פורסם 2008 ביולי 2917 שנים כל פעם שאני מפרמט את המחשב זה קורה לי, כונן d לא מאותחל ואני צריך לעשות לא איתחול מהווינדוס עצמו, איך אני עושה שהכונן יהיה מאותחל ועובד כרגיל בשלב הפירמוט ולא לאחר הפירמוט.
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר את זה אני יודע, אבל אני מפחד שאני עכשיו רוצה להתקין ויסטה ואני לא יודע אם הבעיה הזאת תופיע שוב, ואני לא יודע אם יש איתחול מהיר בויסטה.
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מי יסביר לי בבקשה מה קשר של "אתחול מהיר" לבעיה ?אתה לא מסביר לנו איך אתה מפמרמט עם מה ואת מה ומתי. אם תספר אולי תקבל תשובה.
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר מה ז"א איך אני מפרמט?אתה רוצה אני יסביר לך שלב שלב?בסדר:מכניס את הדיסק של הווינדוס, בוחר לפרמט את הכונן, מוחק שאת הכנוננים שנמצאים ויוצר כוננים חדשים, אני לוחץ אנטר על כונן c והוא מפרמט את הכונן הזה.
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים אם אתה "מוחק" שאר הכוננים אז צריך לעשות להם FORMAT אחרי זה, ואתה לא עושה !!אתה לעשות שמה פורמט גם ל D ? לא, אתה לא עושה וגם משם לא יכול לעשות בדרך רגילה.אחרי שנוי ב PARTITION צריך לפרמט מחדש ולא חשוב בכלל אם זה יהיה מהיר או לא מהיר.
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים בקיצור כמו שאיוון אמראין שום סיבה למחוק את הכונניםפשוט תפרמט את C ותעזוב את האחרים
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר ומה אם יש לי מחשב חדש, ואני רוצה להתקין ווינדוס, ואני רוצה ליצור שתי מחיצות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.