עבור לתוכן

התלבטות בבחירת מסך 22'' למשחקים (תקציב עד 1500 ש"ח) ...

Featured Replies

פורסם

מאחר שאמרת שארגונומיה לא חשובה לך, מומלץ ללכת על ה-Dell E228WFP. ה-T220 לא מצדיק את התוספת הכספית בהשוואה ל-Dell אשר נבדק בביקורת מסכי 22" לפורום ועלה למקום השני אחרי האסוס היות והוא מציג צבעים מאוזנים מהקופסא, למי שלא מעוניין בפאנל בעל ציפוי מבריק. ה-T220 מציג דיוק צבעים גרוע מהקופסא בהשוואה ל-Dell לפי מידת הסטיות בצבעים בתרשימי dE94 אשר ניתן לראות ב-Digital Versus. היה בעבר חבר שחיווה את דעתו על ה-T220 כי שינוי בהגדרות שבתפריט ה-T220 לא ממש השביע את רצונו. גם על ה-ASUS VW222U היו ביקורות משתמשים שליליות אודות רפרודוקציית הצבעים שלו.

פורסם
  • מחבר

כל הסמתוכה הזאת רק ממשיכה לבלבל אותי , בסופו של יום מה אתה הייתה מעדיף מאלה :

Sansung 2243/2253

Asus MW221C

Dell E228WFP

פורסם

אישית אני לא בעד מסכים עם ציפוי מבריק לאור התנסות שלי עם מסכים מהסוג הזה ולא נוח לקרוא טקסט איתם. יש אנשים שהציפוי לא מפריע להם במשחקים והם לא התלוננו על בעיה עמם, כי משתמשים בתאורה חלשה בחדר וממקמים את המחשב באופן כזה שלא יהיה חלון מאחורי גב המשתמש (או סוגרים את התריס של החלון לחלוטין).

למסכים מבוססי TN יש בעיה קשה יותר מאשר חוסר דיוק בצבעים: זווית צפייה אנכית מאוד צרה שגורמת לכך שלמעלה רואים חלק כהה יותר של התצוגה מאשר למטה, בהתאם לגובה העיניים שלך. ה-Samsung 2243BW מאפשר באמצעות כיוון הגובה שלו להתמודד עם החיסרון הזה גם אם לא בצורה מושלמת. לכן בסופו של יום מכל מבחר הדגמים הנ"ל הייתי לוקח את ה-2243BW.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים