עבור לתוכן

ארטיפקטים בCRYSIS עם 4850 (+תמונה)

Featured Replies

פורסם

יש לי את הנקודות... (4870), זה לא ARTIFACTS, לא יודע מה זה, זה נראה לי באג, אולי תלוי בהגדרות.

לא בדקתי עם 8.7, אולי זה משפר את זה, זה סתם מופיע בכל מיני מקומות, בעיקר בחושך או על דברים מאוד בהירים...

• תגובות 31
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יש לי את הנקודות... (4870), זה לא ARTIFACTS, לא יודע מה זה, זה נראה לי באג, אולי תלוי בהגדרות.

לא בדקתי עם 8.7, אולי זה משפר את זה, זה סתם מופיע בכל מיני מקומות, בעיקר בחושך או על דברים מאוד בהירים...

בCRYSIS?

פורסם

אכן כן, רק ב-CRYSIS.

וזה לא בעיית טמפ', מאווררים על 33%, זה לא עובר את ה-85, וגם זה אחרי הרבה זמן, ראיתי את ה-"נקודות" בכל מיני מקומות במשחק...

פורסם
  • מחבר

אכן כן, רק ב-CRYSIS.

וזה לא בעיית טמפ', מאווררים על 33%, זה לא עובר את ה-85, וגם זה אחרי הרבה זמן, ראיתי את ה-"נקודות" בכל מיני מקומות במשחק...

יש לי פאץ' 1.2.1 וCATALYST 8.7, ועדין ראיתי אותן.

אבל זה הקיר היחיד במשחק בו ראיתי אותן. קירות המחסנים בנמל בשלב הזה. וזהו.

אכן מוזר ביותר.

פורסם

אכן כן, אני בעיקר שמתי לב לזה על קירות מדי פעם ועל ארגזים מעץ...

פשוט לא תמיד שמים לב לזה, זה לא כזה מפריע...

אני מתאר לעצמי שזה סתם איזה חוסר תאימות

פורסם
  • מחבר

אכן כן, אני בעיקר שמתי לב לזה על קירות מדי פעם ועל ארגזים מעץ...

פשוט לא תמיד שמים לב לזה, זה לא כזה מפריע...

אני מתאר לעצמי שזה סתם איזה חוסר תאימות

התבעסתי:

ידיד שלי, שיש לו מפרט כמעט זהה, עם GECUBE HD4850, נכנס למשחק לאותו הקטע:

http://zix.co.il/images/481617691.JPG

481617691.JPG

כפי שרואים, אין לו שום בעיה... וגם הוא על AA*2 HIGH VSYNC

התיאוריה היחידה שנשארה לי היא זה שלי יש VISTA 64 עם DX10, ולו יש XP 32 עם DX9... ולכן יש הבדל בענין.

פורסם

זה תלוי בשעת היום לפי דעתי.

אולי גם תלוי אם התקנת את ה-NATURAL MODE או CCCP (או משהו כזה)...

לא הייתי דואג מזה, בהתחשב בעובדה שהרצתי FUR (שמעלה את החום ל-97! ש-CRYSIS מעלה בקושי ל-85) ולא היו ARTIFACTS.

זה משהו במשחק

פורסם
  • מחבר

זה תלוי בשעת היום לפי דעתי.

אולי גם תלוי אם התקנת את ה-NATURAL MODE או CCCP (או משהו כזה)...

לא הייתי דואג מזה, בהתחשב בעובדה שהרצתי FUR (שמעלה את החום ל-97! ש-CRYSIS מעלה בקושי ל-85) ולא היו ARTIFACTS.

זה משהו במשחק

אין לי שום קודקים. ואני בספק שזה נגרם מהחום. הכרטיס שלי בקרייסיס על 67-68 מקסימום. (55% מאוורר)

פורסם

לא הבבנת אותי בכלל.

זה לא קוקדים, זה מודדים ל-CRYSIS להוספת דברים...

ואמרתי שזה בדיוק הפוך מבעיית טמפ', כי הגעתי למעלות הרבה יותר גבוהות עם דברים שהם לא CRYSIS ולא היה לי ARTIFACTS, אז כנראה שזה בעיה במשחק.

פורסם
  • מחבר

לא הבבנת אותי בכלל.

זה לא קוקדים, זה מודדים ל-CRYSIS להוספת דברים...

ואמרתי שזה בדיוק הפוך מבעיית טמפ', כי הגעתי למעלות הרבה יותר גבוהות עם דברים שהם לא CRYSIS ולא היה לי ARTIFACTS, אז כנראה שזה בעיה במשחק.

למה שתהיה לי בעיה אם לו אין?

מה שגם הוא הוריד את שלו ואני קניתי גרסא מקורית, אז אפשר לשלול "בעיות של גרסאות פרוצות" וכו'.[br]פורסם בתאריך: 30.07.2008 בשעה 19:01:47

תיאוריה אחרונה - VISTA גורמת לזה.

לבחור שהבאתי סקרין שלו יש XP DX9. לי יש VISTA DX10.

מה יש לך? VISTA או XP?

פורסם

אחי מה אתה רוצה מCRYSIS??? אתה יודע CRYSIS מאוד דומה לSTAKER כי את סטלקר עשו דרך התחת ואת קריסיס עשתה תחת עם לחמנייה אחת טורקית ואחת גרמנית... וחוץ מזה תנסה להוריד קצת את הרזולוצייה... לי זה עזר עם הHD2600 PRO... גם לי הייתה אותה בעייה על וויסטה 64 BIT...

פורסם
  • מחבר

אחי מה אתה רוצה מCRYSIS??? אתה יודע CRYSIS מאוד דומה לSTAKER כי את סטלקר עשו דרך התחת ואת קריסיס עשתה תחת עם לחמנייה אחת טורקית ואחת גרמנית... :silly: אני מבין שזה שיעור מהיר אודות ארץ המקור של החבר'ה בCRYTEK? וחוץ מזה תנסה להוריד קצת את הרזולוצייה... לי זה עזר עם הHD2600 PRO... גם לי הייתה אותה בעייה על וויסטה 64 BIT...

להוריד למה?! זה גם ככה על 1280 על 1024!

פורסם

אוקיי חיפוש קצרצר ונפתרה הדילמה:

http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33926536

כנראה מדובר בבעייה של הדריבר עם DX10. אם תריץ את המשחק ב-DX9 mode זה לא יקרה.

גם אנשים עם כרטיסים ישנים יותר חוו את הבעייה עם הדריבר POS האחרון 8.7 beta. תמתין לדריבר חדש או שתתקין גרסאות קודמות.

One of the Beta teststers here msg'd me that the driver team has acknowledged the DX10 Crysis bug but could not gaurantee when it would be fixed by. Just that they are fully aware of it.

That at least is a good thing.

הכרטיס שלך תקין, אל תחליף אותו !! :xyxthumbs: אפשר לומר - בשורות טובות, לפחות מבחינת החומרה.

פורסם

אחלה אחי, תודה רבה.

תראה את זה: http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=35074

זה לכרטיסים הישנים, אבל בכל זאת, זה כרטיסי RADEON והם גורמים לWHITE FLICKERING (נק' לבנות מרצדות) על חלק מהטקסטורות בקרייסיס בDX10.

הבעיה המתוארת בלינק שהבאת זו תופעה אחרת לגמרי..

מדובר שם על משחק תחת DX10 עם הגדרות על LOW והבעיה היא ריצוד של הצמחייה הרחוקה (שיחים ועצים) כאשר השחקן הולך.. (וזה קורה בעיקר במערך CF)

נ.ב - אתמול קניתי מחשב חדש וסוף סוף אני יכול להנות מה 4850 שלי כמו שצריך. סוף סוף קרייסיס על הכל HIGH כולל FSAAX2 ב 1280X1024 וזה פשוט חלק כמו תחת של תינוק. כל כך הרבה דברים השתפרו זה לא ייאמן.. עולם אחר.

אם לפני זה הייתי מחכה איזה שלוש דקות עד שייטען השלב עכשיו זה לוקח גג דקה ובנוסף כאשר סוף סוף מגיע המשפט - PRESS ANY KEY TO CONTINUE זה מתחיל מיד כאשר אני לוחץ ולא מתעקב לי עוד איזה חצי דקה של טעינה.. ואז גם אחרי שהמשחק עלה - צריכים לחכות איזה דקה בה המשחק לא שחיק בגלל טעינת טקסטורות וה' יודע מה ואז רק אחרי זה אפשר להנות ממשחק מקרטע וזוחל.. (ולא דברתי על הקטע שמסתכלים במשקפת - זה לחכות עוד איזה 15 שניות של חשיבה..)

אז סוף סוף נפתרתי מכל זה ועכשיו אני מתחיל את המשחק מחדש - הפעם על HARD. עכשיו גם אפשר להנות מכל האפקטים והגרפיקה כמו שצריך.

*מצטער שחפרתי - הייתי חייב להוציא את זה.. ישב לי בבטן כמו חומוס של סעיד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים