פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים הבעיה היא, שכאשר אני מפעיל משחקים, הם מפסיקים להטען והWIN כותב לי שיש בעיה עם אחד ההארדיסקים [הסמסונג], והמשחקים פשוט מפסיקים להיטען.המחשב עדיין עובד, רק מופיעה הודעת השגיאה והמשחקים יכולים להיטען לנצח, בלי שהנורה תדלוק.בנוסף לזה, הנורה האדומה דולקת כמעט כל הזמן, והיא כבה רק לאחר זמן ממושך אם בכלל.חשבתי שאולי ההארדיסק חם, וצדקתי, הוא באמת רתח, אבל שני מאווררים שמכוונים אליו לא בדיוק עושים רושם של פתרון לבעיה הזו.עכשיו, בלי שום משחק, ההודעה קפצה ופתאום הנורה האדומה הפסיקה לפעול.תמונה:http://i38.tinypic.com/aaereh.jpgהארה: בעית ההארדיסק שטוחן את עצמו הופיעה כבר לפני שבוע או שבועיים, בעיית ההודעה התחילה היום כשהתחלתי לשחק אחרי שחיברתי את ה4850 החדש שלי.הרצתי כבר כמה בדיקות דיסק, לא עושה רושם שזה עוזר.נ.ב:בהתחלה הייתה מחיצה אחת גדולה, הויסטה לא התלהבה לתת לי לשנות את הגודל שלה, ועשיתי את זה ב"כח" עם acronis disk manager, יכול להיות שזו הבעיה?
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים עשית זאת עם גרסה שתומכת ב RAID ?אם כן, היא הייתה מאפשרת לך אלא אם כן סוג ה RAID עצמו אינו מאפשר שינוי גודל מחיצה.אני לא מכיר אפשרות שהתוכנה אינה נותנת ואתה "בכוח" הצלחת לעקוף אותה איכשהו...בכל אופן, עצם העובדה שהדיסק טוחן ייתכן שמקורה שהדיסק השתבש, הרצת תוכנית בדיקה לדיסקים ??
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים מחבר עקפתי את הויסטה עם התוכנה, התוכנה תומכת RAID.יש תוכנות לבדיקת דיסק?עשיתי רק chkdisk דרך הויסטה.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים כמעט ב-100%. בדוק חיבורים.אם זאת היתה סתם בעיית מערכת קבצים אז לא היית מקבל שגיאה מבקר ה-RAID אלא ממערכת ההפעלה.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים מחבר כמעט ב-100%. בדוק חיבורים.אם זאת היתה סתם בעיית מערכת קבצים אז לא היית מקבל שגיאה מבקר ה-RAID אלא ממערכת ההפעלה.שכחתי לציין שלפני זה היו לי כמה וכמה BSOD, אבל זה לא הגיע לרמה שבה זה היום.אם זו מערכת ההפעלה, לעשות Repair יעזור?
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים שלב ראשון במצב כזה, זה גיבוי חומר חשוב במחשב.בקשר לתקלה, בכל מקרה אם אתה ברייד 0 ואתה צריך להחליף הארדיסק אז צריך להתקין את המערכת מחדש אחרי זה, אז בהחלט לא יזיק לנסות לעשות שחזור ללפני התקלה
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים מחבר יש דרך לגבות כונן אחד מתוך מערך RAID, לחבר אותו אחרי זה ושהכל עדיין יעבוד כרגיל?פשוט ממש לא מזמן פרמטתי, ובאמת שאין לי כח לעשות את זה שוב.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים אתה לא יכול לגבות כונן אחד מתוך שניים ב-RAID0.ב-RAID0 כל מידע מתחלק שווה בשווה בין הכוננים, כך אתה מקבל את השיפור במהירות.אם הלך כונן אחד, הלך כל המידע שעל שני הכוננים.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים בשביל זה עושים גיבוי של סקטורים ולא של מידע לוגי, הבעיה היא שהבקר גם בד"כ בודק את המספר זיהויי של ההארד דיסק ולכן אם יעשה גיבוי כזה מחוץ למערך RAID יכול להיות שהוא לא יאהב את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.