עבור לתוכן

מסך 24' ב-1500 שקל!!!!

Featured Replies

פורסם

חברת low value כבר הרבה שנים לכל דבר.

אני לא הייתי ממליץ עליה גם לאוייבים שלי.

למה? יש להם אחלה חרא מסכים :xyxthumbs:

פורסם

הייתי הולך אם כבר על הAOC שנתנו פה קישור אליו..

ואפילו הייתי בודק מה המחיר אצל איבורי כי יכול להיות אפילו יותר זול.

בכל מקרה אני לא כל כך מתלהב מהמסכים האלו כי נכון מקבלים עוד 2 אינצ' אבל הרזולוציה מטורפת וצריך כרטיסי מסך ממש חזקים כדי להריץ עליהם משחקים באיכות נורמלית ולדעתי זאת בעיה אלא אם יש לכם תקציב מכובד...

פורסם

לאף אחד לא אכפת שזה בכלל proview? ::)

חברת low value כבר הרבה שנים לכל דבר.

אני לא הייתי ממליץ עליה גם לאוייבים שלי.

כל מילה נוספת מיותרת ;D

לפותח התראד,

מה אתה מעדיף גודל המסך או איכות תמונה? אם אתה מעדיף גודל תילך עליו, אם אתה מעדיף איכות ואמינות תילך על מסך 22" (יש לי 226BW ואני חייב לציין שהוא גם ענק!) שרואים בו מצויין באותו מחיר.

לשיקולך.

דניאל. :xyxthumbs:

פורסם

אפילו בתמונה אני יכול לראות את האיכות פלסטיק הירודה של הPROVIEW, ואם זה היחס שלהם לפלסטיקים אז אני כבר מבין מה היחס שלהם לסיליקון.

וכמו שכבר אמרו, מסך "24 לא מתאים לכל אחד, הוא מתאים רק לקבוצות הבאות:

1. אנשים שלא אכפת להם לשחק על רזולוציות לא טבעיות.

2. אנשים שיש להם הרבה כסף נזיל, ואין להם בעייה לשדרג את המערך SLI שלהם כל חצי שנה.

3. אנשים שבכלל לא משחקים במחשב וצריכים את השטח תצוגה לשימושים משרדיים / צפייה בסרטים.

פורסם

^

למה ל22 אין רזולוציה גבוהה ?

ההבדל הוא לא עד כדי כך גדול ברזולוציה בין שני המסכים.. אז מורידים טיפה את ההגדרות.. מתישהו תצתרך להוריד אותן גם ב22

פורסם

זמן תגובה של 5MS ב-TN? נראה חשוד... אולי זה איזה S-PVA או A-MVA או MVA זול?

ובלי קשר - יש הרבה חברות Low Value שמנסות לחדור גם לשוק הגבוה, דוגמת EZcool, ויש הרבה חברות שוק גבוה שמנסות להכנס גם לשווקים הנמוכים יותר, דוגמת Lian-Li.

פורסם

זמן תגובה של 5MS ב-TN? נראה חשוד... אולי זה איזה S-PVA או A-MVA או MVA זול?

למה חשוד? יש אלפי מסכי TN עם 5MS.

פורסם

חח זה TN במאה אחוז..

בכל זאת, ממש משתלם לטעמי, מסך fullhd במחיר כזה לא רואים כל יום בארצנו הקטנטונת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים