פורסם 2008 ביולי 3117 שנים יש לי את אותו הדגם ואני צורב איתו תחת XP32 על מדיות SILVERLINE X16מעולם לא נתקלתי בבעיה כלשהי...
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מחבר אז זה בטח בגלל שהלוח הוא SATA1!אני החלפתי לVERBATIM בDL ונכשל! 20 שקל דיסק!!!יותר מ200 שקל ביזבזתי רק על דיסקיםאני עכשיו מעביר את הצורב למחשב הזה(SATA2) ונראה עם זה יעבוד על אותו תוכן שניסיתי לצרוב במחשב ההוא.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים אז זה בטח בגלל שהלוח הוא SATA1!אני החלפתי לVERBATIM בDL ונכשל! 20 שקל דיסק!!!יותר מ200 שקל ביזבזתי רק על דיסקיםאני עכשיו מעביר את הצורב למחשב הזה(SATA2) ונראה עם זה יעבוד על אותו תוכן שניסיתי לצרוב במחשב ההוא.זה מעניין דווקא, תדווח האם זה נפתר
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מחבר הסתדר, הכל בגלל הSATA1תודה רבה לכל מי שאמר לי שזה עובד מצוין על SATA1!אותו תוכן נצרב על SATA2 וזה עבד נפלא.על דילברליין דואל לייר! בSATA הלכו לי 5 כאלה וגם אחד של VERBATIM!(20 שקל עלה לי רק אחד)אפשר לנעול
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים אצלי זה SATA 2 :-\ואני שמח שנפתרה לך הבעיה!!ופעם הבאה אל תלכלך על משהו אם הוא לא עובד טוב רק אצלך...
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים אני שמח שנפתרה התקלה , השאלה למה דווקא SATA II זה קצת הזוי שהוא צריך את כל המהירות תעבורת מידע הזאת, אפילו HD לא משתמשים בזה.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים לא לנעול עדיין, תעלה לנו תמונה של מנהל ההתקנים ומאפייני הצורב, כנראה שהבעיה שם. זה שחיברת למחשב אחר זהלא אומר שהבעיה היא דווקא בחיבור הSATA אלא יש עוד מיליון גורמים אחרים. וכן, בעבודה שלי יש את הצורב הזה מחוברלבקר SATA1 ואין שום בעיה בצריבות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.