עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך תקציב עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אז ככה לחבר שלי יש מסך 24 אינטש של חברת DELL, הוא מעוניין לשחק ברזולוציות גבוהות + פילטרים

המפרט שלו E8400 + 4GB ספק של חברת קרוסייר 550W ולוח אם X38.(החלקים כבר אצלו חוץ מכרטיס המסך)

בתקציב כמו שלו יש 3 שילובים שיתאימו(או אפילו 4)

1) 4870 512MB

2) 4870 1GB

3) 260GTX שממה שקראתי הוא מעולה לOC ואפשר להגיע איתו למהירות של 280GTX

4) או שעדיף בכלל CF של 4850 (אם חריגה קטנה)

פורסם

4870 הכי שווה לתקציב הזה ומשתווה ל280 שעולה הרבה יותר ממנו

אם יש אפשרות לחרוג אז קרוספייר של 4850 יכול להיות אפשרי בגלל ביצועים עדיפים

אבל צריך לשקול קירור נוסף שגם זה עוד כסף

לדעתי קח את ה4870 זה כרטיס שיספיק מעל ומעבר

ותמיד תיהי האפשרות לעשות לו OC או בכלל קרוספייר כשהמחירים ירדו

פורסם

למסך ברזולוציה כזאת תקנה את גרסאת ה1GB, אמורה לצאת בעוד שבוע-שבועיים. הזכרון הנוסף ייתן לו בוסט אמיתי ברוזולוציות גבוהות.

פורסם
  • מחבר

4870 הכי שווה לתקציב הזה ומשתווה ל280 שעולה הרבה יותר ממנו

אם יש אפשרות לחרוג אז קרוספייר של 4850 יכול להיות אפשרי בגלל ביצועים עדיפים

אבל צריך לשקול קירור נוסף שגם זה עוד כסף

לדעתי קח את ה4870 זה כרטיס שיספיק מעל ומעבר

ותמיד תיהי האפשרות לעשות לו OC או בכלל קרוספייר כשהמחירים ירדו

אין צורך בקנייה של קירור אחר, פשוט משנים דרך הדרייבר את המהירות של המאורר וזה הכל פעולה מאוד פשוטה

למסך ברזולוציה כזאת תקנה את גרסאת ה1GB, אמורה לצאת בעוד שבוע-שבועיים. הזכרון הנוסף ייתן לו בוסט אמיתי ברוזולוציות גבוהות.

הוא כבר זמין בחנויות

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ(עברו כבר יותר מ24 שעות מאז ההודעה האחרונה), הוא רוצה לקנות אותו עד סוף השבוע ככה שאני אשמח אם משהו ימליץ לי כרטיס לשימושים שלו

תודה

פורסם

קח gtx260 896mb או 4870 512mb.

אפשר להשיג אותם באותו מחיר פחות או יותר. אם אתה צריך קישורים כהוכחות - תגיד.

לא שווה לך להשקיע על גרסאת ה-1gb של ה-4870 איזה 1800-1900 ש"ח כי אז כבר gtx260 הופך משתלם הרבה יותר.

400-500 ש"ח תוספת לעוד 512mb זה תוספת של כמעט שליש מסכום הכרטיס והשיפור (במצבים קיצוניים בלבד) לא יהיה שווה את הכסף.

ה-GTX טוב יותר ב-OC וקירור. בחלק ממבחני ביצועים זה מנצח ובחלק השני. הממוצע הכולל נע לטובת 4870 כאשר שניהם בסטוק.

פורסם
  • מחבר

ומה בנוגע לCF משתלם? כי פחות או יותר זה בתקציב שלו

ה1GB לא נותן ביצועים עדיפים מאשר גרסת ה512 מגה ברזולוציות גבוהות(אחרי הכל יש לו מסך 24 אינטש)?

פורסם

1500 זה תקציב אולי ל-CF של 4850 בלחץ (צריך להוסיף איזה 200ש"ח), אבל מבחינת זכרון זה לא יתן לו יותר מ-512mb אם זה מה שהוא מחפש. ביצועים נטו יהיו טובים יותר מ-4870 אבל עם זאת הרבה יותר חום יפלט אל תוך המארז והדריברים לא הכי בשלים.

עדיין לא ראיתי השוואה לביצועים עם 1GB של 4870 אז אני לא יכול לחתום לך על שום דבר, אולם סביר להניח שהביצועים ישתפרו ברזולוציות גבוהות מאוד.

ד"א אתה חורג מהתקציב ב300-400 ש"ח אם לא שמת לב.

איזה רזולוציה זה 24 אינטש ? 1920x1080 ? יש לי חבר עם 8800gtx שעדיין נהנה ברזולוציה זאת :)

פורסם
  • מחבר

אגב המארז שלו הוא רדימאקס נינגה, ה260GTX יכנס אליו? , לא יהיו בעיות סירקולציה כי ראיתי כרטיס כזה ברשת הוא פשוט ענקי

פורסם

אילו המימדים שלו : 266.7mm x 95.3mm x 38.1mm

לא אמורות להיות בעיות סירקולציה מאחר ואת רוב האוויר החם הוא זורק אל חוץ המארז.

פורסם
  • מחבר

מה עם הקירור של 260GTX יספיק אם הוא רוצה לעשות OC עליו ולהגיע למהירויות של 280GTX?

פורסם

הקירור סטוק יספיק.

פורסם
  • מחבר

אחלה אז אני ימליץ לו על 260GTX תודה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים