עבור לתוכן

המחשב נדלק, אין כלום על המסך

Featured Replies

פורסם

לאחר שאני חוזר מחו"ל שבועיים, אני מנסה לפתוח את המחשב והוא עצמו נדלק אך במסך לא מופיע כלום, בנוסף המקלדת והעכבר גם הם לא נדלקים (אין אורות).

אם מחברים את המקלדת והעכבר מה-PS2 יש אורות, אך אם לוחצים משהו לא קורה כלום, ניסיתי למשל ללחוץ DELETE ולשמוע אולי יהיה את הצליל לפני הכניסה ל-BIOS, אך לא היה.

בנוסף באחד הנסיונות להדליק את המחשב היה ביפ ארוך (2 שניות בערך).

איך זה נגרם? מה עושים? אם מישהו יודע שיגיב :)

תודה מראש.

פורסם

לכל לוח אם יש "מקרא" לביפים שהוא משמיע בעת הPOST. תחפש בחוברת של הלוח, או באינטרנט לפי הדגם של הלוח. ברגע שתדע במה (לכאורה) התקלה, החיים שלך יהיו יותר פשוטים.

פורסם

נסה לנתק את המחשב מהחשמל, ללחוץ מספר פעמים על כפתור ההדלקה, לחכות מעט, לחבר את המחשב חזרה ולהדליק.

פורסם
  • מחבר

בקשר למקרא ביפים, אין לי את החוברת ולא בדיוק מצאתי את זה ובכל מקרה הציפצוף היה חד פעמי לא חושב שזה כ"כ קשור. תודה בכל זאת.

ו-bezangeloo ניסיתי את מה שאמרת, לא עזר לצערי.

חוץ מזה ניסיתי גם לחבר את המחשב למסך אחר, אותה בעיה, לא מופיע כלום.

פתחתי גם את המארז, לא ראיתי משהו חריג עד כמה שאני מבין בקטע הזה.

מחכה לעוד תגובות,

תודה :)

פורסם

מה שאתה צריך לעשות זה פשוט לשלול את האפשרויות אחת אחרי השנייה.

כל צפצוף חריג בהדלקה של המחשב מצביע כמובן על בעיית חומרה, נסה להוציא את כ.המסך ולהכניס חזרה..אם תוכל גם תבדוק אותו על מחשב אחר.

דוגמה למקרא כזה אתה יכול לראות כאן: http://www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אז ככה, פתחתי את המארז ובדקתי אם הכרטיס מסך יציב ונראה שכן וגם שהפעלתי אפשר לראות את המאוורר שלו פועל. בנוסף אין לי מחשב אחר שאוכל להעביר את הכרטיס כך שלא אוכל לבדוק אותו.

עכשיו בקשר לציפצוף, לאחר שאמרת שמתי לב שבאמת אין צפצוף בכלל ובדרך כלל יש ציפצוף אחד קצר בפתיחת המחשב. וקראתי מה שרשום באתר שהבאת בקשר ל-NO BEEP, אך אני לא יודע מה לעשות הלאה.

מחכה לתשובה,

תודה :)

פורסם

אפס את הביוס.

אם אחרי איפוס המחשב עדיין לא עולה, הוצא את הזכרונות (במידה ויש מספר סטיקים) והרכב רק סטיק אחד (כנ"ל) בסלוט הימני ביותר (זה שהכי קרוב למעבד).

אם עולה, כבה את המחשב, והרכב את שאר הסטיקים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז איך אני מאפס את ה-BIOS? הלוח אם הוא Gigabyte-945P-S3 .

עשיתי זאת בעבר ללוח אחר, אך אני לא זוכר איך בדיוק.

פורסם

שלום לך .לאפס את הביוס אתה צריך ראשית לנתק חשמל ,רק אז אתה פותח את המארז בלוח יש לך סוללה עגולה

בדרך כלל רשום CR 2032 של 3V (סים לב ל+ שיהיה למעלה)אתה תראה ג'מפר שרשום לידו CLRTC הוא נימצה על פינים 1.2 מה

שאתה צריך זה בעדינות להוציא את אותו ג'מפר ולהעביר ל 2.3 ממש 4 שניות ולהחזיר אותו ל 1.2 ,את כל זה אתה עושה רק אחרי שאתה

מוציא את הסוללה גם למיספר שניות ,ומחזיר אותה בעדינות כמו שהיתה ,בקיצור מתחיל עם הסוללה ומסיים עם אותו ג'מפר( JUMPER )

באנגלית :

TURN OFF THE COMPUTER AND UNPLUG THE POWER CORD

2]. REMOVE THE ONBOARD BATTERY

3]. MOVE THE JUMPER CAP FROM PINS 1-2[DEFAULT]TO PINS 2-3 .KEEP THE CAP ON PINS 2-3

FOR ABOUT 5-10 SECONDS, THEN MOVE THE CAP BACK TO PINS 1-2

4]. REINSTALL THE BATTERY

5]. PLUG THE POWER CORD AND TURN ON THE COMPUTER

במידה והוא עולה אתה צריך ללחוץ DEL לכנס לביוס ולכוון את השעה .בהצלחה...

פורסם
  • מחבר

טוב ניסיתי לאפס את הביוס ולעלות את המחשב- לא עזר

ניסיתי להפעיל אותו עם סטיק אחד של זיכרון-לא עזר

מה עוד נשאר לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים