עבור לתוכן

שאלה בעניין Sandisk 8GB Cruzer Contour U3?

Featured Replies

פורסם

ראיתי שהרבה ממליצים על ה- DOK הנ"ל.

ויש לי מס' שאלות.

איך באתר של Sandisk מוכרים אותו במחיר של 79.99$ (277 ש"ח) ובחנויות אחרות הוא עולה פחות (פנדה - 197 ש"ח)?

אחריות בנוגע למוצר, כל חנות נותנת אחריות אחרת, שנתיים, 10 שנים, לכל החיים וכו'.

האחריות לא מגיעה מהחברה מ- Sandisk? או שכל חנות נותנת תקופת אחריות שונה ?

בנוסף רציתי לדעת מה דעתכם על החנות פנדה, האם כדאי לרכוש מהם את המוצר ? ובכלל איך היא ?

ואיך החנות KSP ?

ושאלה אחרונה, מזה בעצם U3 ?

אשמח לתגובה מצידכם.

תודה!

פורסם

טוב, לי יש בדיוק את ה-DOK הזה.... ממליץ עליו בחום! הוא מהיר מאוד, הזיכרון שלו גדול, והוא תומך ויסטה (למרות שלי אין...) :xyxthumbs:

לגבי השאלות:

באתר של sandisk אני חושב שהאתר פשוט לא מעודכן....

לגבי האחריות אני חושב שכל חנות עושה את האחריות שונה כי כל אחת רוצה שיקנו אצלה.

אז הם נותנות אחריות טובה יותר וגדולה יותר מהמתחרות שלה...

לגבי החנויות: מפנדה לא קניתי עוד משהו אז אני לא יודע... אבל על ksp לא שמעתי ביקורות טובות כ"כ....

חוץ מזה אמא שלי ביקשה מהם לפני שנה הצעת מחיר ועד היום הם עוד לא חזרו אלינו......

u3- זו פלטפורמה המותקנת על הDOK. היא מופעלת אוטומטית (אלא אם אתה רוצה אחרת)... ואליה אפשר להגדיר חשבונות של כל מיני תוכניות שלא

תמיד אפשר לקחת לכל מקום.

למשל: חשבון סקייפ, איסיקיו, חשבון אימייל של אאוטלוק וכ"ד....

פורסם
  • מחבר

טוב, לי יש בדיוק את ה-DOK הזה.... ממליץ עליו בחום! הוא מהיר מאוד, הזיכרון שלו גדול, והוא תומך ויסטה (למרות שלי אין...) :xyxthumbs:

לגבי השאלות:

באתר של sandisk אני חושב שהאתר פשוט לא מעודכן....

לגבי האחריות אני חושב שכל חנות עושה את האחריות שונה כי כל אחת רוצה שיקנו אצלה.

אז הם נותנות אחריות טובה יותר וגדולה יותר מהמתחרות שלה...

לגבי החנויות: מפנדה לא קניתי עוד משהו אז אני לא יודע... אבל על ksp לא שמעתי ביקורות טובות כ"כ....

חוץ מזה אמא שלי ביקשה מהם לפני שנה הצעת מחיר ועד היום הם עוד לא חזרו אלינו......

u3- זו פלטפורמה המותקנת על הDOK. היא מופעלת אוטומטית (אלא אם אתה רוצה אחרת)... ואליה אפשר להגדיר חשבונות של כל מיני תוכניות שלא

תמיד אפשר לקחת לכל מקום.

למשל: חשבון סקייפ, איסיקיו, חשבון אימייל של אאוטלוק וכ"ד....

קודם כל תודה רבה על התייחוסתך.

למה משמש אותך ה- DOK (כמובן אם לא אכפת לך...)?

על KSP גם אני שמעתי פחות או יותר כמוך, אבל מצד שני על פנדה בדקתי ביקורות ב- ZAP ורק משבחים את החנות.

אז אולי משתלם?

מעניין שהאתר של SANDISK לא מעודכן, חברה כ"כ גדולה.

ובעניין האחריות, אתה בטוח במה שאתה אומר? כל חנות והאחריות שהיא מציעה?

פורסם

הDOK משמש אותי בעיקר להעברת קבצים בינתיים (לא מזמן קניתי אותו....). אבל הוא ישמש גם לסרטים.

אם יש תשבוחות- אז נראה לי שזה משתלם... (אני קניתי בבאג...) הם היו בסדר.

לגבי האחריות ככה אני חושב... כל חברה נותנת אחריות משלה כדי שתחזור אליה... ושתראה שהם נותנות אחריות טובה יותר מהמתחרות....

פורסם

קניתי את ה- dok הזה לפני שבוע בבאג (8 ג'יגה ב 230 ש"ח), ועם אחריות ל10 שנים.

מהיר מאוד ועיצוב והפתיחה והנעילה שלו מאוד מדליקה ומרשימה.

ה- u3 זה נחמד, זה מין סוג של מערכת על הDOK, אתה יכול לשים משם סיסמא לDOK, להתקין כל מיני תוכנות,

לסנכרן את המכשיר עם המחשב, תיכנס ל http://www.u3.com/ ותוכל להבין וגם לראות תוכנות שונות בשבילו (פיירפוקס לדוגמא...),

שזה תוכנות שפועלות מהכונן הנייד ולא שומרת או משאירה עקבות על המחשב עצמו.

אתה יכול גם לקבוע איזה תוכנות יעלו אוטומטית עם הכנסת הפעלת ה-u3 ולמשל לקבוע שברגע שתחבר אותו למחשב הרקע של הדסקטופ ישתנה לתמונה שאתה אוהב,

וככה בעצם לעבוד על כל מחשב איך שאתה אוהב בלי לשנות במחשב עצמו כלום...

בכל מקרה ממליץ עליו מאוד.

פורסם

לגבי הזכרון עצמו, הוא מעולה, מהיר מאוד ביחס למתחרים ופשוט שווה את המחיר שלו!

לגבי פנדה, אני אישית יכול לומר, שמכמה קניות שביצעתי מהם הם היו בסדר גמור! רק שים לב לגבי השירות שלהם למוצרי SanDisk, לא הם נותנים אלא היבואן עצמו!

http://www.pandas.co.il/service2.php תקרא את הפיסקה המתייחסת למוצרי SanDisk.

אגב, אני קניתי מהם את הDOK הזה: SanDisk 8GB Cruzer Micro USB Flash Drive U3 Black ואם תשאל איך הוא, אני אענה שהוא בסדר גמור לצרכי, רק שהוא לא מהיר במיוחד והפלסטיקה שלו מעט "זולה".

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם.

שכנעתם אותי :]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים