עבור לתוכן

dell SP2208WFP מה דעתכם בהשוואה לפאנלים שהם לא TN?

Featured Replies

פורסם

ראיתי המון המלצות בנוגע לSP2208WFP. אני יודע שהוא מפאנל TN אך מבחני מעבדה עדייין מהללים אותו.(CNET,PCMAG)

מישהו יודע על סמך בדיקה שלו או ניסיון עם המסך עד כמה הוא טוב גם בהשוואה לפאנלים אכותיים יותר?

אני מבקש לא לענות רק על פי סטיגמה שיש כלפי פאנל TN...

אני צריך אותו לשימושים גראפיים ומסמכים..

תודה מראש! : )

פורסם
  • מחבר

עד כמה שידוע לי הם עושים מבחני מעבדה שונים..

אם יש לך דעה שונה, אני אשמח לשמוע..

דרך אגב אם ההבדלים העיקריים הם זויות הצפיה אני מוכן להתפשר, יותר חשוב לי דיוק הצבעים ונשמע שבמסך הספציפי הם מדוייקים במיוחד.

פורסם

לא יצא לי לראות מסך דל עם פאנל TN מאחר ולי יש IPS, אבל זה ידוע שדל שמים פאנלים איכותיים אפילו אם הם TN.

שמע, העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה ללכת אישית למסך איפה שהוא לא יהיה ולהסתכל עליו בעיניים שלך, לבדוק איתו סרטים, משחקים, טקסט או וואט אבר שאתה רוצה.

פורסם

לפי מה נשמע לך שבמסך הספציפי הזה הם מדויקים במיוחד?

סה"כ זה מסך TN שלא שונה ממסכי TN אחרים, וכשמוכרים אותו ב-2K, ביחס למסכים שנמכרים בפחות מ-1.5K, הוא נשמע לא משתלם במיוחד.

פורסם
  • מחבר

שתי ביקורות:

http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-sp2208wfp/4505-3174_7-32909878.html

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2280408,00.asp

שימו לב מה אומרים באתר PRAD על מסך מקביל של דל רק ב24":

"Like the Dell 2407WFP-HC with its S-PVA panel, the E248WFP with its TN panel has an extended colour space, so that 92 percent of the NTSC colour space is covered."

הבעיה היא שמוכרים אותו רק בnextop בירושלים, קצת רחוק לי ואם אני הולך עד לשם אני רוצה לדעת שיש לי בשביל מה..

פורסם

לא נראה לי ש extended colour space זה מדד לאיכות הפאנל ובטח לא לפי ביקורות באתרים הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

יש אתרים שלדעתכם כן נותנים סיקורים איכותיים שאני אוכל לברר שם?

פורסם
  • מחבר

אתם קצת קשים, אתם לא חושבים?

תקן אותי אם אני טועה אבל לא ראיתי שסיקרתם את המוצר הספציפי הזה...

אז תהיתי אם יש אתר שאתם ממליצים עליו שכן סיקר את המוצר ברמה גבוהה..

פורסם

השאלה היא למה אתה מתעקש לזרוק סתם כסף על המסך הזה, כשיש מלא מסכים זולים יותר שלא נופלים ממנו בכלום.

כי נראה לך שהוא טוב על סמך זה שנראה לך שהוא טוב?

:s07:

פורסם
  • מחבר

לא... כי בכל מקום שאני קורא עליו ביקורת אומרים שהוא מסך מצויין במיוחד ביחס למחיר. ומשווים אותו למסכים עם פאנלים שונים מTN.

כך שביחס למסכים עם פאנלים שהם לא TN הוא הרבה יותר זול. מה שאומר שהוא נשמע מאוד משתלם למחיר...

ז"א שאני יכול להשיג מסך 22" שנשמע שהוא ברמה גבוהה ולא נופל מPVA למינהם, במחיר אפילו זול יותר ממסך 20" עם פאנל PVA..

אני שמתי לב שבאופן אוטומטי פוסלים פה את הTN - מה שיכול להיות מוצדק ביחס לניסיון עבר - אבל כל אתר שבודק את המסך הזה יותר ממופתע לגביו.

בשביל להקל על הדיון אפשר לשאול מה עדיף, את הDELL המדובר שהוא 22" TN או את הASUS PW201 שהוא 20" עם פנל p-mva. המחיר כמעט זהה עם העדפה לדל..

פורסם

הוא אולי משתלם במחירו יחסית למחירים בחו"ל, לא בארץ.

בגדול, רוב הtn אותו דבר, אם אתה רוצה לדעת מה ההבדלים אז כדאי שתלך ותראה בעצמך אם הוא מתאים לך..

פורסם

קניתי את המסך המדובר ב nextop

ואני מרוצה מאוד.

אחלה מסך.

שילמתי 50 שקל בשביל הובלה עד הבית ( UPS)

פורסם

אין סטיקי?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259354.0

אתרי ביקורות:

אין חיפוש?

אם איכות תמונה משובחת לא מעניינת אותך אלא גודל, אתה יכול לקחת Samsung 2243BW שמחירו יותר נמוך מה-2208WFP מציע כמוהו אפשרות לשנות גובה. ב-2208WFP קיים מכלול צבעים מורחב ואילו ב-2243BW יש מכלול צבעים מוקטן יותר (סטנדרטי) שיראה צבעים פחות מוגזמים מבחינת הרוויה שלהם.

ה-2208WFP לא כל כך מומלץ מכיוון שיש לו מכלול צבעים מורחב, מה שעדיף להימנע ממנו אם ניתן.

lalo, במה בדיוק ה-2208WFP יותר איכותי מה-E228WFP? מלבד איכות גימור הפלסטיק ותוספת רכזת USB עם 4 יציאות אין שום דבר יותר איכותי בו. למעשה לפי דף הנתונים הרשמי ניתן להבין שמכלול הצבעים שלו הוא מורחב ומכסה 92% מה-NTSC , מה שבעצם אומר שהוא עשוי להציג סטורציית צבעים מוגזמת יותר מה-E228WFP ואף גם מה-Samsung 2243BW (שגם לו יש ארגונומיה טובה). ניתן לקרוא אודות השלכות גודל מכלול הצבעים על רוויית הצבעים בביקורת של ה-Samsung 931C בסקירת 19" פשוטים בנעוץ של הפורום. ב-2243BW יש מכלול צבעים סטנדרטי ואפשר לראות את זה כאן כשבוחרים ב-Gamut. על פניו נראה שה-E228WFP נראה עדיף במעט על פני ה-2243BW מבחינת כיול צבעים מהקופסא, אך גם הוא וגם ה-2243BW מתאימים יותר מה-2208WFP לסטנדרט sRGB, מרחב הצבע השולט בכל אפליקציה, שמופעלת בשולחן העבודה. הסמסונג 2243BWX מציע כתוספת רכזת USB.

שניהם מבוססי TN. ה-2208WFP בעל מכלול צבעים מורחב, המרווה את הצבעים (שזה לא בהכרח דבר חיובי). הוא גם מתאפיין, בניגוד ל-E228WFP, בארגונומיה טובה יותר כמו שאר מסכי Dell מסידרת UltraSharp. מבחינת איכות תצוגה שניהם לא יותר טובים מהאסוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים