עבור לתוכן

דרישות המינימום לסידרה 4870x2 \ 4850x2 \ HD48x0

Featured Replies

פורסם

קודם כל בלי אוברקלוק ל AMD באמת אין על מה לדבר.

דבר שני - בדיוק על זה אנחנו מדברים - את מי מעניניות תוצאות של 3DMARK ? מבחינתי זה כאילו אני אקנה מעבד בגלל שהוא עובד הרבה יותר מהר "בתוכנה לחיפוש בגדי נשים" (סתם הנפצה) - זה פשוט לא מעניין אותי ולא שימושי לי.

וזה המקום לחזור על זה - כל הבדיקות התיאורטיות, כל אלו שלא בודקות משחקים בפועל על הגדרות משחק שאנחנו משחקים בפועל שוות לXXX. כנ"ל אלו שמראות משחקים בהם AMD נותן 100 FPS ו C2D נותן 150 FPS.

בתכלס - כשמסתכלים על השימושים בפועל, אלו שבשבילהם אני באמת קונה את המערכת שלי, ההבדלים הם קטנים עד לא קיימים והכרטיס מסך נשחט קליל.

אנשים חיים מחוץ לפרופורציות כשמדובר על C2D ולא כלכך ברור לי למה (בעצם כן ברור לי - זה כל הבנצ'מרקים ומצבי הבדיקה המיוחדים שבאים להראות מגמה מסויימת אבל לא את מה שאנחנו משתמשים בו בפועל). אני רק אציין - כשלא עושים אוברקלוק התמונה שונה לגמריי.

• תגובות 161
  • צפיות 27.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תראה, את הבדיקה ערכתי לאחר כמה משחקים שהיום בפריימרייט פשוט בלתי נסבל...

אתה יכול לשחק משהו על FPS12-15 עם קפיצות ועצירות?

אני לא, זה היה נוראי, פשוט לא שחיק

פורסם

מה שאתה אומר מעניין ואני גם מחפש לשמוע את זה, וגם די הגיוני שיהיו מצבי קיצון ומינימום FPS בעייתי - אבל לא חושב שזה דבר יצוגי לסקאלה שלמה של שימושים שנקרא לה נגיד "100 אחוז שימושים". אם ב2 אחוז מתוכם המעבד יקרטע אני לא בטוח ששווה לי להשקיע עוד 600-700 ש"ח במעבד ופלטפורמה בשביל זה.

מה שמזכיר לי את הקטע האחרון בקריסיס עם הספינה של החייזרים מעל נושאת המטוסים - מעניין מה יותר מגביל שם: המעבד, הכרטיס מסך או הזיכרון...

אבל מה שרציתי להגיד : אני לא מוצא גיבוי לזה בביקורות תכלס, לא סתם רשמתי שאני מקווה שיביאו פה לינקים - כי אני מחפש ;D

פורסם

מי אמר שצריך להשקיע יותר ? לוקחים E2180 ב - 300 ש"ח ועושים OC.

למי שכבר יש מעבד AMD כפול ליבה סביר אז באמת אין צורך לעבור, למי שיש PENTIUM 4 הייתי דווקא ממליץ.

פורסם

כן, בכל אופן E2180 ידוע כאוברקלוקר מעולה, כמעת BUNDLED לול...

אתה מקבל מעבד, שם אותו על 3GHZ ושלום על ישראל ;)

פורסם

זה נכון מאוד.

אבל עדיין - E2000 הם לא אלו שנחשבים כמעבדים שנותנים הפרש רציני מול AMD X2, בכלל - אנשים נוהגים לקנות מעבדי C2D עם הרבה קאש. למרות שהטענה הכללית היא שהבעייה היא בכלל כרטיס מסך במשחקים כבדים על הגדרות טובות, אם ניקח את כל החברים שקיימים ונשים אותם על 3GHZ, כנראה המשחק בהגדרות טובות יתן תוצאה דומה בכל מקרה.

בלי שום קשר ה 2180 הוא אחד המעבדים הנחמדים כרגע.

פורסם

רגע אז מה אתם אומרים להשאיר את הלוח שיש לי ולקנות מעבד E2180 ולעשות לו OC ל 3 GHZ ?

כי כרגע יש לי PENTIUM D 3.4GHZ

שזה הdual core הישן 2 ליבות מודבקות.

פורסם

הלוח שלך תומך בו בכלל ? מאפשר OC ?

פורסם

איך פתאום זה נהפך דיון על מעבדים ? :o תשאל בפורום המתאים.

פורסם

איך פתאום זה נהפך דיון על מעבדים ? :o תשאל בפורום המתאים.

חח גם אתה לקחת בו חלק להזכירך LOL...

בכל אופן כן, הלוח שלך תומך ושבת שלום :P

פורסם

טוב, הקשר הוא דרישות מינימום - מן הסתם ידובר בעיקר על מעבדים פה.

בכל מקרה למה לבלבל את הבחור:

הלוח שלך תומך במעבדים מהסידרה E2XXX רק אם גירסת הPCB שלו היא 2.01G ומעלה ורק מביוס 1104. ביוס קל לעדכן, לגבי הPCB לא כלכך - תצתרך לבדוק מה יש לך.

אם ללוח הזה יש יכולות אוברקלוק מספיק טובות לקחת את המעבד הזה לאיזור ה 3 GHZ אז זה בהחלט יתאים לכרטיסי מסך חזקים שכמו שמתוארים כאן (עם 2 גיגה זיכרון מערכת).

פורסם

בסדר, אני לא רואה שום סיבה למה E2180 למשל לא יעבוד בלוח הזה

פורסם

זה לא משנה מה אתה רואה/לא רואה, מה הגיוני/לא הגיוני,

מה שמשנה זה מה שנכון וחשוב מזה - מה שאתה ממליץ לו.

אני למשל לא רואה שום סיבה ללמה אתה לא רואה שום סיבה ללמה המעבד הזה לא יעבוד על לוח מסויים בגירסה מסויימת ;D .

די הגיוני שצריך תמיכה של לוח במעבד מסויים, בייחוד אם הלוח יצא הרבה לפני המעבד, אתה לא חושב ככה ?

פורסם

זה לא משנה מה אתה רואה/לא רואה, מה הגיוני/לא הגיוני,

מה שמשנה זה מה שנכון וחשוב מזה - מה שאתה ממליץ לו.

אני למשל לא רואה שום סיבה ללמה אתה לא רואה שום סיבה ללמה המעבד הזה לא יעבוד על לוח מסויים בגירסה מסויימת ;D .

די הגיוני שצריך תמיכה של לוח במעבד מסויים, בייחוד אם הלוח יצא הרבה לפני המעבד, אתה לא חושב ככה ?

:nixweiss: :nixweiss:

תראה, לפי אתרים ראיתי שכן יש תמיכה במעבדים כדוגמאת E2XXX

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים