עבור לתוכן

מחפש ספק כח, 500w-550w, עד 400ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש (מתלבט בין 9800gt (שהוא גלגול של 8800gt) לבין 9800GTX+), ואין לי ספק שמה שיש לי עכשיו לא יסחוב, במיוחד בגלל שהכרטיסים האלה דורשים יותר מתח על מסילת ה-12v.

אז קצת שיטטתי באינטרנט ומצאתי CoolerMaster 500w Extreme power plus, במחיר מסקרן של 220ש"ח.

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1268

המחיר הזה בערך זול ב-150-200 ש"ח משאר הדגמים המקבילים, ולכן במקום להסתכן אני רוצה לשאול את דעתכם. הגיוני?

אתם ממליצים ללכת על זה?

אני מתכנן רק החלפה של כרטיס מסך, אבל אני לא מתכנן SLI בעתיד.

*מצורף בצד המפרט הקיים אצלי במחשב (כולל פרטים כלליים על הספק הנוכחי)

פורסם

אפשר לדעת למה לא HD4850?

הספק של COOLER MASTER הינו ספק פשוט מאוד אבל ב 220 ש'ל (אם זה אכן המחיר) אין משהו משתלם יותר.

אתה יכול לקרוא מה אנשים שקנו את הספק אומרים, הרבה אנשים קנו וניראה שהם יחסית מרוצים

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817171018

פורסם
  • מחבר

בגלל שאני מחפש את טכנולוגיית ה-CUDA, שקיימת רק בכרטיסים מתוצרת NVIDIA (מגירסת 8000 ומעלה).

בקרוב מאוד הם הולכים להיות משמעותיים בכל מה שקשור לעריכת וידאו וביצירת תלת-ממד (וגם ככה יש כיום לNVIDIA יתרון בתחום המקצועי). הבעיה עם ATI שיש לה פתרונות דומים, אבל נכון להיום ממש לא ברור עם הולכים ליישם אותם בקרב התוכנות המקצועיות.

בכל מקרה, כל פתרון הוא פתרון זול יותר לעומת QUADRO, ויכול לתת תוצאות דיי טובות (אם כי לא זהות לקוואדרו).

ותודה על ההמלצה! אני איישם את זה בקרוב...

פורסם

במחיר של 400 שקל לדעתי אתה יכול בהחלט וללא כל חשש לקחת את ה-CORSAIR VX450 שהוא אחד מתחת לאיכותי לא פחות ה-VX550.

פורסם

רק הספקים מסדרת RealPower של CM שווים באמת וזה מה שמסביר את המחיר הזול של הספק שראית.

אני גם היתי הולך על ה-VX450

פורסם
  • מחבר

ה-VX450 הוא באמת יקר בשביל מה שהוא מציע. למה ממליצים עליו כל כך הרבה כאן?

קצת ירדתי מהדגם של CoolerMaster, למרות שהוא דיי זול, קראתי באינטרנט הרבה ביקורות על המאוורר הרועש שלו (ואורך החיים שלו).

הדגם של SeaSonic 500w APFC F3 נראה דווקא מאוד משתלם למחיר. למה הוא זול יותר משאר הדגמים אפילו של אותה חברה? רק בגלל שהוא מעוצב פחות יפה? :D

גם שמתי ל-Thermaltake 450W TR2, שגם במחיר נוח מאוד, ואני קורא עליו בסה"כ ביקורות טובות באינטרנט.

אז מה אתם אומרים, SeaSonic או Thermaltake?

ועדיין לא הבנתי מה זה ספק מודולרי... אשמח גם להסבר לזה...

פורסם

הסיסוניק שמגיע OEM מכיל קבלים של רוביקון במקום של היטאצ'י (נחשבים פחות טובים, אבל עדיין טובים יותר ממה שיש ברוב הספקים בשוק), מגיע בלי Certification ל SLI כמו שיש ל S12, בלי קופסה, ובלי גימור שחור.

כל השאר זהה, מגיע עם 3 שנים אחריות, מאוד איכותי, מאוד שקט, והרבה יותר טוב מהת'רמלדרעק.

פורסם

ה-VX450 הוא באמת יקר בשביל מה שהוא מציע. למה ממליצים עליו כל כך הרבה כאן?

קצת ירדתי מהדגם של CoolerMaster, למרות שהוא דיי זול, קראתי באינטרנט הרבה ביקורות על המאוורר הרועש שלו (ואורך החיים שלו).

הדגם של SeaSonic 500w APFC F3 נראה דווקא מאוד משתלם למחיר. למה הוא זול יותר משאר הדגמים אפילו של אותה חברה? רק בגלל שהוא מעוצב פחות יפה? :D

גם שמתי ל-Thermaltake 450W TR2, שגם במחיר נוח מאוד, ואני קורא עליו בסה"כ ביקורות טובות באינטרנט.

אז מה אתם אומרים, SeaSonic או Thermaltake?

ועדיין לא הבנתי מה זה ספק מודולרי... אשמח גם להסבר לזה...

למה ממליצים על ה-CORSAIR? כי הוא איכותי, מגיע עם באנדל עשיר, צבוע בשחור עם SLI CERTIFICAT, בכל מבחן מקבל ציונים גבוהים, שקט, מה עוד?

ה-SEASONIC איכותיים ודגם ה-OEM כמו שנאמר שקט ואיכותי, החסרון שהוא מגיע ללא קופסא, ללא באנדל וללא סידור איגוד צמות ולדעתי זה לא מתאים בלשון המעטה לחברה כמו SEASONIC. אם זה לא מפריע לך..לך עליו.

מה זה ספק מודולרי? ספק שחיבוריו נשלפים ולא מאוגדים מראש בצמת הכבלים. יתרון עצום (למודולרי) למי שיודע מראש שיש לו לא מעט חיבורים ואינו אוהב את כל השאריות לאגד ולחפש מקום להסתיר אותם במארז.

פורסם

חלק מהכבלים של ה 500 ה OEM מוסלבים, של ה 400 בכלל לא.

חוץ מזה, 335 שקל על ספק+5 שקלים על אזיקונים בכמות שתספיק לך אשכרה "להסליב" את הצמות עדיף על ספק ב 70 שקל יותר שלא מראה שום יתרון ;D

למי שתוהה, 3 שנים אחריות, וכן יש מדבקה של 80+ עליהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים