פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים רציתי לפתוח דיון על משחקי פיזיקה ושכולם יפרסמו איזה משחק שהם מכירים אני יתחיל PHUN 2D Physics SandBox נ.ב האם יש משחק פיזיקה שמשתמש בAGEIA PHYSX ? (אני שואל בגלל הדרייבר האחרון של נוידיה )
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים משחקים שהפיצ'ר העיקרי בהם הוא פיזיקה ריאליסטית בין אם זה צפיפות חומר או תנועה במרחב
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים לי יש משהו קטן שבניתי לא מזמן ;Dhttp://rapidshare.com/files/137388329/Shooter.rar.htmlמקשים: חצים ורווחמטרה: אין(הרצה מ html)
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים מחבר לא הבנתי... מה זה המשחקים האלה?זה משחקים שאין שם ממש מטרהאתה יכול לבנות כל מיני דברים והכל פועל כמו במציאות
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים אז זה לא משחק, הייתי מעדיף לקרוא לזה תוכנה לדימוי המציאות - או - סימולטור פיזיקלי.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים Aramadilo Run - משחק תענוג שאין מה לעשות. עובד לפי חוקי הכבידה הבסיסיים, המטרה היא להביא את הכדור למנוחה בעיגול הכחול, (כאשר נקודת ההתחלה נמצא במקום שונה) תוך שימושים בגשרים, בדים, טילים וכל מני שטויות. Google It.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים יש את gish...לא יודע אם הוא בדיוק נחשב למשחק פיזיקהאבל הוא משחק ענק וכל מי שלא מכיר אותו חייב לשחק בו!!!
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים מחבר יש את gish...לא יודע אם הוא בדיוק נחשב למשחק פיזיקהאבל הוא משחק ענק וכל מי שלא מכיר אותו חייב לשחק בו!!!חינמי ?לינק ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.