו היא על 70 מעלות

פורסם

לדעתי עדיף הוולקנו 9 במצב שלך...אני מניח שהמארז לא מאורר

פורסם

או שעשית אוברקלוק ממש רצחני או שהמארז שלך פשוט מאוורר בצורה מחרידה

הוולקנו7+ יהיה טוב למעבד שלך אבל ניראה לי שכדאי שתאוורר גם את המארז כי מעבד כזה לא אמור להגיע לכאלה טמפרטורות בלי סיבה ממש טובה

פורסם

אם המחיר לא בעיה אז לדעתי עדיך לך לקחת את הוונטק ארו פלו, תכנס לאתר של הדובים ותראה את הביקורות שהוא קיבל שם ממש מגניב!!!!

לעומת זאת תראה את הביקורות על הוולקנו 7+ ממש מגעיל!!!!

פורסם

הביקורות של פנדה שוות לתחת! בוא אני יגלה לך סוד אני רשמתי שם פעם ביקורת "לא משהו" על מוצר שהוא לא משהו והופה יום אחרי היא נמחקה....

וונטק ארו פלו באמת טוב יותר אבל שיקול תקציבי, אם לא הוונטק אז וולקנו 9

פורסם

עדיף וולקנו 9 הרכבתי אותו לחבר שלי אתמול והוא ממש מצויין!!

פורסם
  • מחבר

כן אני הבנתי אבל מה ההבדל בינהם ל-9 ל-7

פורסם

ההבדל הוא שהוולקנו 7+ מבוסס כולו על נחושת והוא כולל SF1 רגיל והוולקנו 9 מכיל בסיס עגול מנחושת והשאר אלומיניום עם SF2

פורסם

לי הוולקונו 7+ הוריד מאיזה 70 ל 54 אם אני לא טועה

אבל אני לא זוכר בדיוק.

הבעיה איתו שהוא עושה רעש איום, ובגלל זה בדרך כלל אני שם אותו על המהירות הכי נמוכה.

עריכה: ואני לא עושה OC או משהו

פורסם

לפני שאתה רץ להחליף HSF שאל את עצמך האם אתה צריך אחד טוב יותר?

המחשב נתקע? עושה RESTARTS ספונטניים? מסכים כחולים?

אם כן יש סיכוי שזה נגרם בגלל התחממות.

פתח את המארז ותוודא שהמאוורר מסתובב, שה-HSF יושב על המעבד כמו שצריך, שלא הצטברה שכבת אבק רצינית שמפריעה לזרימת האוויר.

אם כל אלה לא פותרים את הבעיה נסה לקחת מאוורר רצפה לשים ליד המארז הפתוח ולעבוד כמה זמן ככה, אם הבעוית נעלמו סימן שהן נבעו מחום... במקרה כזה (ולאחר ששללת את כל האפשרויות האחרות שציינתי למעלה) יש מקום לשקול קנית HSF חדש ומבקרה הזה הייתי ממליץ על וולקנו 9.

סיבה נוספת בעטיה כדאי לשקול החלפה היא OC (המהרה), אם אתה שוקל להמהיר את המעבד הקירור הנוכחי (בהנחה שהוא אכן תקין) לא יספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים