פורסם 2008 ביולי 2817 שנים זה המחשב הישן שלי, אבל שאלתי היא כזאת. הכרטיס מסך זז מתי שהוא מחובר ללוח אם [הקפיץ שתופס אותו נעלם] האם בגלל זה יכולה להיות הבעיה? אבל יש לציין שרק מתי שאני מתקין דרייבר יש בעיה. [ניסיתי 4 סוגי דריברים]
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים על איזו חומרה אנחנו מדברים?ניחוש שלי - הכרטיס מסך מסמן לך שהוא הולך למות :alcoholic:לי היתה תופעה דומה עם geforce 4 ti 4600 :'( הוא כבר לא איתנו.
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר על איזו חומרה אנחנו מדברים? ניחוש שלי - הכרטיס מסך מסמן לך שהוא הולך למות :alcoholic: לי היתה תופעה דומה עם geforce 4 ti 4600 :'( הוא כבר לא איתנו. פנטיום 4 3000, גיגה זכרון, 6800GS . אבל למה שאין דרייבר מותקן אין בעיות? ורק מתי שמותקן דרייבר המחשב עולה אבל המסך מהבהב ,ואין מה לעשות. יהי זכרו ברוך של ה4600 [כמו שאפשר לומר, כל דבר חומרי סופו להיגמר] שאלה ב'. יש לי על הלוח אם גם חיבור למסך, [ידוע לי שצריך להוציא את הכרטיס מסך ה6800GS ,ואז לחבר את המסך ללוח אם. דוקא עשיתי זאת לפני כמה חודשים והמסך גם לא עלה, אולי צריך גם למחוק את הדרייבר?, ]
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים תסיר את הדריברים, תוציא את הכרטיס ותריץ את המחשב עם ה-onboard. אם עדיין יש בעיות תצוגה כנראה שהלוח נדפק,אם הבעיות נעלמו כנראה שהכרטיס מסך נדפק או שיש בעייה עם חריץ ה-AGP (בעייה בלוח)
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר הבעיה כנראה בגלל שהכרטיס זז [כמו שציינתי]השכבתי את המארז והתקנתי את הדרייבר והכל הסתדר.
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים נו טוב, יפה... עכשיו רק צריך לוודא שהמחשב נשאר בשכיבה ושאף אחד לא מזיז אותו : נסה להשיג קפיץ כזה מחנות מחשבים... במידה ולא נשבר הפלסטיק בלוח.
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר נו טוב, יפה... עכשיו רק צריך לוודא שהמחשב נשאר בשכיבה ושאף אחד לא מזיז אותו : נסה להשיג קפיץ כזה מחנות מחשבים... במידה ולא נשבר הפלסטיק בלוח. מכרתי אותו לדוד שלי [כפי שאתה יודע, אסור להתעסק עם משפחה ] כל בעיה, הוא מתחיל לשגע אותי, אבל בודאי שאני מתקן לו הכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.