עבור לתוכן

בעייה בחיבור אינטרנט דרך ראוטר.

Featured Replies

פורסם

יש לי2 מחשבים נייחים ועוד 2 ניידים, ראוטר של LINKSYS, WRT54G . עשיתי לו עידכון לfirmware ל tomato. אני מחובר דרך ברק בחיבור L2TP

הכנסתי לראוטר את ההגדרות חיבור. בסטטוס הוא מראה לי שהוא מחובר לברק.

נסתי להגדיר רשת כך שכל המחשבים תהיה גישה לאינטרנט דרך הראוטר אבל ללא הצלחה, אשמח לעזרה בבקשה.

נסתי להגדיר רשת עם חיבור דרך שער ע"י האשף של XP. אחרי ההגדרה והפעלת הרשת נסתי להכנס למסנג'ר ולגלוש באתרים ואף אחד מהם לא מגיב.

אני לא יודע אם זה משהו בראוטר שאני צריך להגדיר או משהו במחשב.

תודה.

פורסם

הבעיה שלך לא ברורה -- אין לך גישה מהמחשבים לאינטרנט או שיש לך בעיה בהקמת רשת ביתית?

אם מדובר ברשת ביתית -- יש לך כאן (http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm) מדריך להקמת רשת. בכל מקרה, חשוב מאוד לבטל את ה-FIREWALL בתוכנה שיש לך על המחשב כולל זה של WINDOWS.

אם מדובר בחיבור לאינטרנט -- האם המחשבים מוגדרים לקבל כתובת IP אוטומטית מהנתב? תעלה פלט של ipconfig /all מאחד המחשבים שנראה. איך אתה יודע שהנתב התחבר לברק ב-L2TP?

פורסם
  • מחבר

במחשבים מתחברים ברשת. הבעיה היא החיבור לאינטרנט.

אני יודע שהראוטר מתחבר לפי מסך הסטטוס שלו. הוא מראה לי מצב של connected לאינטרנט.

נסתי להגדיר IP ידני לכל מחשב וגם אוטומטי ובשניהם האינטרנט לא עבד.

אולי זה יתן איזה כיוון, אחרי שחיברתי את הרשת נסתי להפעיל את המסנג'ר, המסנג'ר לא עבד אבל התוכנת פיתרון בעיות שלו הופעלה, שם סומן לי בעית DNS.

פורסם

כן ברור שהוא ירשום בעיית DNS...כשאתה מגדיר כתובת IP לכל מחשב ידנית אתה צריך גם להגדיר DNS ידנית בכל מחשב, אחרת הוא לא יראה אתרים.

פורסם
  • מחבר

גם שלא הגדרתי ידנית את ה IP הוא נתן אותה שגיאה.

פורסם

תוודא שמופעל ה NAT בטומטו.

פורסם
  • מחבר

תוודא שמופעל ה NAT בטומטו.

אני אשמח אם תשלח לי תצלום מסך איפה אני בודק את זה .

פורסם

אני לא ממש מכיר את הממשק של הקושחה הזו, מעולם לא התקנתי אותה לאף אחד (ולי אין נתב בבית)

אני מציע שכשלב ראשון פשוט חפש NAT בממשק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים