פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים LIAN-LI PC-007YCF יש לי התלבטות בינו לבין הNZXT HUSH לפי מה שאני רואה ליאן לי זאת חברה בין הטובות רציתי לדעת אם שווה לקחת מארז כזה ולרדת ממעבד 8500 ל8400?
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מה אתה משווה בכלל בין LIAN LI ל HUSH זה כמו להשוות מרצדס לטויוטה בערךברור ש LIAN LI איכותי יותרובלי קשר ה 8500 על ה 8400 הוא בזבוז של 200 שקל בלי קשר למארז
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים לא בהכרח. אם אתה משווה מרצדס סמראט לטויוטה LAND CROUSER אז הטויוטה לוקחת.במקרה הזה, הLIAN LI ברמה אחת (אם לא 2) מעל! השאלה אם הסירקולציה והשקט שלהם זהה. מה חשוב לך במארז? קל, שקט, איכות הרכבה, גימור?
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מחבר הדבר אולי הכי חשוב זה שקט גם בגלל שהמחשב נמצא בחדר שלי וגם בגלל שהוא מיועד למוזיקה ואולי בעתיד לאולפן ביתי הדבר השני הכי חשוב זה הקרור של המארז עד כמה הוא שומר על החלקים קרים שמעתי שהמארזים של ליאן לי שקטים מאוד אבל בקשר לזה אני לא הכי בטוח מה אתם אומרים ?
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים הדבר אולי הכי חשוב זה שקט גם בגלל שהמחשב נמצא בחדר שלי וגם בגלל שהוא מיועד למוזיקה ואולי בעתיד לאולפן ביתי הדבר השני הכי חשוב זה הקרור של המארז עד כמה הוא שומר על החלקים קרים שמעתי שהמארזים של ליאן לי שקטים מאוד אבל בקשר לזה אני לא הכי בטוח מה אתם אומרים ? P182 שקט וסופר איכותיCOSMOS שקט איכותי וסופר גדולאבל בתקציב שלך אולי ללכת על ה SONATA 3 שמגיע עם ספק שיהיה שקט וספק נחמד רק תבדוק שאתה מקבל 3 שנים על הספק כי חלק בארץ נותנים שנה וזה הופך את הקניה של המארז הזה ללא כדאי כל כך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.