עבור לתוכן

בעיה בספק חדש של Enermax

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני שבועיים בksp ספק Enermax modu82+ 425W. בפעם הראשון שכביתי את המחשב גיליתי רעש של זמזום שמפסיק רק כשמכבים את המתג ההפעלה. התקשרתי לksp הם אמרו להביא את הספק, יבדקו את זה, בלה בלה בלה...

קבלתי מוצר פגום ישר מהאריזה, למה אני צריך לעבור את כל התהליך של בדיקה במעבדה שלהם?

פורסם

שלום,

תמוהה לי שאלתך :nixweiss:

כשמכבים את מתג ההפעלה הרבה רכיבים מכניים מפסיקים לפעול.

כל שהחנות רוצה לבחון הינו שאכן מקור הבעייה (הרעש) אכן בספק ולא בכל רכיב אחר במערכת המחשב שלך.

הצב את עצמך במקומם וענה על השאלה.

צביקה

פורסם
  • מחבר

כשמכבים את מתג ההפעלה הרבה רכיבים מכניים מפסיקים לפעול.

כשהמחשב כבוי זה לא כזה בעיה לאתר את מקור הרעש

פורסם
  • מחבר

כל שהחנות רוצה לבחון הינו שאכן מקור הבעייה (הרעש) אכן בספק ולא בכל רכיב אחר במערכת המחשב שלך.

הצב את עצמך במקומם וענה על השאלה.

צביקה

בעיקרון אתה צודק, רק לפי מה שקראתי כאן בפורום, בדיקה אצל ksp יכול לקחת כשבועיים, במקרה כזה (ספק חדש) זה יהיה אבסורד.

פורסם

כשהמחשב כבוי, גם הספק כבוי (עד כמה שהבנתי במחשבים מגעת) :nixweiss:

פורסם

יש ספקים שהמאוורר שלהם ממשיך להסתובב אפילו לאחר כיבוי על מנת להמשיך ולקרר לפי הצורך. ה NOISETAKER כזה. לא יודע לגבי ה MODU.

פורסם
  • מחבר

כשהמחשב כבוי, גם הספק כבוי (עד כמה שהבנתי במחשבים מגעת) :nixweiss:

כן המחשב כבוי והספק כבוי, ובמצב הזה ישנו זמזום שיוצא מפתח האוורור של הספק, שמפסיק רק כשאני מכבה את המתג של הספק.אגב אותו זמזום יש גם כשהמחשב פועל, רק שאז קשה לקבוע בוודאות שזה לא מהמאוורר של הספק. אבל כשהמחשב כבוי, לא ניתן לטעות מהיכן הרעש נובע.

פורסם

גם לי יש את זה בספק ישן וג'נרי, זה לא מאוורר מסתובב זה רעש ששיוצא מתוך הספק וממש מעצבן (למזלי המחשב שהספק הזה נמצא בו משמש רק לבדיקות). אם זה קרה לך ב MODU חדש אז הספק פגום :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש ספקים שהמאוורר שלהם ממשיך להסתובב אפילו לאחר כיבוי על מנת להמשיך ולקרר לפי הצורך. ה NOISETAKER כזה. לא יודע לגבי ה MODU.

גם כשהמחשב היה כבוי, ברגע שאני לוחץ ON על מתג של הספק, הרעש מתחיל. כנראה שזה נובע מקבל פגום. מה שאני תמה הוא שכאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350994.0 יש דיון עם בעיה דומה (רק שאצלי זה קיים גם כשהמחשב כבוי), ושם זה סודר מיידית http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350994.msg3034823#msg3034823 ע"י היבואן בלי שום המתנה, אז למה היחס למקרה הזה הוא שונה? :(

פורסם

הלו, זה רדיו?

כאן היבואן מדבר.

היבואן כתב ללך מעלה שתחזיר את הספק לחנות ממנה היא נרכשה לשם בחינה.

והיה והספק אכן תקול, הוא יוחלך לך בחדש, בלי כל הבלה בלה..

אך היבואן גם תמה וסקרן להבין את הבעיה, שכן כאשר המחשב כבוי ומפעילים את מתג הספק כח, שום מאוורר אינו פועל.

והמתח היחד שעובד הינו ב- STANDBY שאינו צורך הספק.

הבעיה כבר בת 4 ימים.

האם העברת את הספק ה"תקול" לחנות?

צביקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים