עבור לתוכן

המלצה לספק למפרט הבא [עד 250 ש"ח]

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כמה שאלות אחרונות:

1. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=990 - זה אותו הספק שדיברת עליו, נכון?

2. למה ההוא אמר:

בכללי, בלי לבדוק את הרשימת לינקים הזו (קצת מוגזם) אם רוצים ספק זול אז ה SEASONIC 500 OEM, לא היתי קונה פחות מזה.

???? :s05:

הוא אמר שצריך לפחות 500W, ואתה הבאת לי 400W.

אני רוצה לדעת אם זה באמת כל כך חשוב ואם באמת חייב לפחות 500W.

3. באיזה פורום לשאול על רכיבי המפרט? כי לפי מה שאתה אומר... משהו במפרט שלי לא בסדר... במעבד, בקירור וכו', אשמח אם תפנה אותי לפורום הנכון.

פורסם

תפרסם את המפרט בפורום מפרטים עם תקציב ואנשים יסדרו לך אותו בצורה יותר טובה ככה שאולי תצליח להכניס את הכל באותו מחיר בדיוק.

"ההוא" - לא נראה לי שהביטוי הזה מתאים לפורום שלנו, אולי לפורום המעריצים של קובי פרץ ;) , אפשר להשתמש בניק.

איפה ראית שרשמתי שצריך לפחות 500 ? רשמתי שלא היתי קונה פחות מגירסת ה500 של הדגם הזה, בספק לא מתקמצנים ותמיד עדיף לקחת ספייר טוב, בייחוד ב 12V. ספק של 400 אמור להספיק כל עוד הוא מחברה טובה אבל זה לקחת סיכון. שתבין - זה פשוט נראה מגוחך לקנות כזה מחשב מכובד (שאפילו אני לא קונה) ולהתנהג איך שאתה מתנהג לגבי הספק. בלי להעליב - אתה עושה פה סצינה על 60 שקל כשאתה קונה מעבד שהוא קצת מיותר וקצת מותרות ב 1000 ש"ח, פשוט הגישה שלך והחלקים שלך קצת לא הגיוניים. רמזו לך על החשיבות של הספק, אתה מתעקש ללכת עם הראש בקיר - ספק זול זה רק למי שקונה מחשב זול וגם זה בגלל שצריך שיהיה גם איזון כלכלי בקנייה. אבל לקנות כזו מפלצת ולהתחיל לבכות על הספק ולחשוב שזה רכיב שצריך להשקיע בו את המינימום - לא הכי חכם. תעשה מה שאתה רוצה אבל מציע לך לא להתעלם מהדברים של האנשים פה, בייחוד שזה כלכך לא הגיוני מה שאתה עושה.

פורסם
  • מחבר

וואו, אתה בהחלט יודע לשכנע אנשים XDDDD

טוב, החלטתי ללכת על:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3969

אני רק רוצה את המילה האחרונה שלכם שזה ספק ה-500W הכי טוב שאני יכול לקחת במחיר הזה. ::)

נ.ב, סליחה על ה"ההוא" ;)

פורסם

את האמת, בעבר כשחשבתי עליו הוא היה הכי טוב וכדאי במחיר הזה ובהפרש משמעותי.

עד כמה שידוע לי לא השתנה שום דבר או שפתאום צץ משהו של 500W טוב יותר, המחיר שלו הוא באמת זול ומקביל למחיר של ספקים נחותים בהרבה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

רק שמתי לב לדבר אחד, שה-VAC שלו נמוך ב-5 משל אחרים.

זה בכלל חשוב? :s05:

פורסם

לא יודע על מה בדיוק אתה מדבר, אבל במחשב מודרני הרוב של מה שחשוב הוא כל מה שקשור ל 12V, וזה אומר מספר דברים. אחד היתרונות בספק הזה הוא רייל בודד של 12V (פיזי לא לוגי). כשמחברים את זה לספק מבית טוב מאוד שמבוסס על הפלטפורמה של הS12II, איך בכלל מה לדאוג ובעצם מדובר במציאה.

פורסם
  • מחבר

דיברתי על זה: AC Input: 100~240Vac.

ובנוגע למה שאמרת, לא ממש הבנתי.... כמו שאמרתי, ספק הוא אחד מהחלקים שאני לא מבין בו במחשבים.

אשמח אם תסביר לי כמו מטומטם מה זה המילים המסובכות שאמרת. :s05:

פורסם

מה הבעיה עם 100-240V AC?

זה אומר שהספק יכול לעבוד בלי לשנות שום דבר גם בארץ (220V) וגם בארה"ב (110V).

פורסם
  • מחבר

סתם... פשוט ראיתי שלשאר הספקים יש 5 יותר VAC... אבל אני מניח שזה לא באמת משנה משהו.

ואני ממש אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את מה שהוא אמר פה:

אחד היתרונות בספק הזה הוא רייל בודד של 12V (פיזי לא לוגי). כשמחברים את זה לספק מבית טוב מאוד שמבוסס על הפלטפורמה של הS12II, איך בכלל מה לדאוג ובעצם מדובר במציאה.

פורסם

אה אין קשר לכלום - זה סתם שם לשיטת המתח בכל מדינה, הספק הזה יודע לעשות זאת אוטומטית -לכוון את עצמו לרשת החשמל בכל מקום בעולם, אצמם המטרה היא בכלל לייצב משהו שקשור לרשת החשמל ולא ממש ללקוח עצמו אבל נכון להיום זה לרוב מעיד על ספק באיכות טובה יותר.

על ספקים אי אפשר להסביר ברגל אחת, תתחיל לקרוא בגוגל. אם אתה רוצה תקבע איית שיעור פרטי לשעה וחצי נסביר לך הכל ::).

כל העניין של הרייל בודד הוא יותר טוב כי זה לא יוצר עומס על אף מסילה של 12 V (בספקים שבהם יש מספר ריילים פיזים). יש במחשב מספר לקוחות של 12 V וכל אחד ישתמש ברייל אחר - באחד מהם יכול להיווצר עומס. אם זה רייל אחד חכם שיודע לחלק את העומס לפי הדרישה של הלקוחות שלו זה עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים