עבור לתוכן

האם יש משהו מעבר לאופק של הGTX280 אצל NVIDIA?

Featured Replies

פורסם
:xyxthumbs:
  • תגובות 47
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן. אותן גרסאות ב55ננומטר שלא יעניינו אף אחד לאחר שה4870X2 ייצא ב13 באוגוסט.

פורסם

מאחר וכולם ירוצו לרכוש 4870x2... ? :nixweiss:

פורסם

כן :xyxthumbs: חחח

פורסם

יאללה תוסיף אותי לרשימה...

וכמה זמן כבר יעבור עד שיצוץ לו איזה 260GX2 ? :silly: (מה שדי צפוי אם נביט אחורה, ובמיוחד לאור הנסיבות)

פורסם

יאללה תוסיף אותי לרשימה...

וכמה זמן כבר יעבור עד שיצוץ לו איזה 260GX2 ? :silly: (מה שדי צפוי אם נביט אחורה, ובמיוחד לאור הנסיבות)

אם אתה שואל אותי, הם יעדיפו להוציא 280GX2 כדי לקחת את תואר מלך הביצועים אחרי ה4870X2.

נראה אם הם יחליטו להוציא 260GX2, זה יוכל להיות כרטיס ממש טוב.

פורסם

יש שמועות על

GTX300

אבל לא ידוע כלום עדיין

פורסם

אם אתה שואל אותי, הם יעדיפו להוציא 280GX2 כדי לקחת את תואר מלך הביצועים אחרי ה4870X2.

נראה אם הם יחליטו להוציא 260GX2, זה יוכל להיות כרטיס ממש טוב.

GTX280X2 לא אפשרי, יוצא לך כרטיס עם 3 או 4 חיבורי מתח, שלוקח לבד כמעט 500 ווואט ופולט כמות חום מבהילה :kopfpatsch: אולי אחרי שיעברו ל 55nm, אבל אני עדיין בספק. מיזעור לא יחתוך את הצריכה ב 200 וואט.

פורסם

למה לא משדרגים ישר ל 45 ננומטר ?

פורסם

מאותה סיבה שלא עברו מ 110 ננומטר ישר ל 65.

מזעור הוא לא דבר פשוט, דורש שדרוג של המפעלים, ובשביל לייצר חלק מסוים בארכיטקטורה ממוזערת, צריך לעשות לו קצת שינויים בתכנון.

מיקום הרכיבים בליבת G92B למשל שונה קצת מליבת G92.

פורסם

מאחר וכולם ירוצו לרכוש 4870x2... ? :nixweiss:

ברור שכולם ירצו לקנות 4870X2...אחרי הכל

מחשב שמשמש גם כתנור לאפיית עוגות תוך כדי משחק זה הדבר הכי יעל וחסכוני שיש!

פורסם

תשמע, לא בדיוק מעניין אנשים עד כמה הכרטיס מתחמם, מעניין אותם כמה FPS הם רואים במשחקים S:

אני לא הכי מסכים עם הגישה הזו.... אבל 4870X2 לא בדיוק הרבה יותר חם או צורך הרבה יותר חשמל מ GTX280, מדובר סה"כ ב 30-40 וואט יותר.

פורסם

הכרטיס יהיה יותר חם מה-GTX280 כי הם לא שינו (ישנו) את הקירור הנוכחי שלהם שהוא גרוע וליבה אחת הוא לא מקרר כמו שצריך אז שתיים ?! וכן אני יודע שאם עושים פרופילים למאוורר אז הכרטיס קר אבל במחבנים המקדימים כל ליבה עומדת על 95 מעלות.. למרות שאותי זה לא יעצור..

פורסם

תשמע, לא בדיוק מעניין אנשים עד כמה הכרטיס מתחמם, מעניין אותם כמה FPS הם רואים במשחקים S:

אני לא הכי מסכים עם הגישה הזו.... אבל 4870X2 לא בדיוק הרבה יותר חם או צורך הרבה יותר חשמל מ GTX280, מדובר סה"כ ב 30-40 וואט יותר.

עשה לי טובה.

יש לכרטיס קירור עלוב שלא מצליח להחזיק ליבה אחת אפילו.

חבר שלי יש לו 4870 והכרטיס מקבל ארטיפקטים אחרי חצי שעה משחק בקרייסיס.

זה לא כ. מסך, זה תנור שיודע לרנדר גראפיקה.

HD4870X2 יהיה מכה מבחינת החום. הרבה יותר חם מה280GTX.

פורסם

ל 48XX יש קירור לא רע בכלל.. מה שכן האיוורור שלהם לא מוגדר משהו בכלל..

לי יש 4850 שידוע כחם יותר מה 4870 בכמה מעלות.. הוא ב 80 במצב IDLE ו 87 ב LOAD.. בדקתי ברשת ושאלתי בחנות שקניתי אותו - אין עם זה שום בעיה..

סתם בשביל עצמי אני לפעמים בוחר בפרופיל של 40% איורור וזה מוריד לו את הטמפ' באיזה 22 מעלות ואין שום הבדל משמעותי ברעש !

וחוץ מזה אתם לא מבינים עקרונות פיסיקלים פשוטים: לכרטיס יש חום שהוא יוצר שהוא צריך להפתר ממנו. גם כשהכרטיס מקורר היטב והטמפ' שלו עומדת על 50 וגם כאשר הטמפ' שלו 80 למארז נפלט אותו חום. חום זה צורה של אנרגייה ואיוורור לא מעלים אנרגיה הוא רק מפזר אותה לאויר.. המקרה היחיד שזה משנה בו זה כאשר קירור הכרטיס פולט את החום אל מחוץ למארז.. לגבי שני המקרים הראשונים - אין הבדל.

דרך אגב, אם ממש רוצים אפשר להוריד את ה 4850 גם ל 47 מעלות (על קירור הסטוק) למי שזה עושה לו את זה ורעש לא מפריע לו (צירפתי תמונה)..

נ.ב - במידה והיצרן אומר שהחום הזה לא מהווה בעיה לכרטיס אז למה כולם בהסטירייה מזה ? כאילו מה , אתם חושבים שהם סתומים ? שהם לא יודעים שהכרטיס מגיע לטמפ' האלה ? תהיו בטוחים שהם בדקו והם החליטו שזה תקין מבחינתם והוציאו אותו לשוק.. ממש קשה להם היה להרים מעט את האיוורור ולהוריד את הטמפ' שלו.. עניין של עשרים דקות עבודה של שינויים בביוס אני מניח.. יש לטמפ' הזו גם כמה דברים הגיוניים מאחורייה..

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים