פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים Gigabyte 8l945gmf intel paentium 3.2 Ghz הדרייבר של Audigy 2 sound blaster מותקןsound:Audio codecscreative game portcreative sb audigylegeacy audio driverlegacy video capture deviecesmedia control devicesrealtek High defintion audioאני שומע קול משני קרטיסי הקול עי שינויי בהגדרות אבל כשאני מנסה להגדיר משהו בCreative speaker setting מסך כחול ורסטרתכשאני מכבה את המחשב אין כיבוי בריא אלא מסך כחול מופיע בשלבים האחרוניםאיך אני פותר את הבעיהבביוס יש חמישה אפשריות לSATAdisabledauto combined non combinedenchantedאיך אני מסדר שליטה מלאה ובריאה של האודיגי?
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים אחי מה שאתה צריך לעשות זה לכבות את הכרטיס קול המובנה דרך הביוסתכנס לביוס ותחפש שם איפה נמצאים כלהבקרים המובנים ושם זה צריך להיות, איפה שמכבים גם את הכרטיס רשת בדרך כלל.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים בביוס יש חמישה אפשריות לSATAdisabledauto combined non combinedenchantedאיך אני מסדר שליטה מלאה ובריאה של האודיגי?מה הקשר לSATA לא הבנתי...הבעיה יכולה להיות בדריוורים.תעדכן את שניהם.אם אתה לא צריך את הONBOARD אז פשוט תבטל בביוס כמו שאמר זה שמעלי.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר Sata עליו האודיגיחיפשתי המקום היחיד שבו יש קשר ל אודיו זה החמש אפשריות סאטה האלה איזה מהם היא אפשרות בשביל לכבות את המובנה לא יודעאני צריך הדרכה בביוסכשאני עושה DIASABLED אז הWIN לא עולה
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים Sata עליו האודיגי חיפשתי המקום היחיד שבו יש קשר ל אודיו זה החמש אפשריות סאטה האלה איזה מהם היא אפשרות בשביל לכבות את המובנה לא יודע אני צריך הדרכה בביוס כשאני עושה DIASABLED אז הWIN לא עולה SATA זה הבקר של ההרדיסק. ביטול הכרטיס קול נמצא איפה שהוא בביוס ואולי נקרא AC97 משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.