עבור לתוכן

דרישות המינימום לסידרה 4870x2 \ 4850x2 \ HD48x0

Featured Replies

פורסם

טוב, בדרך כלל מערכת ששמים בה HD4870X2 ישימו גם איזה RAID0 טוב של Velociraptor ואני יודע מה... איזה 2 כונני DVD

יחד עם 6 מאווררים, קתודות וכל ה SHIT הזה LOL

• תגובות 161
  • צפיות 27.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הדרישות האלה הן סתם כסת"ח.

יש לו 40A ב - 12V והוא יחזיק כמו גדול (ה - 4870X2 לוקח סה"כ 22A).

תודה רבה!

ויש לי רק צורב אחד ו-HDD אחד של WD פשוט. עם מעבד E6750 ו-4GB 800MHZ זיכרון.

פורסם

היי אפשר לדעת עד כמה המעבד 3800X2 יגביל את ה hd4850 ?

רזולוציה של 1280X1024 והאים OC ל 2.4 יעזור בעניין ?

פורסם

יגביל גם יגביל OC גם ל2.8GHZ לא יעזור סורי... אבל אתה כן תקבל ביצועים נחמדים...

אני למעבד כזה ממליץ יותר על כרטיס בכיוון של 9600GT

(לצערי כבר ראיתי מחשב עם השילוב הזה... צוואר בקבוק נוראי)

פורסם

אז על איזה מעבד מהסידרה הישנה X2 אתה ממליץ ? פשוט יש לי טרייד מעולה על nforce 4

פורסם

ה - 3800X2 לא כזה נורא, הוא די משתווה ל - E2140 ועוקף אותו בקצת לרוב (העניין הוא שלאינטל אפשר לעשות OC של יותר מ - 100% על אוויר ול - AMD לא).

פורסם

יופי האמת היא שאני יודע LOL סתם רציתי לראות משהו..

(אל תעלב דניס :P )

האמת היא שכשלקחתי את המעבד שלי מ2.2 ל2.8GHZ גיליתי שהוא גם עקף את ה 6400 בקלות

פורסם

שלי (E6300, כנראה מעבד האינטל הכי קשה ל - OC מלבד אולי אחד מה - QUAD) הגיע עד 3.36 יציב ונעצר רק בגלל הזכרונות שסירבו לעבור 960MHZ.

פורסם

תגידו - אתם קונים מעבד בשביל להזיל ריר על SYSMARK ? או שאולי רזולוציה נמוכה והגדרות בינוניות במשחקים חזרו לאופנה ::).

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/dualcore-shootout_4.html#sect0

מעבדי C2D יותר טובים נקודה. האם כדאי לקנות אותם באופן נחרץ ? זו כבר לא שאלה עם תשובה כזו ברורה.

הבעייה שכל סקירת מעבד עושים ברזולוציות נמוכות ופרטים נמוכים במשחקים, אחרת הם צודקים - כמעט כל המעבדים יתנו תוצאות דומות ואז מי בכלל יתעניין בביקורת ?

אז זו הבעייה, כשמשחקים משחק שבו באמת קשה להגיע לקצב פריימים נורמאלי (משחק כבד בעיברית) בצורה נורמאלית כמעט תמיד הכרטיס מסך הוא צוואר בקבוק וההבדלים בין המעבדים הם קטנים הרבה יותר ממה שמתארים בביקורות שזה מה שבעצם נכנס לכולנו לראש.

אז נכון שC2D יותר חזק במשחקים (ובינינו אין כמעט לאף אחד פה סיבה אחרת לקנות מעבד חזק) אבל ההפרש הרבה יותר קטן ממה שנהוג לחשוב ולפעמים הוא ממש זניח, וכל זה לעומת העלות של המעבד שזה כבר משהו אחר. (הערה - אני כמובן מתכוון כשהמערכות באוברקלוק - אבל לא EXTREME שמושקע בו כסף).

אני כבר זמן מה מחפש לעצמי נואשות תירוץ לעבור לאינטל (כבר מתחיל להימאס מAMD) עקב ה"שמועות" על הבדל דרסטי בביצועים במשחקים, אחרי חקירה לעומק גיליתי שני דברים - 1: יחסית די קשה למצוא ביקורות שמשוות בין המעבדים על פרטים גבוהים ורזולוציות גבוהות כמו שבתכלס משחקים, 2: אלה שכן עושים את זה - מציגים תוצאות די דומות בין כל מעבד שהם דוחפים לביקורת שלהם - במילים אחרות הכרטיס מסך מגביל כשמשחקים על הגדרות גבוהות (ובינינו - מי משחק על 1024 LOW ? בטוח לא מי שקונה C2D 8400).

המסקנה האישית במקרה שלי - לא מצאתי סיבה קריטית לעבור לC2D לעומת הAMD X2 שרץ בערך ב 3GHZ. קיים הבדל - אבל הוא לא שווה את הטירחה הכספית. ניסיתי לתרץ לעצמי גם בעזרת העניין של 4 ליבות, אבל חוץ מהמחיר היקר גיליתי שגם כן למשחקים זה לא ממש עוזר (חוץ מפעולות ברקע) בטח לא לעומת הכסף המושקע ב 4 ליבות של אינטל.

טוב, אולי מישהו פה יביא לינקים קצת יותר מעודדים לבנצ'ים של "משחקים תכלס" (לא מוד מיוחד שבודק CPU) על הגדרות גבוהות שיראו משהו אחר... ובחיאת - עזבו את WORD או LAME - לקנות בשבילהם 8400 זה :screwy: . בקיצור משעמם במעבדים 8) נראה לי שאני אקנה עוד 8800GT בשביל SLI, אין מצב שחצי שנה אני לא קונה כלום :lol:

פורסם

מה שרשמת לא חדש (לי בכל אופן).

פורסם

תיראה, לי יצא לראות מערכת עם 5000+ של AMD ועם כרטיס מסך HD4870 וצוואר הבקבוק הוא פשוט זוועתי, לא יכולתי תשחק כלום במערכת הזאת... אפילו כשהמעבד היה ב3GHZ

חשבתי שאולי יש סיבה אחרת אבל הרצתי מבחנים כאלה ואחרים וקיבלתי את האמת של המעבד הזה בפרצוף ועם ציון 3DMARK06 מסכן של 10000 למערכת עם HD4870 ראיתי בדיוק מה הבעיה

פורסם

למי אכפת מ - 3DMARK ? ב - 1280X1024 בלי פילטרים היא לא ממש מעמיסה על הכרטיס גם ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים