עבור לתוכן

מעוניין לקנות אל-פסק

Featured Replies

פורסם

שוב שלום :)

אצלי בבית יש יותר מידי הפסקות חשמל [אפשר להגיד שבממוצע 1-2 בשבוע] מה שממש ממש לא בריא למחשב שלי

אני מעוניין לקנות אל פסק , לא משהו יקר מידי [אני לא יודע מה המחירים אבל לא יותר מ600 שקל...]

מה שחשוב לי זה שמתי שיהיה הפסקת חשמל , הוא יכבה את המחשב בצורה טובה ונכונה ולא יפיל מתח ויסכן בשריפת ספק או רכיב אחר במחשב

תודה מראש על העזרה :)

פורסם

למחשב רגיל ולמסך 19-22 ועוד צרכן של כ-80W יספיק לך SMB 550 של אדוויס. מחירו כ-450 שקל ויש מקומות זולים יותר.

אם יש לך מערכת מעל הממוצע פרט מהי ע"מ שנוכל להתאים לך.

פורסם
  • מחבר

אמממ למסך צריך? כאילו הוא יכול להישרף כמו מחשב רגיל?

אני בעיקרון לא רוצה משהו שיחזיק לי מחשב בלי חשמל יותר מ10 דקות...

אני פשוט רוצה שהוא יכבה אותו בצורה מסודרת..

פורסם

איך תכבה את המחשב בצורה מסודרת אם כשתהיה הפסקת חשמל לא יראו במסך כלום?

פורסם
  • מחבר

אני מחפש אל-פסק שיעשה את זה

אני חייל , אני לא נמצא הרבה בבית אבל יש הרבה הפסקות חשמל , למשל היום קמתי וראיתי שהייתה הפסקת חשמל...אם היה אל פסק שיכבה את זה הספק שלי לא היה מסתכן בהישרפות והלוח אם שלי לא יפוצץ כאבלים...

פורסם

בכל אופן,שכחתי לציין שאתה חייב להוסיף את התקציב לכותרת בהתאם לחוקים אם אינך רוצה שהדיון ינעל

פורסם
  • מחבר

רשמתי בדיון עצמו :/

פורסם

קח את האל פסק הזה ותהנה..

http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=616

אתה חייב לחבר את המסך לאל-פסק, כן הוא יכול להנזק אם לא תחבר.

איך תכבה את המחשב בצורה מסודרת אם כשתהיה הפסקת חשמל לא יראו במסך כלום?

:lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

קח את האל פסק הזה ותהנה..

http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=616

אתה חייב לחבר את המסך לאל-פסק, כן הוא יכול להנזק אם לא תחבר.

:lol: :lol:

אם נגיד אני לא בבית יום שלם והיה בבוקר הפסקת חשמל , האל-פסק הזה יכבה לבד בצורה מסודרת את המחשב?

פורסם

רוב האל פסק מגיעים עם תוכנה שיודעת לבקש ממערכת חלונות לבצע כיבוי מסודר , חלקם דרך כבל COM והיום רובם עם USB .

ממליץ בחום על גמאטרוניק או אדווייס לאחר שימוש בשניהם

ממליץ בחום נגד סיניים או חסרי מותג , הם איטיים בדרך כלל בסוויצינג והמחשב יכבה בצורה לא מסודרת ולא השגת בזה כלום .

קח בחשבון לפחות מניסיון שלי יש תוכנות שמסרבות להכבות בצורה תקינה ולפחות התוכנה של גמאטרוניק לא ידעה לעקוף את זה והמחשב נישאר במצב של רוצה להכבות אבל לא עד שניגמרה הסוללה :)

מקווה שעזרתי

עפר.

פורסם

רשמתי בדיון עצמו :/

החוקים מדברים על כך שהתקציב צריך להיות בכותרת ולא רק בדיון עצמו.

פורסם
  • מחבר

רוב האל פסק מגיעים עם תוכנה שיודעת לבקש ממערכת חלונות לבצע כיבוי מסודר , חלקם דרך כבל COM והיום רובם עם USB .

ממליץ בחום על גמאטרוניק או אדווייס לאחר שימוש בשניהם

ממליץ בחום נגד סיניים או חסרי מותג , הם איטיים בדרך כלל בסוויצינג והמחשב יכבה בצורה לא מסודרת ולא השגת בזה כלום .

קח בחשבון לפחות מניסיון שלי יש תוכנות שמסרבות להכבות בצורה תקינה ולפחות התוכנה של גמאטרוניק לא ידעה לעקוף את זה והמחשב נישאר במצב של רוצה להכבות אבל לא עד שניגמרה הסוללה :)

מקווה שעזרתי

עפר.

סוף סוף תשובה ברורה

תודה רבה אחי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים