עבור לתוכן

מפרט מחשב *שקט* לעבודה (גלישה/פוטושופ/עריכת סרטים) ב- 3,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יופי, אז סגרנו :yelclap:

אבצע את ההזמנה, ככל הנראה, בתחילת שבוע הבא, כשאחזור מן החופשה, בתקווה שעד אז לא יחולו שינויים (ידוע שבעולם המחשבים בכל שבוע צץ משהו חדש/יורדים המחירים עוד).

בינתיים, אשמח לדעת מהי היציאה אותה הקפתי בעיגול אדום, אשר קיימת בלוח, האם מדובר ב- eSATA ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

יופי, אז סגרנו :yelclap:

אבצע את ההזמנה, ככל הנראה, בתחילת שבוע הבא, כשאחזור מן החופשה, בתקווה שעד אז לא יחולו שינויים (ידוע שבעולם המחשבים בכל שבוע צץ משהו חדש/יורדים המחירים עוד).

בינתיים, אשמח לדעת מהי היציאה אותה הקפתי בעיגול אדום, אשר קיימת בלוח, האם מדובר ב- eSATA ?

hdmi :xyxthumbs:

פורסם

היי,

מכיוון שהצרכים שלי זהים בדיוק לאלו של פותח הדיון, ואני מתכוון להצמד ככל הניתן להמלצה הראשונה שניתנה, אני מצרף פה מפרט שקיבלתי בחנות הקרובה אלי - מקווה שאני לא עושה משהו המנוגד לחוקי הפורום :)

מכיוון שיש ברשותי כרגע מחשב עם מארז לא רע (מארז Compucase Midi Tower CI-6A19 ) אני מתכוון להשתמש בו וגם בצורבים אשר מותקנים עליו...

המפרט:

Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore, Life Time Warranty

‏ GIGABYTE - MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI

DDR II 800Mhz - 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4

‏ Western Digital - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II

‏ Arctic Cooling - Arctic Fan 12L 120mm Exhaust

Freezer 64 Pro (754, 939, AM2)

ספקי כוח‏ Thermaltake - TR2 Power W0070 430W Silent (24pin)

הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל

סה"כ עלות - 2,121 ש"ח (הורדתי את העלות לכל פריט מכיוון שזה יצר בלאגן שלם...)

ניסיתי להצמד להמלצה מלמעלה אבל נראה לי שהדביקו לי כמה שינויים בהתאם למה שזמין בחנות...

שאלות:

1. האם המפרט הנ"ל יתן את אותם ביצועים כמו המפרט הראשון בדיון הזה?

2. הזכרונות נראים לי מאד יקרים (585 ש"ח) - כמה אמורים לעלות זכרונות 4GB?

3. מכיוון שהשקט מאד חשוב לי חשבתי להחליף את הספק כח הקיים ואו להחליף את המאוור או להוסיף מאוורר נוסף - האם הספק כח מומלץ והאם מאוורר נוסף יוריד מהרעש או יגרום ליותר רעש?

כמו שאמרתי... הקו המנחה אותי הוא מחשב שקט ככל האפשר

תודה... :xyxthumbs:

פורסם

מפרט ממש לא משהו וממש לא שקט, במיוחד אם אתה לוקח בחשבון את המארז שנחות משמעותית מה-P150 מבחינת שקט: http://tinyurl.com/2f87k7.

מכיוון שהתשובה פה אינה כן/לא/שחור/לבן, אנא פתח ת'רד נפרד - עם שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - בדגש על OC, שקט ונתוני גיימינג. להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

תוכל לתת שם לינק לדיון הזה ולצטט לשם את המפרט המדובר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים