פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אני מדבר על זיכיון לא על חברות פיתוח שלא רלוונטיות לזמן השחרור כל הCOD הם זיכיון אחד לא משנה מי פיתחה מה ומי הפיצה מה ואתה לא יכול להתעלם מCOD3 בגלל זה
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מחבר עם כל הכבוד לחברת הפיתוח Treyarch אין לה את רמת הפיתוח שיש ל IW והיא לא מסוגלת להוציא מוצר מוגמר ואיכותי כמו IWפשוט אין לה את זה.לכן, כשאני אומר קול-אוף-דיוטי מבחינתי יש רק חברה אחת - infinity ward
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים כן אתה כן...מדברים על זמן פיתוח. למי אכפת מזיכיון...?לא אני מדבר על זיכיון שיוצא משחק שנה אחרי שנה אני בדרך כלל מתאכזב מימנו גם אם משנים את חברת הפיתוח תזכור שחוץ מהדברים הרגילים כמו גרפיקה ומוזיקה יש את הדברים מתחת לפני השטח כמו משחקיות\עלילה \רעיונות חדשים גיוון \ וכו לא מעניין אותי אם המשחק נראה ומרגיש כמו סרט אם זה סרט שחוזר על עצמו שוב ושוב ושוב ובמשחקים שנתיים לרוב יש את הבעיה הזאת -כולל משחקים שנתיים של נינטנדו לפני שתשלוף את קלף הפנבוי
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אתה שוכח משהו, שיש שני חברות, אפשר לפתח שני משחקים בו זמנית.תחשוב שעל COD5 התחילו לעבוד לפני שנה וחצי (יכול ליהיות שיותר, לך תדע..) ועל COD 6 התחילו לפני חצי שנה נגיד, ואז יוצא שכל משחק מקבלמספיק זמן פיתוח גם אם הם ייצאו במרווח זמן של שנה.ולמה אתה תמיד חייב להיתווכח שאתה עוד לא יודע כלום, לך תדע, יכול ליהיות ששניהם יהיו הצלחות, אי אפשר לדעת כרגע.עריכה : רגע, מאיפה הסקת בכלל שזה משחק שנתי ?
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים COD5 כנראה יהיה הצלחה כלכלית גם אם יצא ברמה של משחק יגואר ;Dאני מדבר על הטעם האישי שלי אהבתי מאוד את COD2 ומאז לא התחברתי לסדרה -זה הכל כמו שאמרתי מדובר על דברים חדשים שקשה לדחוף מספיק שאותו זיכיון יוצא שנה אחרי שנה גם שחברות הפיתוח שונות
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים לא הבנתי תפיסקה האחרונה, תסביר את עצמך יותר טוב בבקשה.גם אני הרבה פחות אהבתי תסינגל של COD4 מאשר את של 2, אבל היי, COD2 הוא הסינגל בין הטובים שנוצרו, קשה לעבור את זה.לעומת זאת, המולטי הרבה יותר מפותח וכיפי, רואים שפשוט השקיעו בו ואני מצפה מהם לעשות זאת גם בהמשכים. (לפחות מ -IW, מהחברה השנייה אני לא מצפה לכלום)
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מה שרציתי לומר שמבחינת רעיונות חדשים למשחק מאוד קשה לעשות שנה אחרי שנה תחשוב על תוכנית אירוח יומיומית לאומת תוכנית של פעם בשבוע בעניין המולטי לא שחקתי מסיבות ברורות ... אהבתי בסינגל את החלק של המטוס והחלק של ההליקופטר אבל זה היה קצת מידי היו יכולים לעשות משחק ארוך יותר ואם הרבה רכבים
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אבל אתה לא מבין שרוב המשחק במולטי בעיה שלך ששיחקתי רק בסינגל, תחשוב אם הייתי שופט את סופר מריו ע"פ 5 שלבים מתוך 10 ! לגבי זה שאין רעיונות אם משחק יוצא משנה לשנה, אלו שני חברות פיתוח שונות אין בינהן קשר, כך שגם ברעיונות אין בינהן קשר, חוץ מזה שאחד על העתיד (ככל הנראה) ואחד על WW2.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים יש עוד כלכך הרבה דברים לעשות בCOD...בין אם בלוחמה מודרנית ובין אם במלחמות בתקופות שונות...למה לעזאזל לא עשו עדיין משחק מבוסס על VIETNAM???
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אבל אתה לא מבין שרוב המשחק במולטי בעיה שלך ששיחקתי רק בסינגל, תחשוב אם הייתי שופט את סופר מריו ע"פ 5 שלבים מתוך 10 ! לגבי זה שאין רעיונות אם משחק יוצא משנה לשנה, אלו שני חברות פיתוח שונות אין בינהן קשר, כך שגם ברעיונות אין בינהן קשר, חוץ מזה שאחד על העתיד (ככל הנראה) ואחד על WW2. לפי מה שאני זוכר שכתבתי את הביקורת שלי אמרתי במפורש שבגלל המולטי מאוד יכול להיות שהביקורות צדקו אבל מה לעשות אני יכול לדבר רק על מה שיצא לי לשחק ולא על מה שלא יכלו לעשות הרבה יותר בסינגל ולא עשו את זה מהתמונות של COD5 יהיו כנראה כמה כלי רכב השאלה כמה ואיך זה יצא בכללי אפשר להפוך את הסדרה להרבה יותר מFPS ולדעתי הגיע הזמן תחשוב על COD רק אם אפשרות הרבה יותר פתוחה ורחבה לרכבים זה משחק שהייתי רוצה לשחק בו
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים תחשוב על COD רק אם אפשרות הרבה יותר פתוחה ורחבה לרכבים זה משחק שהייתי רוצה לשחק בו אתה מתכוון תחשוב באטל פילד...אין מה לעשות ככה זה COD, ולא יישנו את זה.ולא, הסינגל לפי דעתי לא טעון שיפור, הוא מצויין ואפילו יותר, אז מה אם הוא לא COD2.
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים הסינגל של COD4 זה היה המשחק הכי טוב ששיחקתי.אשכרה אתה מרגיש כאילו אתה באמצע סרט (במיוחד במשימה הראשונה על הספינה)המולטי שלו גם אחד הטובים אם לא הכי טוב.
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים ידידינו בעלי המחשבים החלשים אל תדאגו COD6 ירוץ על UNREAL ENGENE 3 כמו ידידו COD4 אבל החברה תכניס מספר שיידרים ושיפורים למנוע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.