פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים אני מחזיק אצלי קרוב לחצי שנה מחשב עם הנתונים הבאיםלוח אם - asus p5kcמעבד - intel 2 core quad q6600 2.40GHZקירור למעבד - zalman ZF1125BTH בטוח זה אומר למישהו פה משהו יותר ממה שזה אומר ליזיכרון - corzair 1066MHZ 1024 MB X 2כרטיס מסך GEFORCE 8600 GT לגביי איוורור לכ. מסך חוץ ממדבקה של ASUS GAMING SERIES אין משהו אחר על המאוורראני מאוד מרוצה מהמחשב והוא עונה על הצרכים שלירק ישנה בעיה אחת !!!הרעש שיוצא ממנו פשוט בלתי נסבל!!הסיבות לזה אני מאמין: 1. מארז ב- 1.90 (MAXIN דגם 500 HANDLE) ספק כוח ב- 5.20 (לא ידוע דגם או כל דבר אחר) ואיוורור למארז שלא תואם לכלוםניסיתי כמה דגמים של מאווררים למארז שעשו רעש יותר מהמאווררים של ה- 3 ב- 10 הסינים שמחזיקים חודש thermaltake TT-9025A ו- TT-8025TUלא משנה באיזו עוצמה הייתי שם אותם גם על הכי חלש היו מרעישים ברמות לא סבירות בכלל. (וניקיון של אבק הייתי עושה לעיתים קרובות)אודה למי שיתן פה הצעות יעול ושיפור של המארז והספק על בסיס המפרט שכבר קיים וכמובן על איוורור למארזאין חשיבות לחיצוניות של המארז לא צריך חלונות/לדים וכל שאר האפקטים.תודה מראש
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים כעיקרון אתה יכול לקחת פה P182 שעולה 700 ש"ח ולהוסיף לזה Seasonic 400W נחמד,שילוב סופר שקט בסה"כ.אם אתה לא רוצה להגזים אז אני מאמין שלעומת מה שיש לך גם אנטק 300 יהיה סופר שקט,יחד עם VX450 למשל
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר מצויין תודה על ההמלצה בהנחה שאני לוקח את ה- ANTEC 300 עם הספק שציינת איזה איוורור למארז אני צריך להוסיף?! או שהמאווררים שיש לי של thermaltake יספקו את העבודה והרעש יבלע במארז?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.