עבור לתוכן

בעיה עם הלוח P5Q PRO

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לפני שאני אתחיל אני רוצה לומר שזו בעיה עם הלוח המסוים הזה לכן אני פונה במיוחד לבעלי הלוח המסויים הזה (P5Q PRO)

הרכבתי את המערכת החדשה שלי עם הלוח והכל חדש חוץ מהזכרונות (1GIG DDR2 667MHZ)

המערכת ממש לא יצבה (כשאני אומר ממש אני מתכוון לזה במלוא מובן המילה) המערכת מתרסקת כל כמה שניות -דקות לכן אני כותב תהודעה פה מהר לא יודע מתי המערכת תביא תcrash הבא שלה.

בדקתי בפורומים של אסוס ובגוגל ויש מאות אנשים עם הלוח הנ'ל שיש להם את אותה בעיה ועוד לא מצאתי שום פיתרון.

ניסיתי עם מערכת הפעלה XP SP2 ו-SP3 כרגע אני עם VISTA SP1 וגם לא עוזר אנשים שעידכנו ביוס ויש להם זכרונות טובים בהרבה משלי סובלים מאותה בעיה.

אני מפחד לעדכן ביוס כי אם המערכת תיתקע (סיכוי של 1 ל1 ) אז אני יכול לזרוק תלוח לפח.

לכן אני פונה אליכם בכל לשון של בקשה לעזרה, אני נואש.

אם אתם לא מבינים תבעיה שלי פשוט תקישו בגוגל p5q pro crasH כ ותמצאו מיליוני בעיות בדיוק כמו שלי.. האתר של אסוס מוצף בבעיות האלה עם הלוח הזה ולאף אחד לא אכפת...

אם למישהו יש מושג מה זה במיוחד אלה עם אותו לוח אני באמת צריך תעזרה שלכם...

תודה רבה על המאמץ.

פורסם

כמעט קניתי את הלוח הזה, מזל שלא קניתי :P

פורסם

אחי הלחצתה אותי יש לי P5Q לא PRO גם לו יש את הבעיה שאני ידע נכון לעשיו אני דווקא מרוצה ממנו לוח מצוין אין לי מילה רעה( כמעט קניתי PRO )

פורסם

קודם לכל לעדכן ביוס.

ביוס אחרון של לוח מתקן בעיה עם RAM .

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון הוא לא מתקן... אנשים עידכנו ולא עזר להם.

וחוץ מזה אני לא ממש יודע איך ^_^ ההוראות באתר של אסוס ממש לא מפורטות.

פורסם

לעדכן ביוס זה רעיון טוב אבל לפני זה הייתי בודק את הזיכרון, כמו שאמרת זה זכרונות ישנים.

יש לך דגם של הזכרונות ? זה רק כרטיס אחד או שניים של 512 ? כמה מתח הם דורשים ?

יכול להיות שזה בעית מתחים ?

תתקין CPU-Z ותבדוק תחת חלון SPD מה הVOLTAGE שרשום על הכרטיס זיכרון.

ולא צריך להיכנס לפניקה.

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום דבר יוצא דופן.

קח כל דגם לוח נפוץ של כל חברה ידועה ותוסיף את המילה CRASH בגוגל, ותמצא בעיות שיש לאנשים עם מערכת שבה קיים הלוח.

מערכת מורכבת ממספר רב של גורמים ולא צריך לקפוץ למסקנות.

פורסם
  • מחבר

הלוח הזה כן בעייתי מבחינת זכרונות. בלוחות אחרים גם יש בעיות אבל כאן כל הבעיות הם רק עם הזכרונות! אנשים סובלים מהתרסקויות של מערכת ההפעלה יותר מדי עם הלוח הזה.

ואני היום טס לאירופה אני מקווה למצוא שם זכרונות של 800MHZ זה אמור לסדר תבעיה. (יותר או פחות יוצרים בעיות)

והדגם של הזכרונות לצערי אלו זכרונות גנריים ^_^ אבל הם על 1.8 ניסיתי לשנות אבל המחשב לא נדלק...

אני קונה את הזכרונות גם בלי קשר לבעיה (התקנתי ויסטה אאני צריל יותר זכרון) וסתם ככה שדרגתי את כל המחשב חלק אחרי חלק נשארו ל רק זכרונות ודיסק קשיח ואז הכל חדש ^_^

ובקשר לעדכון ביוס, אני ראיתי אנשים שהתקינו וזה לא ממש עזר להם אבל לא משנה אני אאדכן. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אף פעם לא עשיתי את זה...

יש לי כבר תביוס החדש על המחשב (בתור קובץ) וההוראות באתר שלהם

ממש לא מובנות. (לי לפחות) אני יודע שצריך EZ FLASH אבל אין לי מושג מה זה ^_^

עריכה: הורדתי תתוכנה. תוכנה מאוד מוזרה. היא מראה לי תמונה שרשום שיש לי פנטיום 3 ומתחת כותבת שיש לי c2d e8400 ותחת הקטגוריה שציינת הוא מראה רק את הModule size ושאר הקטגוריות ריקות.

פורסם

הלוחות של אסוס תמיד היו ידועים כבררנים, ולצערי הם לא מנסים לשנות את זה.

בד"כ מגיע ביוס חדש שמסדר את זה, אבל רק אחרי יותר מדי זמן.

תבדוק ברחבי האינטרנט מפרטי מחשב שמפורסמים עם הלוח הזה (בבנצ'ים, פורומים) ותבדוק את רשימת המודולים המומלצים של אסוס.

כדאי שהבחירה שלך תהיה מהרשימה הזאת, אתה לא יכול להיות בטוח שזיכרון רנדומלי שתקנה בחנות לא ייצור את אותה בעיה בדיוק ..

פורסם

אני עם הלוח הזה, עם QX9650 ועם ה-OCZ REAPER DDR2-1066. התקנתי VISTA SP1 ובינתיים אין התרסקויות (לא שהמחשב עושה מי יודע מה, עוד לא ממש שמתי עליו תוכנות, אבל שיחקתי קצת DOOM3 בשביל הקטע). הזכרונות כרגע רצים ב-667MHZ (מסונכרן עם הבאס) ב-3-3-3-8.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים