עבור לתוכן

צריך ספק למחשב עם צריכה גבוהה (400 ש"ח מקס')

Featured Replies

פורסם

שלום, לפני זמן קצר קניתי מחשב חדש (במילותיו של ערס שגילה את cs "סוווווסססססססססס!!!!!!!!111")

quad q9300

hd4850

p45

שני הארדיסקים

בכללי אלה האוכלי אנרגיה הראשיים ויש לי ספק EZ COOL 500W ומאז שקניתי את המחשב החדש (הספק ישן, קניתי ב50 שקל ממישהו שהרס את האחריות ורצה לשדרג) והוא עושה לי בעיות בstartup, עולה לאט, לפעמים לא עולה בכלל. חבר שלי (טכנאי מחשבים) אמר לי שזה בגלל שהספק לא מחזיק ואני רוצה לשדרג אבל אין לי מושג איזה ספק לקחת (אה, יש לי גם 3 ניאונים וכמה לדים במארז), אני מקציב לו כמה מאות שקלים ואם אין ברירה אני אעלה מה300-400 ששמתי בהתחלה

אבל רק אם אין ברירה.

למישהו יש הצעות?

פורסם

VX450 יספיק לך

פורסם

אתה בטוח שהבעיות שלך מקורן בספק? המחשב שלך לא צרכן אנרגיה כזה גדול. ללא OC מדובר בעומס של 20 אמפר או פחות על מסילות ה-12V ולא יותר מ-300 ואט צריכה כללית (אפילו לא יותר מ-250 ואט). גם עליה איטית של המחשב פחות מאפיינת ספק תקול, לרוב התקלות הן תקיעה או איתחול של המחשב בזמן עומס (משחקי 3D לדוגמא) או ארטיפקטים מוזרים בתצוגה (לרוב מלווים בתקיעה או באיתחול מחדש).

אם החבר שלך טכנאי מחשבים הוא יכול לחבר לך ספק אחר למחשב ולראות אם התקלות נעלמות.

פורסם

לחבר ספק אחר זה כבר מומלץ,אבל בלי שום קשר מומלץ לקנות ספק חדש מאחר והספק שברשותך מתאים גג למחשבים משרדיים ולא היתי שם אותו עם מרובע ליבה וכ.מסך חזק יחסית

פורסם
  • מחבר

יש מצב שטיפה הטעיתי בקטע של העלייה. הוא עולה לאט אבל לפעמים אני מדליק אותו הוא נדלק ופשוט לא מגיב, לא מראה את המסך עם השם של הלוח, לא מריץ את הויסטה. פשוט כלום אז אני צריך לכבות ולהדליק שוב ואז הוא עולה לאט. הספק בנוסף גם מתחמם בזמן פעולה (אני לא בטוח אם זה 500 או 300. אני צריך לבדוק, פשוט אני לא בבית עכשיו).

אם זה לא ספק תקול (לא אמרתי שהוא תקול, אמרתי שהוא חלש) אז מה כן הבעיה?

תודה על התגובה המהירה, אתם עושים את העבודה שלי הרבה פחות משעממת

פורסם

EZ COOL מייצרת ספקים שלא כ"כ מתאימים לחומרה כמו שלך.

רק לידע כללי יש פיק של צריכת חשמל ברגע הדלקת המחשב כי כל הרכיבים נכנסים לפעולה בבת אחת וספקים חלשים לא תמיד יוכלו לעמוד בעומס והמחשב לא יעלה.

כמו שנאמר הVX450 יהיה ספק מעולה למערכת שלך במגבלות התקציב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה על התשובות. אני חושב שאני אקח את הקורסייר

אבל יש לי הזדמנות לקנות ספק שלפי גוגל עולה 800 שקל במשו כמו 150 (משומש בלי אחריות) אז אני אשקול את זה. זה ספק 650W אז אני חושב שהוא יספיק

פורסם

איזה ספק?

פורסם
  • מחבר

וואו, לפעמים אני בטוח ששנייה לפני שנולדתי החלפתי זיכון עם אמבה. אני לא זוכר היום בבוקר אני אבדוק (כן, כבר אחרי 12 :P)

פורסם

המחשב שלך לא צרכן אנרגיה כזה גדול. ללא OC מדובר בעומס של 20 אמפר או פחות על מסילות ה-12V ולא יותר מ-300 ואט צריכה כללית (אפילו לא יותר מ-250 ואט)

בדיחה טובה. מאז הת'ראד על החוויות מהתמיכה הטכנית לא צחקתי ככה ממשהו בפורום הזה.

אתה בסדר? מעבד מרובע ליבות, כרטיס מסך 4850... ביחד זה כבר מגרד את ה20A, וזה עוד בלי כוננים, מאווררים ושאר ירקות...

פורסם

בדיחה טובה. מאז הת'ראד על החוויות מהתמיכה הטכנית לא צחקתי ככה ממשהו בפורום הזה.

אתה בסדר? מעבד מרובע ליבות, כרטיס מסך 4850... ביחד זה כבר מגרד את ה20A, וזה עוד בלי כוננים, מאווררים ושאר ירקות...

תבדוק את הנתונים שלך בבקשה, Q9300 נחשב למעבד מרובע ליבות חסכוני יחסית וללא OC צורך פחות מ-60 ואט (5 אמפר), למעשה הוא צורך רק כ-10-15 ואט יותר מה-E8500, פחות מ-50 ואט, אבל נישאר עם ההערכה המחמירה. ה-4850 יותר רעבתן, ועשוי להגיע גם ל-120-130 ואט תחת עומס מירבי (נעגל מעלה ל-12 אמפר - 144 ואט, בשביל הספורט). 17 אמפר הולכים למעבד ולכרטיס המסך תחת עומס מירבי (אבל ללא OC, שמעלה משמעותית את דרישות הזרם של המעבד הזה) וזאת כמובן בהערכה מאוד נדיבה.

כוננים - מקסימום 1.5 אמפר לכונן בזמן seek

מאווררים - אם אין לך סוללה של מאווררי דלתא, אז כל המאווררים ביחד בקושי יגרדו את האמפר היחיד.

לוח אם, זיכרון - נוסיף עוד 1-2 אמפר.

וככה הגעתי ל-22 אמפר לכל היותר, תחת עומס מירבי, בזמן שכל הכוננים ב-seek ובהערכת יתר.

אתה עדיין צוחק?

פורסם

ה9300 צורך בסטוק 95W, נתחיל מזה. דבר שני, אל תשכח שללוח האם עצמו יש גם צריכה מסויימת, אמנם קטנה אבל לא זניחה. זוג מאווררים חזקים יכולים לתרום ביחד בסביבות האמפר. מה זה אומר? שאתה מגיע ליותר מ20A, על סטוק וברגע הקניה.

למה להיות גבולי? גם קיבלת מצב שבו עשית קצת OC וחרגת ממגבלות הספק, וגם תהיה בבעיה אחרי שיעבור קצת זמן והקבלים בספק יזדקנו בשנה - שנה וחצי.

פורסם

הנתון של 95 ואט הוא לא הצריכה האמיתית אלא נתון מעטפת תרמית שהיצרן מספק. תפשפש קצת באינטרנט ותראה שנתון האמיתי קרוב יותר ל-50 ואט.

אם אני יכול לבדוק ולוודא נתונים לפני שאני מקיש על "שלח" אזי גם אתה יכול.

פורסם
  • מחבר

כן אז הספק ההוא זה TT PUREPOWER 680W

יש מצב שזה יספיק, לא? מקסימום הוא יהיה קצת בעומס :P

פורסם

אם TT ToughPower 600W אז הוא יהיה מעל ומעבר.

PurePower לא כ"כ מומלצים לפי מה שאני יודע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים