עבור לתוכן

בעית התקנת HD על לוח אם של Abit, עזרה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי לוח של Abit KV8 Pro וקניתי את הHD הזה: WD1600AAJS‎ ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ מKSP.

חיברתי את הכבל מידע לחיבור SATA1 בלוח אם ואת כבל החשמל.

שהכנסתי את הדיסק של XP הHD לא זוהה, הבנתי שאני צריך דריבר (מה שאין לי). אז נכנסתי לאתר היצרן ומצאתי הורדה לדריבר של SATA לדגם הלוח שלי.

הבעיה היא שהקובץ ZIP שהורדתי ובתוכו הרבה קבצים שוקל קרוב ל7MB, איך אני אמור להכניס את זה לדיסקט?! ולפי מה שהבנתי רק עם דיסקט אפשר להתקין SATA על XP.

מה עושים? איך אני אמור להתקין את הHD?

תודה.

פורסם

יש מדריך בסטיקי לשלב בדיסק ההתקנה של XP דריוור לSATA, או להשתמש בדיסק און קי במקום דיסקט.

פורסם
  • מחבר

יש מדריך בסטיקי לשלב בדיסק ההתקנה של XP דריוור לSATA, או להשתמש בדיסק און קי במקום דיסקט.

אני בדקתי לפני וראיתי שיש אפשרות להטמיע את זה בדיסק של XP, אבל זה דיי הרבה עבודה ואין לי כוח לזה =\

חשבתי על דיסק און קיי אבל לא יודע איך לעשות את זה?

פורסם

ב CD של לוח אם אין דריבר ?

אתה לנסות לשים קבצים שב ZIP על דיסקט. זה ל AMD 64 .

---------------------------------------------------------------

חבל"ז

אני לשים לו ב 08.20 הקובץ

עד עכשיו 16.37 הוא אפילו לא להוריד אותו........

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

החלטתי להחליף את הHD לדגם של IDE רגיל. השאלה אם KSP יחליפו לי אותו? קניתי אותו לפני יומיים והוא נקי לא התקנתי עליו דבר.

פורסם

תגיד לי לא חבל ?...

הSATA עדיף על IDE

???

תרשום לי ארת הדגם המלא של הלוח אם שלך אני יעזור לך עם הדרייברים !

פורסם
  • מחבר

תגיד לי לא חבל ?...

הSATA עדיף על IDE

???

תרשום לי ארת הדגם המלא של הלוח אם שלך אני יעזור לך עם הדרייברים !

מצאתי את הדריייברים, פשוט הם שוקלים מעל 7MB ולא הבנתי איך אני אמור להכניס אותם לדיסקט שיש בו 1.44 MB?

אתמול שעתיים ניסתי להתקין את הHD ולא הצלחתי, אז החלטתי להחליף אותו לIDE במקום לשבור את הראש שוב ולא להצליח.

אתה יודע אם KSP יסכימו להחליף לי אותו לIDE?

פורסם

מה שאתה אומר זה :

אני אסע, אעמוד בתור שעה, אתווכח איתם על החלפה עוד חצי שעה, ואז אסע חזרה הביתה ואתחיל את כל ההתקנה מחדש.

וכל זה כי אני לא רוצה להטמיע אותם ב CD של XP שלוקח 10 דקות... או אבחר אפצל את הדרייברים על 5 דיסקטים (למעשה אתה צריך רק את אלה של המערכת הפעלה הספציפית שלך - וזה דיסקט אחד)

הבנתי, אתה אוהב לעבוד קשה...

תורדי תוכנה בשם NLITE (תחפש בפורום עליה, שמתי לינק לפני שבוע בערך) תשתמש בה ליצור IMAGE חדש ותתקין ממנו. זה רבע שעה עבודה.

פורסם

צריך להיות בביוס אופציה של מצב תאימות של SATA ל IDE.

המצב תאימות יעבוד עם SATA כאילו זה היה IDE ואז אין צורך בדריוור.

ככל הידוע לי הדבר היחידי שזה גורע זה תמיכה ב NQC ו HOTSWAP, שלרוב המשתמשים (כולל אני) זה מיותר.

פיתרון פשוט וקל.

אם אתה רוצה אתה יכול להוריד דריוור SATA אחרי ההתקנה ולשנות בביוס בחזרה לSATA, למרות שאין ממש צורך.

פורסם

צריך להיות בביוס אופציה של מצב תאימות של SATA ל IDE.

המצב תאימות יעבוד עם SATA כאילו זה היה IDE ואז אין צורך בדריוור.

ככל הידוע לי הדבר היחידי שזה גורע זה תמיכה ב NQC ו HOTSWAP, שלרוב המשתמשים (כולל אני) זה מיותר.

פיתרון פשוט וקל.

אם אתה רוצה אתה יכול להוריד דריוור SATA אחרי ההתקנה ולשנות בביוס בחזרה לSATA, למרות שאין ממש צורך.

אלוהים ישמור עד כמה קשה הבנה אתה יכול להיות תגיד לחי את דגם הלומ אם שלך אני יביא לך דרייברים שיתאימו לך לדיסקט ...

:s07::screwy:

פורסם

הוא כבר לקבל ממני מה הוא צריך..................

פורסם

הוא כבר לקבל ממני מה הוא צריך..................

אוקי הבנתי תודה ;D

פורסם
  • מחבר

החלפתי את הHD לדגם זהה רק בתקן IDE, משום מה הדגם הזה יותר יקר והייתי צריך להוסיף 66 שקלים.

השיקול הנוסף שהחלטתי ללכת על IDE כי אני חושב שהחיבורי מתח ומידע שיש לו לא תקינים אז אני לא רוצה שוב להסתבך....

תודה לכולכם.

פורסם

החלפתי את הHD לדגם זהה רק בתקן IDE, משום מה הדגם הזה יותר יקר והייתי צריך להוסיף 66 שקלים.

השיקול הנוסף שהחלטתי ללכת על IDE כי אני חושב שהחיבורי מתח ומידע שיש לו לא תקינים אז אני לא רוצה שוב להסתבך....

תודה לכולכם.

WTF מה לא תקינים איזה חיבורים ?...

בגדול יצאתה חומוס ! :screwy:

פורסם
  • מחבר

WTF מה לא תקינים איזה חיבורים ?...

בגדול יצאתה חומוס ! :screwy:

אני יודע :bigglasses:

אבל העיקר סיימתי את העבודה, סידרתי המחשב וזהו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים