עבור לתוכן

זקוק להמלצה למסך 20 אינץ' בעל פאנל איכותי. תקציב גמיש (עד 3K)

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לפני כחודש קניתי מחשב חדש, חיפשתי כאן המלצה למסך 20 אינץ' בעל פאנל איכותי ולבסוף הלכתי על Dell 2007WFP. אולם, לא מצאתי חנות שמחזיקה את המסך הזה, הוא פשוט לא מיוצר יותר (וחבל)

הדגמים החדשים יותר של דל (2009/ 2008 ) הם בעלי פאנל TN, ולכן החלטתי לוותר עליהם.

אז שבתי לHwzone עם צורך להמלצה חדשה, של מסך 20 אינץ' בעל פאנל איכותי למשחקים, סרטים, והרבה גלישה באינטרנט.

תקציב: עד 3000 שקל ( ממש לא חייבים לנצל הכל, עדיף באיזור ה2300+-)

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

בכל מקרה עדיף 16:9 .

יותר נוח לעבוד על מסך 16:9 , גם אם זה לא נראה לך עכשיו כי אתה רגיל ל 4:3 , אחרי שתתרגל לWIDE אתה לא תחזור ל4:3 .

למה דווקא 20'' ?

במחירים של היום אתה יכול להשיג מסך 22'' בהבדל של 200-300 ש"ח מעלה.

פורסם

לשימושים שלי לא עדיף מסך 16:9?

ואם כבר 4:3, לא עדיף Dell 2007FP?

אין יותר את הדגם של DELL עם פאנל איכותי , הוא מגיע עם פאנל TN ברוב המקרים

פורסם

1.יש את ה2007WFP בפנדה.

2.יש את ה 2408WFP שעולה בערך 3000 ש"ח

פורסם

בכל מקרה עדיף 16:9 .

יותר נוח לעבוד על מסך 16:9 , גם אם זה לא נראה לך עכשיו כי אתה רגיל ל 4:3 , אחרי שתתרגל לWIDE אתה לא תחזור ל4:3 .

למה דווקא 20'' ?

במחירים של היום אתה יכול להשיג מסך 22'' בהבדל של 200-300 ש"ח מעלה.

הפורמט המועדף הוא עניין אישי מאוד ותלוי גם בשימושים הספציפיים אי אפשר להגיד באופן גורף שתמיד משהו עדיף

יש להדגיש שה 2408 אכן מסך איכותי אבל הוא 24 אינץ לא 20

פורסם

Crazy Angel, ערוך את הכותרת ככה שתכיל את התקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

1. נערך

2. אינני רוצה 22 / 24 אינץ'.

3. אין את ה2007WFP בפנדה, אם תתקשר אליהם תוכל לראות שזה נגמר במלאי.

ובכן, אז על מה אתם ממליצים? :)

פורסם

יש אסוס PW201 תראה אם מתאים לך, אבל יש לו ציפוי GLARE

פורסם

אין טעם להיות נעול על מסך רחב. ה-HP הוא לדעתי רכישה מצויינת, אומנם יש לו פחות חיבורים מל-Dell אבל יש לו מצד שני יתרונות כגון יחס ניגודיות גבוה שלא דועך עם הבהירות.

פורסם
  • מחבר

אם הולכים בכל זאת על רחב, איזה מסך 20 אינץ' יוכל להתאים לשימושים שלי בתקציב הנ"ל?

פורסם

כדאי שתעיין בתצלומים בין 20" רגיל לרחב איכותיים: ברוב המקרים בגודל הזה דווקא 20" לא רחב טוב יותר היות וההבדל בשני יחסי התצוגה השונים של המסכים בסרטים עם פורמט רחב הוא לא כה משמעותי לדעתי באותו הגודל, דף web יחיד מראה בצדדים שטח רב שלא מנוצל ברחב, ואתה מרוויח בלא רחב יותר שורות של טקסט פר גלילה. בנוסף לכך מצב ה-Pivot של הלא-רחב שימושי יותר. ה-HP הוא השקעה טובה מאוד.

פורסם

מה עדיף, ה- HP או LG2000CP ?

פורסם

אם הולכים בכל זאת על רחב, איזה מסך 20 אינץ' יוכל להתאים לשימושים שלי בתקציב הנ"ל?

אם אין לך בעיה אם מסך גלוסי

לי יש את הPW201 והוא מצוין למשחקים וסרטים

יש לו גם מצבים מיוחדים לזה וגם הרבה סוגי כניסות

לגלישה הוא בסדר גמור אבל צריך להתרגל בגלל הרזולוציה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים