עבור לתוכן

בעיה עם הכרטיס 260GTX

Featured Replies

פורסם

למקרה שאתה לא שם לב, זו מסגרת שלמה. ה "קו" מופיע גם משמאל מימין ומלמטה, פשוט יותר צר.

יש לי הרגשה שאתה משחק במשחק במצב חלון שמורחב לגודל של מסך מלא :kopfpatsch:

• תגובות 58
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואני שוב אומר - תעדכן את המשחק לפאטצ' האחרון, ואז תנסה שוב.

פורסם

שוב בדקתי את עצמי והסתכלתי בזה בזום X8 בצייר עברתי על כל התמונה - אין לי מושג על איזה קו אתה מדבר.

אולי פשוט תקיף אותו בעיגול עם הצייר או משהו..

פורסם
  • מחבר

שוב בדקתי את עצמי והסתכלתי בזה בזום X8 בצייר עברתי על כל התמונה - אין לי מושג על איזה קו אתה מדבר.

אולי פשוט תקיף אותו בעיגול עם הצייר או משהו..

awhcidqkbo.bmp

החלפתי פאטצ' וזה לא עזר

פורסם

הקו קיים גם כשאתה מכבה AA ? (התמונה היא עם AA כן?)

פורסם
  • מחבר

הקו קיים גם כשאתה מכבה AA ? (התמונה היא עם AA כן?)

מה זה "AA" ? אם אתה מתכוון למין ראיית רחוק שיש במשחק אז לא זה בלי... ויש שלבים שאיו את הקו הירוק הזה אבל מה שכן יש זה תקיעות מעצבנות ויש כאלה שנמשכות כמה שניות!!

ועוד משהו אם אני מסתכל על הקן דרך הכוונת של הרובה הוא נהיה רחב יותר!! ומעצבן יותרר!!!!!!!!!!

פורסם

הקו הירוק הזה היה קיים גם אצלי עם ה 8600GTS שהיה לי עד לפני כשבועיים ורשמתי לך את זה בעמוד הראשון כבר..

בכרטיס הנוכחי שלי של ATI אין אותו. יכול להיות שזה משהו שקשור ל NVIDIA.. אין לי מושג..

בכל מקרה, אם זכור לי נכון זה מופיע רק כשמסתכלים למעלה או משהו כזה וזה רק שורת פיקסלים אחת בקצה העליון של המסך.. נכון זה לא אמור להיות אבל זה ממש לא מפריע.. (לפחות לי..)

פורסם
  • מחבר

הקו הירוק הזה היה קיים גם אצלי עם ה 8600GTS שהיה לי עד לפני כשבועיים ורשמתי לך את זה בעמוד הראשון כבר..

בכרטיס הנוכחי שלי של ATI אין אותו. יכול להיות שזה משהו שקשור ל NVIDIA.. אין לי מושג..

בכל מקרה, אם זכור לי נכון זה מופיע רק כשמסתכלים למעלה או משהו כזה וזה רק שורת פיקסלים אחת בקצה העליון של המסך.. נכון זה לא אמור להיות אבל זה ממש לא מפריע.. (לפחות לי..)

זה בעייה של הכרטיס?? אם כן אני צריך להחליף אותו נכון?

ותודה שאתם עוזרים לי!!

פורסם

לפי דעתי לא בעיה של הכרטיס. חוץ מהקו הירוק הזה יש עוד משהו חריג ?

כי מהקו הזה לא הייתי מתרגש.. זה כולה איזה פאק של המשחק .. זה קורה.

סתם דוגמא - לי יש בעיה מוזרה עם משחק אחר ASSASSINS CREED , ברזולוצייה מסויימת בלבד יש לי גם קו מוזר של פיקסלים צבעוניים כאלה למעלה ובנוסף לזה קו שקוף שחותך את המסך באלכסון מלמעלה למטה.. מוזר ומעצבן. אז מה עושים ? בחרתי רזולוצייה אחרת והכל סבבה..

יש לפעמים פאקים מסויימים של משחק/המנוע עצמו/דרייברים/כרטיס/חומרה אחרת עם הגדרות מסויימות..

נסה להגדיר הגדרות אחרות לגמרי ותראה עם זה עדיין שם..(למרות שגם אם כן לא קרה כלום..)

פורסם

הכי טוב להריץ איזו בדיקת מאמץ על הכרטיס מסך (כמו 3dmark למשל) ולבדוק שהוא תקין קודם כל. אם הוא תקין - הבעייה מצתמצמת למשחק\דריבר.

כשאמרתי AA התכוונתי ל-Anti Aliasing (החלקת שנונים). האופציה קיימת בהגדרות הוידאו של המשחק.

פורסם
  • מחבר

הכי טוב להריץ איזו בדיקת מאמץ על הכרטיס מסך (כמו 3dmark למשל) ולבדוק שהוא תקין קודם כל. אם הוא תקין - הבעייה מצתמצמת למשחק\דריבר.

כשאמרתי AA התכוונתי ל-Anti Aliasing (החלקת שנונים). האופציה קיימת בהגדרות הוידאו של המשחק.

Anti Aliasing נמצא במצב off זה בסדר??

הורדתי את התוכנה 3dmark על מה ללחוץ כדי לבדוק איתה את כרטיס המסך ואיך אני אדע בסוף הבדיקה את המצב שלו תקין/לא תקין...??

פורסם

כנראה אין קשר ל-AA שכח מזה. (ד"א AA On יתן איכות תמונה טובה יותר על חשבון ביצועים)

תלחץ על Start או Run... זה גרסאת 3dmark06 ?

אם הכרטיס לא יעשה בעיות בזמן הבדיקות (למשל פסים ירוקים חריגים או כל שטות ויזואלית בעייתית אחרת) אז סביר להניח שהוא תקין.

אתה יכול לנסות גם את זה :

http://downloads.guru3d.com/GPU-Caps-Viewer-1.5.0-download-1584.html

תוכנה זאת נותנת לך את כל הנתונים על הכרטיס מסך + מס' דמואים למטרת בדיקות מאמץ.

או שתריץ אפילו את הדמואים האחרונים של Nvidia. לא חסרים אופציות להעמיס על הכרטיס ולוודא שהוא עובד כראוי גם בטמפ' גבוהות.

פורסם
  • מחבר

כנראה אין קשר ל-AA שכח מזה. (ד"א AA On יתן איכות תמונה טובה יותר על חשבון ביצועים)

תלחץ על Start או Run... זה גרסאת 3dmark06 ?

אם הכרטיס לא יעשה בעיות בזמן הבדיקות (למשל פסים ירוקים חריגים או כל שטות ויזואלית בעייתית אחרת)אז סביר להניח שהוא תקין.

כן זה 3DMark06

פורסם

^ תקרא את העריכה שלי.

בנוסף, חשוב לציין שאת הבדיקות תריץ תמיד על הגדרות \ רזולוציות גבוהות ביותר (קשה להעמיס על המפלצת שלך), ולמשך זמן.

* אם משחקים אחרים לא עושים בעיות, והבדיקות נראות תקינות - אני לא רואה סיבה לממש אחריות על משחק אחד בעייתי, בשילוב עם דריבר מסויים..

פורסם
  • מחבר

phpiY13Gp.bmp

זה בסדר??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים