פורסם 2002 בפברואר 823 שנים שלושה מחשבים חדשים התקנתי היום ובשלושת האריזות לא היתה מדבקה, לא נותר לי אלא להביע את מחאתי:זה פשוט ביזיון!עכשיו השאלה, אם בAMD זה היה קורה? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים מחבר הוא שאל במה ולא איפה.... :lol: אבל לא משנה בוא נחשוף את הסוד הגדול: טכנאי(עאלק) בבית התוכנה והמחשב בטבעון ;D
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים שלושה מחשבים חדשים התקנתי היום ובשלושת האריזות לא היתה מדבקה, לא נותר לי אלא להביע את מחאתי:זה פשוט ביזיון!עכשיו השאלה, אם בAMD זה היה קורה? ;D ;D ;D ;D ;D ;Dתשמע, אני יודע שמריחואנה זה אחלה דבר, אבל למה לפני שאתה נכנס לפורום?
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים שלושה מחשבים חדשים התקנתי היום ובשלושת האריזות לא היתה מדבקה, לא נותר לי אלא להביע את מחאתי:זה פשוט ביזיון!עכשיו השאלה, אם בAMD זה היה קורה? ;D ;D ;D ;D ;D ;Dתשמע, אני יודע שמריחואנה זה אחלה דבר, אבל למה לפני שאתה נכנס לפורום?הכי כיף. :smoke:
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים מחבר שלושה מחשבים חדשים התקנתי היום ובשלושת האריזות לא היתה מדבקה, לא נותר לי אלא להביע את מחאתי:זה פשוט ביזיון!עכשיו השאלה, אם בAMD זה היה קורה? ;D ;D ;D ;D ;D ;Dתשמע, אני יודע שמריחואנה זה אחלה דבר, אבל למה לפני שאתה נכנס לפורום?זה לא שלקחתי לפני שבאתי לפורום, פשוט הרופא אמר לי שעה לפני האוכל...
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים מה אתה לא יודע? אחד הדברים הכיפים זה לעשן גראס ולהיכנס לפורומים שונים אני מת לנסות :lol:
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים הוא שאל במה ולא איפה.... :lol: אבל לא משנה בוא נחשוף את הסוד הגדול: טכנאי(עאלק) בבית התוכנה והמחשב בטבעון ;D בית התוכנה והמחשב הם בכלל לא מוכרים AMD היינו בביאליק והטכנאי\"איש מעבדה"\WHATEVER עם הכיפה התחיל לדבר איתנו על כל מיני שיקולים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.