עבור לתוכן

צריך עזרה בקשר לבחירת כרטיס מסך...דחוף....

Featured Replies

פורסם

תיראו קראתי פה הרבה וכבר נהייתי מבולבל בקיצור יש לי פנטיום D כן כן אני יודע מעפאן :) אני רוצה להביא כרטיס חדש שיוכל להריץ את קריסס COD4 וכו' אני מעדיף באיכות הכי גבוהה שזה אפשרי אצלי ברור לי שזה לא יהיה על מקס ככה לפחות אני חושב... תקציב 650-700 שקל

ראיתי את ה9600GT והGSO... עקרונית גם לא אכפת לי ATI... רק אם תוכלו להביא לי דגם מדויק... כאילו חברה והכל שיהיה לו קירור נורמלי....

שתי העיקריים שראיתי זה..

PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GSO 768MB DDR3 SONIC OC - RETAIL

GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB GDDR3 : GV-NX96T512H - ZALMAN COOLING - RETAIL

תודה מראש לכל מי שיעזור... ושתי הכרטיסים האלו זה לא חובה.. אם יש יותר מוצלחים אל תתביישו....

סופ"ש לפנים בכל מקרה לכולם :)

פורסם

מה שאר המפרט?

פורסם
  • מחבר

אממ מה אתה עוד רוצה לדעת? יש לי ג'יגה זיכרון... אממ... וזהו בעיקרון... הספק בסדר והלוח אם בסדר כבר בדקתי...

פורסם

1) אם יש לך גיגה זיכרון כדאי מאוד לשדרג ל2 גיגה...

2) איזה בדיוק פנטיום D יש לך... האם המעבד הOC?

3) ה9600GT יותר חזק... אבל המעבד שלך יגביל קצת....

פורסם
  • מחבר

המעבד בלי OC וכן אני שאני צריך לשדרג גם זיכרון.... אבל זה לא מתאפשר מבחינה כספית בגלל זה אמרתי שאני יודע שהוא לא יריץ הכל על מקס... מבחינתי אם הייתי יכול הייתי קונה עכשיו חדש...

פורסם

אני אומר.... אז מה שהמעבד מגביל אותך, אתה תוכל להשתמש בפילטרים כבדים יותר לכרטיס מסך (זה מה שאני עשיתי למחשב עם מעבד פנטים3 כרטיס מסך fx5200 )

אם יש לך 800 אפילו תקנה 8800GT או HD3870(עובד ממש טוב עם הדרייברים החדשים)

למה לא?

פורסם

לא הייתי הולך בשום פנים ואופן על HD3870. ו 8800GT הוא כבר יותר זול מ 800 ש"ח מזמן..

בתקציב שלך הייתי לוקח 9600GT.. אחלה כרטיס שייהיה מעל ומעבר למפרט שלך. עולה סביב ה 540 ש"ח .. בחר את החנות שאתה מעדיף ופשוט תבדוק אחריות וכו'.. בגדול המחיר אצל כולם (חוץ מהשקרנים והרמאים) אמור להיות פחות או יותר אותו דבר..

מה גם שהכרטיס יכול להמשיך איתך הלאה אם תחליט להחליף פתאום מחשב עוד חצי שנה נניח וייעשה עדיין עבודה יפה..

פורסם

אם יש לך 700 שקל, קנה 9600GT וג'יגה זכרון. תראה שיפור ביצועים משמעותי מאוד.

פורסם

למה 9800 GT עולה 670 שקל

פורסם

ה 9600GT + ג'יגה זיכרון יתנו לו יותר ביצועים מאשר רק 9800GT.

פורסם

ה 9600GT + ג'יגה זיכרון יתנו לו יותר ביצועים מאשר רק 9800GT.

[br]פורסם בתאריך: 2008-08-08, 15:08:14

ממש מצחיק נו באמת להוסיף עןד גיגה ולקחת 9800

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים