עבור לתוכן

מחשב לא נדלק אחרי הרכבה עצמית.

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון תודה מראש.

היום קיבלתי את החלקים של המחשב החדש:

E7200

P35-DS3L

HD4850

4GB RAM 800MHz

VX450

CM690

חיברתי את הכל כמו שכתוב בהוראות, ולא נדלק המחשב. ניסיתי גם עם FSP BlueStorm II 400W ולא הצליח וניסיתי גם עם HEC 300AR-TF.

אתם מוזמנים לשאול כל שאלה שתענה לכם בראש, אני אשמח לשמוע שאלות, כי אז אני אדע מה עשיתי לא נכון.

עוד פעם בתודה, Quantom.

פורסם

אנא שנה את כותרת הדיון לאחת איפורמטיבית יותר ע"פ הכללים המנחים הכתובים פה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0

(מה רע ב"מחשב לא נדלק אחרי הרכבה עצמית"?)

תודה.

פורסם
  • מחבר

תודה שוי, שיניתי, אשמח אם תוכל לעזור לי בנושא.

פורסם

תודה על השינוי.

ולנושא,

חיברת כמו שצריך את החיבורים של הפאנל הקדמי?

לא נדלק בכלל או שנדלק אבל לא מוצג כלום על המסך?

פורסם
  • מחבר

חיבורים קדמיים הם בסדר[אני לא יכול להגיד ב100% אבל אני דיי בטוח שחיברתי אותם היטב].

לא נדלק, אני בכלל לא בשלב של חיבור למסך, קודם שאני אראה שהמחשב נדלק בכלל[איזה מאוורר מסתובב או סימן לזה שהכל עובד], את זה אפשר לעשות גם מהכפתור האחורי של הספק.

וכמובן תודה על התגובה, זה פשוט כל-עף מייאש שאתה מ9 וחצי בבוקר מרכיב את המחשב ולא מצליח להפעיל אותו, מבאס לגמרי.

פורסם

לא, אין אפשרות להדליק את המחשב מהכפתור של הספק.

האם חיבורי המתח של הלוח מחוברים (חיבור ה-24 פינים וחיבור ה-4 פינים)?

לדעתי לא חיברת כמו שצריך את הפאנל הקידמי, תבדוק שוב ע"פ חוברת ההוראות של הלוח.

פורסם

בעקרון הדברים החשובים הם שהמעבד והקירור שלו יושבים כמו שצריך, שהזכרון מחובר, והכרטיס מסך יושב טוב.

מבחינת חיבורים לספק אז הוא צריך ליהיות מחובר ללוח לחיבור הATX 24-pins. (החיבור המלבני הכי גדול שיוצא מהספק)

ושהחיבור המרובע מהספק מחובר ללוח (זה החשמל למעבד).

וכמובן שהחיבורים של הלוח למארז (החיבורים הקטנים והמעצבנים) צריכים ליהיות מחוברים כמו שצריך.

תנסה לפרק הכל, ולחבר רק את אלה, ולראות אם הוא נדלק. אם כן, תמשיך לחבר את כל השאר.

אם לא, אולי תתן לנו פה צילום של הלוח כשהוא מחובר, אולי נצליח לראות משהו לא בסדר... ???

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אנשים אני מאוד מעריך את העזרה שלכם, ואני כרגע עושה מה שאמרתם לי, וגם אעלה תמנות.

תודה.

אאאאאא אימ'לה, RLM, עשיתי מה שאמרת, חיברתי את החיבורים מקדימה מצוין, עשיתי על I מאחורה בספק, פתאום נשמע "פק" וישר כיביתי את המחשב. זה היה עם הVX450.

רק שלא הלך לי הHD4850 ה'.

פורסם

בספק יש סוויץ' כזה מאחורה? אם כן אז הוא על 110V או 220V?

פורסם
  • מחבר

לא, אין כזה סווטיצ' בVX450.

חבר'ה אשמח לעוד תגובות וכל תגובה מקדמת, כמו זאתי של RLM.

פורסם

הצליל ששמעת זה הזרם שמגיע לספק, אם אתה משאיר אותו על I ולא מדליק אותו, הוא עושה לך רעשים?

פורסם

כנראה לא חיברת נכון את החוטים, או שיש קצר. כדאי שתשלם כמה שקלים למישהו שמבין שיסדר לך את זה במקום להסתכן.

פורסם

כן, או שתשלח תמונה של כל החיבורים כי רק ככה באמת נוכל לעזור לך אחרת אנחנו זורקים פה את כל האופציות וגם שאתה אומר שהם חוברו בסדר אני עדיין לא שלם עם זה ב 100% עד שאני יראה לפחות תמונה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים