עבור לתוכן

שאלה לכל הבעלים של NZXT TEMPEST בקשר לאיכותו

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

ראיתי הרבה תגובות פה של TEMPEST איכות הפלסטיק(חומר) הוא לא איכותי כמו ל CM690....

אני פשוט רוצה להבין למה הם מתכוונים בזה?

זה עוד תרד התלבטות בין טמפסט ו ל 690...

אני מאוד אהבתי את זירימת האויר של טמפסט כמו כן גם העיצוב והרעש ממש לא מעניין אותי למרות שאומרים טמפסט לא רועש..

דיי חשוב לי חלון בצד המארז ומאוררים עם לדים גם מתאים...

הדבר אני לא מבין זה בקשר לאיכות החומר...כאילו מה הטמפסט שאני נוגע בו הוא מה עושה רעש של פלסטיק זול או מה?

זאת שאלה מאוד רצינית אני אודה אם יענו לי

פורסם

חשבת אולי ללכת לחנות שמוכרת את שניהם ולראות את זה במו עינייך?

??? :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר
:smile1:
פורסם

עשיתם ממארזי NZXT מרצדסים...הם ממש לא !

מארזי CM ו- RAIDMAX עושים להם בית ספר באיכות החומר וברמת הגימור וגם מארזי TT שאתם משום מה כל כך לא אוהבים..

פורסם

שלום לכולם

ולהולי4 אבר , אתה מומן אלינו לחנות לצפות במארז Tempest יש לנו במלאי .

הכתובת נמצאת באתר שלנו :

rsm.co.il

לראות את איכות המארז , לשמוע את עוצמת הרעש , ולהתרשם באופן כללי מהמארז עצמו .

צריך לשים לך שהמארזים של NZXT הם מארזים איכותיים , במיוחד המארז המדובר .

פשוט חפש ביקורות באתרי האינטרנט השונים ברשת , והפרסים שמארז גרף לאחר ביקורות באתרים השונים

על מינת להבין שהם מארזים איכותיים .

בברכה

מיכאל

אר אס אם שירותי מחשוב

פורסם

שום סקירה על מארזי NZXT לא אמינה, ולא בגלל אתרי הסקירות.

NZXT סיגלו לעצמם מנהג מגונה של שליחת Golden samples לאתרי סקירות, שאיכותיים בהרבה מהמארזים המשווקים

סתם לדוגמה, ב HUSH ששלחו לסקירות הבידוד האקוסטי היה עשוי מ 3 שכבות, בד אקוסטי-ספוג-בד אקוסטי.

ה HUSH הנמכר בשוק כולל רק חתיכת ספוג מסריח מודבקת על דפנות המארז.

בנוסף, בסקירות הצירים שלו ממתכת, בשיווק הם מפלסטיק.

אישית, לא אהבתי במיוחד את ה CM690, במיוחד לנוכח העובדה שצריך לקנות לו עוד מאווררים, ועם עוד מאווררים הוא רועש יותר מהטמפסט.

הטמפסט מגיע כבר עם 6 מאווררים ואי אפשר ממש להגיד שהוא רועש....

למרות הביקורת החריפה שאני מעביר על NZXT בנוגע למוצרים שהם שולחים לסקירות, אני עדיין ממליץ על הטמפסט.

Miniman- כנציג חנות, לפי תקנון האתר, אסור לפרסם.

פורסם

מה שלא אהבתי במארז:

1). רועש! זה בטוח, המאווררים חלשים ורועשים, וגם יש ממש טיפה אבל מורגש רעש אקוסטי כשכולם עובדים ביחד.

2). הפאנל הקידמי יוצא פשוט במשיכה, ככה שאם בטעות עושים את זה חזק מידי עלולים להרוס את חריצים ואז יש לנו בעיה.

3). התופסנים של הכוננים קשיחים לא משהו, הם לא מרתקים אותם למקום אבל זה תופס סביר ככה שהם לא יצאו.

חוץ משלוש אלו, המארז הוא מעולה, האיוורור סבבה לחלוטין במיוחד אם אתה מתכנן לשים הרבה כוננים קשיחים.

הוא ענק, יש ממש המון מקום לעבודה ביחס למארזים אחרים, גם אחת הסיבות שלקחתי אותו.....

הכוננים קשיחים נוחים להתאמה, כנ"ל כוננים אופטיים, אבל הפלסטיק משגע קצת כי הוא לא הכי חזק אז פחדתי שאני ישבור בטעות.

אני לא אהבתי ב - CM690 שהאיוורור של הכוננים קשיחים נחסם, הסיבה היחידה שלא לקחתי אותו.

אם יש לך הרבה כוננים קשיחים, אתה מבין....

אם אתה מתכנן מחשב ורוצה שקט נפשי, בתנאי ואתה לא מחפש CF וכרטיסי מסך ענקיים (למרות שראיתי שאפשר לשים) לך על ANTEC 300 ותוסיף לו מאוורר.

מארז סבבה לגמריי, אני לוקח אותו הבא לעמדה השניה שלי לבית.

מקווה שזה עוזר לך

יבגני

פורסם

קצת הגזמת עם הקטע של "רועש!", המאווררים בו לא כ"כ רועשים, מה שכן כדאי- לשים גומי מתחת לספק, הוא יושב ישר על מתכת, וזה עלול לגרום לרעידות....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים