עבור לתוכן

מחפשים מסך איכותי ל 3 עמדות מזכירות בית ספר - רצוי עד 1700 ש"ח!

Featured Replies

פורסם

זה לא עניין ה FULL HD זה יותר הנושא של שמירה על העניים !

עוד פעם המיתוס המוזר הזה כאילו מסכי TN הורסים את העיניים?

פורסם

אם הוא רוצה במסכים איכותיים אין בכך דבר רע לרצות בכך. אני עצמי לא מסוגל לעבוד עם TN בגלל אחידות תאורה זוועתית ותמונה חשוכה בבהירות נורמלית לעומת האיזו שברשותי. אם ירצה ללכת בסוף על ה-L1953TR על מנת לחסוך בתקציב, אציע לו להשוות במו עיניו בחנויות ולראות באמת האם ההבדל לא משמעותי בין ה-LG ל-2007FP.

טוב אריאל, בכל אופן לגבי השאלה שלך מנקודת מבט כמורה לצילום לגבי כיול ה-2408WFP:

כיול 2408WFP לרמה כזו מתבצע רק ע"י קולורמטר המפיק עבור ה-LUT של הכרטיס מסך פרופיל צבע (קובץ ICC/ICM), שמתקן בזמן אמת את הצבעים ע"י מקדמים מספריים ועקומת גמא אחרת. אבל הכיול הזה תקף רק לתוכנות העריכה הגרפית בהן יש בממשק ניהול פרופילי צבעים להזנת הקובץ. כלומר לשאר השימושים אינטרנט, גיימינג וסרטים הכיול לא תקף . העניין הוא שאמנם זה נכון שעם קולורמטר אפשר לאזן כראוי עם פרופיל שיכייל את פלטת הצבעים שבפוטושופ ל-Adobe RGB (שהיא הסביבה הטבעית יותר למסך עקב המכלול שלו). אבל אם תמשיך להזין לתוכנה תמונות שצולמו במרחב sRGB הצבעים של התמונות ייראו לא נכונים. לתמונות שצולמו מ-DSLR במרחב Adobe RGB הכיול יתממש. גם כך באינטרנט וסרטים הכיול לא ממומש בגלל ההמרה הקבועה ל-sRGB שחלונות עושה. לכן זו הסיבה שאני חושב שיותר משתלם למשתמש הממוצע / צלם חובב לקנות NEC 2470WNX עם מכלול צבעים sRGB סטנדרטי מאשר 2408WFP + קולורמטר.

אם אתה לא גיימר בעל דרישות גבוהות ה-8600GT ישרת כראוי את ה-2408WFP. יש לי ATI HD2400Pro עם קירור פאסיבי עבור ה-2407WFP ומניסיוני אפילו טוב יותר לגיימינג מזדמן ברזולוציה הטבעית של המסך לעומת מאיץ גרפי מובנה על לוח האם עם DVI.

אם אין לך כוונה להנות מגיימינג מזדמן ב-2408WFP תיקח לוחות למעבדי AMD עם DVI-D מובנה כגון זה:

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31622

זה מספיק גם ל-24" גם ל-20".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים