עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד בסביבות ה-6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום, פרסמתי כבר הודעה אך תרם קבלתי את המענה המדוייק שאני זקוק לו כל כך.

אני מעוניין לקנות מחשב נייד במחיר של כ-6000 ש"ח + - והדרישות שלי דיי בסיסיות פרט לאחת.

*שיהייה מהיר (כמוצופה ממחשב נייד בתקציב כזה)

*יוכל להתמודד עם משחקי המחשב החדשים ותוכנות עיצוב (פוטו שופ,3D MAX,MAYA) ברמה גפית טובה

*שלא יהיה עסקי אלה מסדרת המחשבים הביתיים

*אני מוכן להתפשר על דברים כגון כובד המחשב,חיי סוללה וגודלו.

*אם הוא יפה אז גם טוב (-:

עוד שאלה חשובה בקשר לכרטיס הגרפי. אני מעוניין שבמחשב שאני רוכש יהיה כרטיס גרפי חיצוני טוב (אפילו טוב מאוד) וכמו שציינתי חלק מתעסוקתי במחשב היא עיצוב גרפי. הבעיה היא שאני יודע שיהיה יותר אופטימלי לקנות כרטיס מסך מקצועי לכך, אך ממה שהבנתי כל הכרטיסים הללו נמכרים רק במחשבים מקצועים/מכוערים, ואני מעוניין לרכוש מחשב בייתי. אז האם ישנה האפשרות לקנות מחשב נייד מהסדרת ה"בית" עם כרטיס מסך מקצועי כגון ה-NVS 320M, או שההבדל אינו כזה משמעותי ואני יכול לחיות עם כרטיס מסך "גיימינג" כגון ה- 8700M GT באותה רמת ביצועים (או אולי אפילו להתקין כמה דריברים שיסדרו את העניין)?

וכמו שהרבה יודעים חשבתי לרכוש את המחשב, XPSTM M1330 של דל, אך הבנתי שכרטיס המסך 8400M GS שמצורף לו איננו חזק במיוחד ועושה בעיות.

בשורה תחתונה---- מה לקנות ואיפה הכי זול ואמיין? ----

plzzzz help me )-:

פורסם

עוד שאלה חשובה בקשר לכרטיס הגרפי. אני מעוניין שבמחשב שאני רוכש יהיה כרטיס גרפי חיצוני טוב (אפילו טוב מאוד) וכמו שציינתי חלק מתעסוקתי במחשב היא עיצוב גרפי. הבעיה היא שאני יודע שיהיה יותר אופטימלי לקנות כרטיס מסך מקצועי לכך, אך ממה שהבנתי כל הכרטיסים הללו נמכרים רק במחשבים מקצועים/מכוערים, ואני מעוניין לרכוש מחשב בייתי. אז האם ישנה האפשרות לקנות מחשב נייד מהסדרת ה"בית" עם כרטיס מסך מקצועי כגון ה-NVS 320M, או שההבדל אינו כזה משמעותי ואני יכול לחיות עם כרטיס מסך "גיימינג" כגון ה- 8700M GT באותה רמת ביצועים (או אולי אפילו להתקין כמה דריברים שיסדרו את העניין)?

ממה שידוע לי, חלק קטן מהתוכנות המקצועיות פשוט יסרבו לעלות אם לא יזהו כרטיס מסך מהסדרה המקצועית במחשב, או שחלק מהפיצ'רים יהיה לא זמין.

מבחינת ביצועים אין הבדל בין כרטיס לגיימינג לכרטיס המקצועי המקביל, מעבר לאופטימיזציות המושגות ברמת הדרייברים. לפעמים אפשר להתקין דרייבר מקצועי על כרטיס רגיל, אך לרוב זה לא כל-כך פשוט. יש פורומים שלמים באינטרנט שעוסקים בשאלת ה-softmodding של כרטיסים אלה (כך קוראים לתהליך של "התחזות" כרטיס אחד לכרטיס אחר).

אני מניח שיש לך ניסיון קודם עם אותן תוכנות עיצוב שאתה רוצה להריץ. אם הצלחת להפעיל אותן בעבר על כרטיס GeForce/Radeon כלשהו ולא היו לך בעיות, אז אין שום סיבה שתהיינה בעיות בכרטיסים החדשים.

לא יודע אם ה-8400M GS עושה בעיות או לא (אין עדיין מידע חד-משמעי על אותה בעיה של nVidia), אבל זה שהוא כרטיס חלש זה נכון. השאלה היא עד כמה אתה צריך כרטיס חזק, וזה תלוי בסוג העבודות שאתה עושה. קח בחשבון שבמחשב קטן כמו ה-XPS לא תמצא שום דבר יותר טוב מה-8400M GS (לפחות לא עד שייכנסו הכרטיסים החדשים מסדרת 9000M למחשבים האלה).

פורסם
  • מחבר

תודה ואני אבדוק את העניין של העבודה עם התוכנות, פשוט עד היום כן עבדתי במשרד עם תוכנות אלו אך אני מעוניין להתחיל לעבוד בבית.

בקשר למחשב הקטן כמו ה-XPS זה איננו פקטור שמעניין אותי (גודל, כובד וכד'...), כל מה שאני צריך מכם בבקשה זה המלצות למחשבים טובים מבית טוב שמספקים את הדרישות שציינתי בתחילת ההודעה (-:

המליצו לי כבר בפורום על המחשבים Lenovo R61 עם NVS 140M, ו-Dell D830 עם אותו כרטיס גרפי, כך כמו שציינתי אני מעוניין במחשב "בייתי" ואלו הם מחשבים מקצועים.

פורסם

עוד שאלה חשובה בקשר לכרטיס הגרפי. אני מעוניין שבמחשב שאני רוכש יהיה כרטיס גרפי חיצוני טוב (אפילו טוב מאוד) וכמו שציינתי חלק מתעסוקתי במחשב היא עיצוב גרפי.

יהיה קשה בתקציב שלך לקנות כרטיס מסך טוב מאד. אתה יכול להשיג משהו ממוצע ב-Mid Range או קצת יותר מזה. ה-NVS 140m הוא אפשרות סבירה אבל לא ראיתי אותו מעולם במחשב צרכני. אם אתה מתעקש על סדרה צרכנית ואין לך תקלות בעבודה עם התוכנות הגרפיות על כרטיסים לגיימינג אז אתה יכול לשקול את ה-Studio 1535 .הוא מגיע עם ה-HD 3450 שהוא חזק מה-8400GS וזו עסקה די טובה לתקציה הזה. http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t8100.htm

אם אתה רוצה לעלות ברמה לכרטיסים "ביצועיים" תצטרך להעלות את התקציב.

אז האם ישנה האפשרות לקנות מחשב נייד מהסדרת ה"בית" עם כרטיס מסך מקצועי כגון ה-NVS 320M

אני לא מכירה כזה דבר.

למה אתה רוצה לקנות מחשב מסדרה צרכנית? לעולם לא הייתי שוקלת מחשב מסדרה צרכנית אם היה לי את התקציב לסדרה עסקית. האחריות והשירות טובים יותר ובעיקר איכות הבניה ברוב הדגמים עולה בצורה מאד משמעותית על איכות הבניה של רוב הדגמים הצרכניים. אין שום סיבה הגיונית להעדיף סדרה צרכנית אלא אם כן מראה מאד מקושקש/ צבעוני/ זורח וכל מיני גימיקים של כפתורי מדיה זה ממש חיוני לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים