""עובדות"" על קולה ומים. - עמוד 4 - כללי - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

""עובדות"" על קולה ומים.


00000

Recommended Posts

חלב מעט חומצתי, ויוצר בגוף "חומצת חלב"..

חומר לא כל כך ידידותי.

אך, מכיל חלבונים וסידן, כספורטאי, אני ממליץ על כוס חלב בבוקר.

לא מסוגל לשתות חלב בלי כלום. עדיף עם קורנפלקס :P

לדעתי הדיון מיותר.

אפשר להגיד על כל דבר את היתרונות והחסרונות. וכמו כן, ראיתי דיונים רבים פה על ש א' זה בריא ו ב' זה פחות בריא

בסופו של דבר נמות ככה או ככה.

אז עדיף למות עם חיוך. (רק במקרה של הקולה זה יהיה בלי שיניים :-X)

תשתו מה שטוב לכם וזהו.

זה כמו שאנשים מכורים לקפאין (וכן, גם בקולה יש) אבל לא ברמה של קפה שחור או משהו כזה... :o

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

  • תגובות 58
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

בדיוק לזה התכוונתי.

לפני כמה ימים קנינו איסיטי של ויסוצקי אפרס' והוא הרבה יותר טוב מנסטי אפרסק.

ככה שמהיום אני עובר לויסוצקי

בהתחשב בשעה המאוחרת שבה כתבתי את ההודעה ההיא תיאלץ לסלוח לי, התכוונתי שנסטי יותר טוב מאיסטי ><

לא שניסיתי איסטי, אבל אני מאמין בנסטי, ואם איסטי יותר טוב מנסטי כל האוסף בקבוקים שלי לא שווה כלום :(

אבל אני אנסה

מה רע בחלב, עדיין לא הבנתי.

איך זה בדיוק מזיק?

בהרבה מאוד דרכים, יש ספר בשם "שוטי החלב" שמספר כמה החלב לא בריא, מצטט הרבה מחקרים וניסויים בין היתר

חלב מעט חומצתי, ויוצר בגוף "חומצת חלב"..

חומר לא כל כך ידידותי.

אך, מכיל חלבונים וסידן, כספורטאי, אני ממליץ על כוס חלב בבוקר.

ומשפט לסיכום:

"נסטי - תה קר ויקר"

לא ממליץ על כוס חלב בבוקר

אני מעדיף שייק תפוחים על בסיס יוגורט (שפחות גרוע מחלב)

אם אני זוכר נכון, באיזה ניסוי הראו שחלב גורם להפריש יותר סידן בשתן (או שפשוט הסידן לא נקלט בגוף ולכן זה קרה)

זה היה בהגזמה, בנסטי ובאיסטי יש כמויות גדולות מאוד של סוכר(אונם לא 20 כפיות לכוס נראה לי, אבל עדיין המון)

אני אישית מדלל את זה תמיד

אבל נראה לי שהגזמת, אני לא חושב שיש בזה כמויות "גדולות מאוד" של סוכר

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

תכינו לעצמכם נסטי, תעשו תה עם 20 כפיות סוכר פר כוס, שימו במקפיא לזמן קצר או במקרר לשמן ארוך יותר, ויש לכם נסטי או איסטי

בתור אחד שכולם אומרים לו שהוא משתמש ביותר מדי סוכר בתה אני יכול להגיד לך שבחיים נסטי/אייסטי ישתווה לכוס תה עם סוכר.

אני שם (במצב כרגע - אחרי ירידה בכמות) 5-6 כפות סוכר חום בתה שלי והוא הרבה יותר מתוק מנסטי/אייסטי . גם שלוש כפות יותר מתוק אם אני לא טועה.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

חלב מעט חומצתי, ויוצר בגוף "חומצת חלב"..

חומר לא כל כך ידידותי.

אך, מכיל חלבונים וסידן, כספורטאי, אני ממליץ על כוס חלב בבוקר.

שתיית חלב לא יוצרת בגוף חומצת חלב. חומצת החלב נוצרת בשרירים של גוף האדם בעת ביצוע פעילות גופנית מאומצת וממושכת. במצב זה כמות החמצן שמגיעה לתאי השריר אינה מספיקה לחמצון מלא של הגלוקוז ובתהליך החמצון החלקי נוצרת חומצת החלב.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

שתיית חלב לא יוצרת בגוף חומצת חלב. חומצת החלב נוצרת בשרירים של גוף האדם בעת ביצוע פעילות גופנית מאומצת וממושכת. במצב זה כמות החמצן שמגיעה לתאי השריר אינה מספיקה לחמצון מלא של הגלוקוז ובתהליך החמצון החלקי נוצרת חומצת החלב.

כשיש חמצן : גלוקוז -> גליקוליזה אנארובית (מעט אנרגיה) -> פירובט -> מעגל קרבס אירובי (הרבה אנרגיה) -> מים ודו-תחמוצת הפחמן.

כשאין חמצן (או שאין מיטוכונדריה) : גלוקוז -> פירובט (שלא יכול לצאת מהתא) -> חומצה לקטית (שיכולה לצאת מהתא) -> כאבי שרירים.

כמו שנואל ציין, אין שום קשר לחלב.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

שתיית חלב לא יוצרת בגוף חומצת חלב. חומצת החלב נוצרת בשרירים של גוף האדם בעת ביצוע פעילות גופנית מאומצת וממושכת. במצב זה כמות החמצן שמגיעה לתאי השריר אינה מספיקה לחמצון מלא של הגלוקוז ובתהליך החמצון החלקי נוצרת חומצת החלב.

או בשפת בני תמותה: כשהגוף מאמץ גופני והתאים לא מקבלים מספיק חמצן הם עוברים לתהליך נשימה אנאירובי (לזמן מוגבל), ובמקום חמצן הם משתמשים בפחמן דו-חמצני. כתוצאה מכך נוצרת חומצת חלב.(וזה בעצם השרירים התפוסים)

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.


×
  • צור חדש...