עבור לתוכן

מה הבדל בין כרטיס QUADRO לרגיל, ולמה QUADRO מיועד?

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי בבקשה לקבל הרחבה לגבי כרטיסי מסך QUADRO של Nvidia....

תודה רבה.

פורסם

בגדול אלו כרטיסי מסך שמיועדים לעיבוד גרפי/3D וכו מקצועי...ולכן הביצועים והמחיר בהתאם...

בקטן ;D אפשר להסתפק גם בכרטיסי GeForce לשימושים סבירים+..

אתה מוזמן לקרוא קצת כאן..

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350290.0

פורסם

וכשאני םתחתי נושא מהסוג ישר סגרו לי אותו ואמרו לי שיש את GOOGLE :'( הפליות! :pissed::jump: סתם... הכרטיסים האלו הם רק לעבודות גראפיות כבדות עם הQUADRO הכי סוס שעולה 30 אלף לא תוכל להריץ קרייסיס על LOW עם FPS נורמאלי.... יש בכרטיס ANTI ANALISING יותר חזק וכל מיני םילטרים עם אופטימיזציות וכו'....

פורסם
  • מחבר

אם אני יפעיל פוטושופ וקורל על QUADRO או על 4870 אני ירגיש הבדל?

פורסם

בתוכנות האלו אפשר להסתפק בכרטיס מסך פשוט.

פורסם

מספיק לשאול שאלות כאלו..תעיין בתרד שהבאתי לך..כמו כן תעיין בביקורות..ותחליט אם לשימושים שלך..אתה מוכן להשקיע בכרטיס מסך כזה...

פורסם

99 אחוז מן המשתמשים לא צריכים QUADRO.

הם גם עולים הרבה מאוד!

הסיבה היחידה לקנות אותם זה אם אתה הולך להשתמש בהם לתוכנות שצריכות אותם, שיש פרופילים של התוכנות האלו שמורות בDRIVERS שלהם.

תוכנות כמו MAYA

3DMAX

וכו'

בעיקרון זה מומלץ בחום לתוכנות 3D שצריכות דיוק מקסימלי על חשבון מהירות.

נ.ב.

הכרטיסים האלו גרועים ביותר למשחקי מחשב, לא ממליץ בכלל.

פורסם

נ.ב.

הכרטיסים האלו גרועים ביותר למשחקי מחשב, לא ממליץ בכלל.

ניסית? מה גרוע בהם?

פורסם

^^^

כן!!!

הם בנוים אחרת לגמרי, עקרונית QUADO מכיל נניח שבב כמו שהיה לNVIDIA בסדרת ה6 או 5 שלהם (לאחרונה גם הגיעו מסדרת ה7 וקצת מ8) (אלו עוד הדגמים הטובים ויקרים שעולים לפעמים קרוב ל10 אלף ויותר)

ככה שכבר פה ברור שאיטי.

אבל

העניין הוא שהם פחות תומכים טוב בDX9 וDX10 וממש טובים בOPEN GL

אבל

הם לא טובים במובן של "בוא נעשה הכל כמה שיותר מהר וחלק" אלא בגישה של "בוא נעשה הכל הכי מדוייק שיש בעולם והכי מפורט ויפה שיש בעולם ולא איכפת לנו מהירות"

לכן אל תתפלא אם תשחק משחק, ופשוט הוא יזוז ממש לאט!!!

שלא לדבר על כך, שבגלל שהוא לא יודע לנצל יכולות ופרופילים של QUADRO, אז גם לא בטוח שהוא יראה יותר מידי טוב.

בקיצור

איך שלא תסתכל על זה - מחיר, ביצועים, וכו' הם לא נועדו למשחקי מחשב!!!

(נראה לי גם צריך להיות ממש מטורף וטמבל להוציא איזה 5 אלף על כרטיס מסך QUADRO ולנסות להריץ איתו איזה COD4 ולקבל 60 פריימים לשעה )

פורסם

כל כרטיס Quadro מקביל לכרטיס GeForce כלשהו, והביצועים שלו הם זהים לאותו GeForce, פלוס מינוס אופטימיזציות של דרייברים.

וזה לא נכון שאין Quadro שמבוססים על צ'יפים חזקים של nVidia.

כרטיס Quadro יעלה פי 2 או פי 3 יותר מ-GeForce שקול לו, לכן מן הסתם לא שווה לקנות אותם.

הנקודה היא שאם כבר יש לך כזה (נניח אתה באמת משתמש בו לתוכנות גרפיות מקצועיות, או שקיבלת אותו במחשב הנייד שלך), אין שום דבר שימנע ממך להשתמש בו גם למשחקים. וכן תקבל ביצועים טובים, כי זה אותו צ'יפ אחרי הכל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה על כל ההסברים.

- האם נכון לומר שסדרת QUADRO לא תניב ביצועים יותר טובים מ 9600GT למשל בתוכנות של ADOBE CS3 (פוטושופ, אינדזיין...)?

- האם יהיה הבדל בין 9600GT לכרטיס מסך מובנה כמו X3100 למשל?

אגב המטרה היא עבודה בלבד ולא משחקים בכלל.

פורסם

אוקיי תודה רבה על כל ההסברים.

- האם נכון לומר שסדרת QUADRO לא תניב ביצועים יותר טובים מ 9600GT למשל בתוכנות של ADOBE CS3 (פוטושופ, אינדזיין...)?

- האם יהיה הבדל בין 9600GT לכרטיס מסך מובנה כמו X3100 למשל?

אגב המטרה היא עבודה בלבד ולא משחקים בכלל.

אני משתמש בתוכנות האלו בעבודה ותאמין לי אפילו על מק G5 עם כרטיס FX5200 ישן הם עובדות טוב.

התוכנות האלו דורשות מעבד חזק וכמובן המון זיכרון ראם פנוי.

כרטיסי QUADRO מתאימים לאנשי 3D וגם CAD שזקוקים לעבודה מרובת פוליגונים בזמן אמת.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בתוכנות האלו בעבודה ותאמין לי אפילו על מק G5 עם כרטיס FX5200 ישן הם עובדות טוב.

התוכנות האלו דורשות מעבד חזק וכמובן המון זיכרון ראם פנוי.

כרטיסי QUADRO מתאימים לאנשי 3D וגם CAD שזקוקים לעבודה מרובת פוליגונים בזמן אמת.

X3100 יספיק?

פורסם

בהחלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים