עבור לתוכן

בעיה עם הכרטיס 260GTX

Featured Replies

פורסם

טוב אני מקווה שזה ישים קץ לייסורים שלך עם הכרטיס / משחק :

נכנסתי הרגע שוב למשחק סתם בשביל לבדוק.. ונחש מה ? יאפ. הקו נמצא גם אצלי.. :smile1:

שכח מה שאמרתי לך לגבי ה 8600GTS NVIDIA ATI וכל השטות הזאת.. כנראה שזה בכלל לא קשור וזה פשוט ככה במשחק.

המשחק אגב מעודכן לפאץ' האחרון כנ"ל לגבי כל הדרייברים ,ביוס וכו'..

צרפתי תמונה, אני מקווה שתירגע ותלך לישון כבר ! ! :pissed:

נ.ב = פאאק !! עשרים לארבע בבוקר !! אין לי משהו יותר חשוב לעשות !?! :bash:

*עריכה* מוזר.. משום מה לא רואים אותו בתמונה.. אבל אני נשבע לך ביקר לי שהוא שם.. תסמוך עליי..

*עריכה 2* - תשמור את התמונה ותפתח אותך אצלך בצייר ואז תעשה לאזור הזה זום. אתה כבר תראה אותו.. או שפשוט תקבע את התמונה כרקע שולחן העבודה = ככה זה נראה הכי בבירור.

[attachment deleted by admin]

• תגובות 58
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הללויה :biggrinangelA:

פורסם
  • מחבר

רק רציתי לדעת עוד דבר אחד בבקשה!!

זה הציון שקיבלתי

ולא נגעתי ברזולוציה ישר הפעלתי את התוכנה וזה מה שקיבלתי, זה אומר שהכרטיס תקין? בקיצור מה הציון הזה אומר??

phpiY13Gp.bmp

אה ולמה fps בסרטון הזה היה נמוך יחסית לשאר הסרטונים בתוכנה??

phpficASA.bmp

פורסם

כי זה בוחן את המעבד בלבד, המעבד לא יודע להתמודד כל כך טוב עם גרפיקה זה לא היעוד שלו. 26 FPS!? פאק אחי לי עם E2140 @ 3.0GHZ זה הגיע לאיזה 5 נראה לי.. חחח ועם 2GB RAM ועם HD3850 עם 256 זיכרון התוצאה שלי הגיעה ל9200+ לדעתי אתה צריך להגיע ל15 אלף לפחות יש לך מערכת מפלצת... תעשה OC דחוף למעבד לפחות ל4GHZ...

פורסם

כי זה בוחן את המעבד בלבד, המעבד לא יודע להתמודד כל כך טוב עם גרפיקה זה לא היעוד שלו. 26 FPS!? פאק אחי לי עם E2140 @ 3.0GHZ זה הגיע לאיזה 5 נראה לי.. חחח ועם 2GB RAM ועם HD3850 עם 256 זיכרון התוצאה שלי הגיעה ל9200+ לדעתי אתה צריך להגיע ל15 אלף לפחות יש לך מערכת מפלצת... תעשה OC דחוף למעבד לפחות ל4GHZ...

זה לא FPS סה מספר הפריימים שעברו יש לו שם 1 FPS :P

פורסם

חחח... חכם...

פורסם

בעייה במסך לדעתי.. בכל מקרה תבדוק טמפ' במאמץ(עם התוכנה של NVIDIA) ותתן לנו פה תמונה..

פורסם

^ :nixweiss: כבר סגרנו שהבעייה במשחק Crysis...

אגב קלוקיי, התוצאה שקיבלת ב-3dmark06 היא בסדר,

בבדיקה הזאת השתמשו במעבד שיש לך, אבל עשו לו OC אז זה מעלה קצת את התוצאה ביחס לסטוק:

3dmark06_1280_1024.gif

http://www.techpowerup.com/reviews/Point_Of_View/GeForce_GTX_260/20.html

הכל תקין לדעתי, אתה יכול להיות רגוע.

אל תשכח לשים דריברים אחרונים:

http://www.nvidia.com/object/winxp_177.41_whql.html

פורסם
  • מחבר

זה בסדר לעשות אוברקלוק דרך Six Engine ?

עכשיו המעבד על מצב טורבו ועל 3% , ככה הוא היה כל הזמן לא נגעתי בזה...

הנה תמונה

phpVQr08f.bmp

עכשיו אולי כדאי לעלות אותו ל 10% זה ייתן ביצועים יותר טובים בקרייסיס ובכלל בכללי??

ותודה!

פורסם

ממליץ להשתמש בתוכנות מהימנות, זה לא משנה אם יש על התוכנה הזאת את הכיתוב ASUS, זה לא אומר שהתוכנה טובה (לא מכיר מנסיון אישי, אולי אחרים יודעים יותר טוב ממני).

אבל בשביל אוברקלוק, לכרטיס מסך זה RIVATUNER.

למעבד זה פשוט לעשות דרך הלוח אם בביוס כשאתה מפעיל את המחשב מחדש...אבל!

שלא תעיז לעשות זאת ללא ידיעה בסיסית בנושא שלא תשרוף משהו, כנ"ל לגבי הכרטיס מסך.

פורסם

מחזק, מדובר בכלי מאוד מאוד חזק, שמסוגל לעשות פחות או יותר כל מה שתרצה עם כרטיס המסך שלך.

בנוסף, ידוע על איזה מקרה שהתגלה עם RivaTuner. כנראה בשביל לתת לו ביצועים טובים יותר מאלו של HD3870, NVIDIA נתנה ל-9600GT ייכולת להעלות לעצמו את התדר קצת. עכשיו, הדרייברים לא הראו עליה בתדר, אבל RivaTuner קוראת את התדר ישירות מה-BIOS של הכרטיס, ולכן גם הראתה את עליית התדרים במאמץ.

אילו רק יכולתי למצוא את הדיון הזה עכשיו...

פורסם
  • מחבר

מצאתי עוד בעיה מוזרה, כל פעם שאני יורה עם רובה מסויים נהיה לי מין גל צבעים מוזר כזה

תמונה:

זה לא נראה בדיוק ככה זה קצת נמרח כשהעתקתי את זה לצייר!

http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phphxGxjF.bmp

והנה הנשק שגורם לזה

וזה קורה תמיד שאני יורה בטווח קרוב, וקורה רק עם הנשק הזה!!

תמונה:

http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpL94wSD.bmp

מה זה הדבר הזה?? בעיית גרפיקה??

פורסם

יש לך בעיות עם משחקים אחרים? אם לא, אז זה המשחק, לא הכרטיס ::)

פורסם
  • מחבר

יש לך בעיות עם משחקים אחרים? אם לא, אז זה המשחק, לא הכרטיס ::)

לא מצאתי בעיות כאלה במשחקים אחרים בינתיים!

אבל זה קורה רק עם הנשק המסויים הזה שהראתי פה בתמונה והאפקט הזה נוצר בכל פעם שאני יורה מטווח קרוב יחסית!!

פורסם

בהחלט מוזרה התוצאה של המעבד... המעבד שלך בסטוק אמור לתת תוצאה של 4500+ ולא 2795

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים