עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד מארהב בסביבות 1000$

Featured Replies

פורסם

אם אני עולה למטוס עם המחשב עצמו ונושא אותו עלי...לא מעביר אותו בתא מטען...סליחה על הבורות פשוט שנים שלא טסתי לחול...אז יגידו לי משהו? ישאלו על המחשב או משהו?

מאד לא סביר שישאלו אותך, יגידו לך או יעירו לך משהו. אין כיום יותר חובת הצהרה על מוצרים שמוציאים מהארץ והמונים של אנשים טסים עם המחשבים שלהם כל יום.

• תגובות 31
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

במקרה שיגידו לי משהו אז אני אצטרך לשלם את ה-15% או שזה יכול להסתיים בקנס?

ועוד שאלה...המחשב הנייד שהזכרתי, dv5 1000us, בא עם כרטיס מסך x4500...עד כמה הכרטיס הזה חזק והאם הוא יותר טוב מה-8400?

פורסם

אם מדברים כבר על הX3100

הוא ומעבד 2.0 יחזיק HD ב1080ומשחקים כמו HALO2?

פורסם

במקרה שיגידו לי משהו אז אני אצטרך לשלם את ה-15% או שזה יכול להסתיים בקנס?

תקשיב, אתה יכול להרגע. מעולם לא שמעתי על מישהו שהצליח "להתפס" עם מחשב נייד במכס. אני לא יכולה לדמיין איזו סוג של התנהגות חשודה נדרשת על מנת שתגרום למכס להאמין שאתה מבריח מחשב ושיהיה להם אכפת. כמובן שלא מומלץ להביא את המחשב בחזרה כשהוא עדיין ארוז בניילונים, זה קצת מחשיד, וכמו כן לא הייתי מנסה להבריח 5 מחשבים בבת אחת.

אם בכל זאת תצליח לגרום לאנשי המכס לבדוק אותך ולהוכיח איכשהו שזה מחשב חדש, תאלץ בדרך כלל לשלם 15% מע"מ + קנס.

פורסם

הדבר הכי פשוט שאתה יכול לעשות במקרה הזה הוא פשוט להדליק את המחשב

לרשום לעצמך שם משתמש בחלון ה-LogOn וזהו זה

המחשב כבר לא חדש ואתה לא מבריח שום דבר

מבחינתם קנית אותו לפני חצי שנה וכבר תפסו אותך פעם ושילמת עליו מכס חמש פעמים

אין לך ממה לדאוג בכלל

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת? אתה מתכוון לשנות את השם של המשתמש לשמי?

פורסם

בדיוק

גם במקרה ופקיד מכס עוצר אותך אתה פותח את המחשב מולו ומראה לו שזה המחשב שלך

ושלא יקפוץ לך שם מולו פתאום החלון welcome to windows vista בפעם הראשונה שאתה מפעיל את המחשב

פתח אותו תשנה רקע וזה יחסוך לך את כל הכאב ראש הלא מוצדק בין כה וכה הזה שיש לך

פורסם

דבר ראשון, לאף אחד אין את הזכות לבקש ממך להדליק את המחשב.. זה דבר פרטי שלך.

דבר שני, הם לא יגיעו לפסים כאלו, חובת ההוכחה במקרה הזה היא עליהם, וכל עוד אין להם דרך להראות שהמחשב נרכש בחו"ל

דבר שלישי, כמו שאמרו הם לא מתייחסים למחשבים ניידים

דבר רביעי, אם זכור לי נכון, אנחנו בפורום מחשבים ניידים ולא בפורום "איך להבריח מחשבים לארץ"

פורסם

דבר ראשון, לאף אחד אין את הזכות לבקש ממך להדליק את המחשב.. זה דבר פרטי שלך.

לביטחון יש זכות (כדי לבדוק שזה באמת מחשב ולא פצצה). למרות שזה לא קשור.

דבר שני, הם לא יגיעו לפסים כאלו, חובת ההוכחה במקרה הזה היא עליהם, וכל עוד אין להם דרך להראות שהמחשב נרכש בחו"ל

מספיק לראות שאין עברית על המקלדת כדי להעלות חששות כבדים (למעשה זה כמעט הוכחה).

דבר שלישי, כמו שאמרו הם לא מתייחסים למחשבים ניידים

זה די נכון.

דבר רביעי, אם זכור לי נכון, אנחנו בפורום מחשבים ניידים ולא בפורום "איך להבריח מחשבים לארץ"

זה גם נכון. לדעתי הדיון הזה הוסת מספיק לנושא לא קשור.

פורסם

אם מדברים כבר על הX3100

הוא ומעבד 2.0 יחזיק HD ב1080ומשחקים כמו HALO2?

אשמח לתגובה :]

פורסם

את Halo 2 הצלחתי להריץ על X3100 על הגדרות נמוכות אבל הייתי אומרת שזה הולך יותר מרץ. באופן כללי זה נסבל אבל לא מומלץ למשחק חלק.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני חוזר לנושא המקורי של התרד.

שווה בכלל לקנות את המחשב hp dv5 1000us בארה"ב? או שכדאי לחכות שיצא בארץ או לקנות דגם אחר בארץ?

פורסם

אוקי אני חוזר לנושא המקורי של התרד.

שווה בכלל לקנות את המחשב hp dv5 1000us בארה"ב? או שכדאי לחכות שיצא בארץ או לקנות דגם אחר בארץ?

1000$ זה תקציב מאד נוח בארה"ב, יש אין סוף אפשרויות. על מנת שיהיה ניתן לצמצם אותן כדאי שתפרט את הצרכים שלך על פי ההסברים המומלצים כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190249.0

פורסם

סליחה שאני סוטה קצת מהנושא...

אני מתכנן עוד כמה חודשים לקנות נייד וכנראה הוא יהיה של אסוס, האם משהו יודע אם יש אחריות בינלאומית? או לפחות מי מיבא באופן

סדיר את הניידים שלהם?

מה אתם אומרים על הדגם הנ"ל

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220340 ;D

אם אכן יש אחריות, אז יש הרבה מאוד דגמים בNEWEGG שיכולים להיות עדיפים על הHP באותו תקציב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים