פורסם 2008 ביולי 2617 שנים למקרה שאתה לא שם לב, זו מסגרת שלמה. ה "קו" מופיע גם משמאל מימין ומלמטה, פשוט יותר צר. יש לי הרגשה שאתה משחק במשחק במצב חלון שמורחב לגודל של מסך מלא
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים שוב בדקתי את עצמי והסתכלתי בזה בזום X8 בצייר עברתי על כל התמונה - אין לי מושג על איזה קו אתה מדבר.אולי פשוט תקיף אותו בעיגול עם הצייר או משהו..
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר שוב בדקתי את עצמי והסתכלתי בזה בזום X8 בצייר עברתי על כל התמונה - אין לי מושג על איזה קו אתה מדבר. אולי פשוט תקיף אותו בעיגול עם הצייר או משהו.. החלפתי פאטצ' וזה לא עזר
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר הקו קיים גם כשאתה מכבה AA ? (התמונה היא עם AA כן?)מה זה "AA" ? אם אתה מתכוון למין ראיית רחוק שיש במשחק אז לא זה בלי... ויש שלבים שאיו את הקו הירוק הזה אבל מה שכן יש זה תקיעות מעצבנות ויש כאלה שנמשכות כמה שניות!!ועוד משהו אם אני מסתכל על הקן דרך הכוונת של הרובה הוא נהיה רחב יותר!! ומעצבן יותרר!!!!!!!!!!
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים הקו הירוק הזה היה קיים גם אצלי עם ה 8600GTS שהיה לי עד לפני כשבועיים ורשמתי לך את זה בעמוד הראשון כבר..בכרטיס הנוכחי שלי של ATI אין אותו. יכול להיות שזה משהו שקשור ל NVIDIA.. אין לי מושג..בכל מקרה, אם זכור לי נכון זה מופיע רק כשמסתכלים למעלה או משהו כזה וזה רק שורת פיקסלים אחת בקצה העליון של המסך.. נכון זה לא אמור להיות אבל זה ממש לא מפריע.. (לפחות לי..)
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר הקו הירוק הזה היה קיים גם אצלי עם ה 8600GTS שהיה לי עד לפני כשבועיים ורשמתי לך את זה בעמוד הראשון כבר..בכרטיס הנוכחי שלי של ATI אין אותו. יכול להיות שזה משהו שקשור ל NVIDIA.. אין לי מושג..בכל מקרה, אם זכור לי נכון זה מופיע רק כשמסתכלים למעלה או משהו כזה וזה רק שורת פיקסלים אחת בקצה העליון של המסך.. נכון זה לא אמור להיות אבל זה ממש לא מפריע.. (לפחות לי..)זה בעייה של הכרטיס?? אם כן אני צריך להחליף אותו נכון?ותודה שאתם עוזרים לי!!
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים לפי דעתי לא בעיה של הכרטיס. חוץ מהקו הירוק הזה יש עוד משהו חריג ?כי מהקו הזה לא הייתי מתרגש.. זה כולה איזה פאק של המשחק .. זה קורה.סתם דוגמא - לי יש בעיה מוזרה עם משחק אחר ASSASSINS CREED , ברזולוצייה מסויימת בלבד יש לי גם קו מוזר של פיקסלים צבעוניים כאלה למעלה ובנוסף לזה קו שקוף שחותך את המסך באלכסון מלמעלה למטה.. מוזר ומעצבן. אז מה עושים ? בחרתי רזולוצייה אחרת והכל סבבה..יש לפעמים פאקים מסויימים של משחק/המנוע עצמו/דרייברים/כרטיס/חומרה אחרת עם הגדרות מסויימות..נסה להגדיר הגדרות אחרות לגמרי ותראה עם זה עדיין שם..(למרות שגם אם כן לא קרה כלום..)
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים הכי טוב להריץ איזו בדיקת מאמץ על הכרטיס מסך (כמו 3dmark למשל) ולבדוק שהוא תקין קודם כל. אם הוא תקין - הבעייה מצתמצמת למשחק\דריבר.כשאמרתי AA התכוונתי ל-Anti Aliasing (החלקת שנונים). האופציה קיימת בהגדרות הוידאו של המשחק.
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר הכי טוב להריץ איזו בדיקת מאמץ על הכרטיס מסך (כמו 3dmark למשל) ולבדוק שהוא תקין קודם כל. אם הוא תקין - הבעייה מצתמצמת למשחק\דריבר.כשאמרתי AA התכוונתי ל-Anti Aliasing (החלקת שנונים). האופציה קיימת בהגדרות הוידאו של המשחק.Anti Aliasing נמצא במצב off זה בסדר??הורדתי את התוכנה 3dmark על מה ללחוץ כדי לבדוק איתה את כרטיס המסך ואיך אני אדע בסוף הבדיקה את המצב שלו תקין/לא תקין...??
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים כנראה אין קשר ל-AA שכח מזה. (ד"א AA On יתן איכות תמונה טובה יותר על חשבון ביצועים)תלחץ על Start או Run... זה גרסאת 3dmark06 ?אם הכרטיס לא יעשה בעיות בזמן הבדיקות (למשל פסים ירוקים חריגים או כל שטות ויזואלית בעייתית אחרת) אז סביר להניח שהוא תקין.אתה יכול לנסות גם את זה :http://downloads.guru3d.com/GPU-Caps-Viewer-1.5.0-download-1584.htmlתוכנה זאת נותנת לך את כל הנתונים על הכרטיס מסך + מס' דמואים למטרת בדיקות מאמץ.או שתריץ אפילו את הדמואים האחרונים של Nvidia. לא חסרים אופציות להעמיס על הכרטיס ולוודא שהוא עובד כראוי גם בטמפ' גבוהות.
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר כנראה אין קשר ל-AA שכח מזה. (ד"א AA On יתן איכות תמונה טובה יותר על חשבון ביצועים)תלחץ על Start או Run... זה גרסאת 3dmark06 ?אם הכרטיס לא יעשה בעיות בזמן הבדיקות (למשל פסים ירוקים חריגים או כל שטות ויזואלית בעייתית אחרת)אז סביר להניח שהוא תקין.כן זה 3DMark06
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים ^ תקרא את העריכה שלי.בנוסף, חשוב לציין שאת הבדיקות תריץ תמיד על הגדרות \ רזולוציות גבוהות ביותר (קשה להעמיס על המפלצת שלך), ולמשך זמן.* אם משחקים אחרים לא עושים בעיות, והבדיקות נראות תקינות - אני לא רואה סיבה לממש אחריות על משחק אחד בעייתי, בשילוב עם דריבר מסויים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.