עבור לתוכן

אתרי הכרויות חינמיים עם אפשרות חיפוש לפי עיר (טבריה ולא אזור ה-"צפון")

Featured Replies

פורסם

צריך לשלב שיבוט והנדסה גנטית ביחד עם אתרי היכרויות כאלה. אתה מחפש בחורה מסויימת, ואז מהנדסים לך אותה, מייצרים אותה ופותחים לה דף באתר :-X

• תגובות 102
  • צפיות 14.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מהז ה תדמית הגיק המופנם והמסתגר שפיתחתם לי פה חח

עומרי, איך הבנת שאני מנסה להכיר בחורות רק באינטרנט ?

סינדרום, איך הבנת שאני מחפש סטוץ ?

אני אתאר מצב אחר.

אני עובד 14 שעות מרגע שאני יוצא וחזור הבייתה. הרבה משמרות ערב שזה אומר 14 עד חצות+

בגלל השכר המסכן השעתי אני נאלץ להתנדב לימי שישי ושבוע הבא יוצא לי היום שישי ה12 שאני סוגר כמעט רצוף מה שאומר, ששישי אני עובד 17- 3 בבוקר בשבת בשביל לסגור 6 ימים ולעשות קופה מינימלית מבחינתי.

זה לא משאיר לי חיים, אבל זאת השנה השנייה שהתחלתי בהיי טק וככה מתחילים, אין מה לעשות.

זה למה פניתי לאפיקים אחרים בשביל להכיר שם בחורות שאני פשוט לא יוצא לי לפגוש במציאות, זה הכל. שום דרמה מעבר לזה.

ושוב סינדרום, כמו שאמרת - אין כיום אתר היכרויות ישראלי עם מסד נתונים מפולח יפה כמו האתר הרוסי הזה ואם תקים אותו והוא יהיה חינמי (או לפחות חינמי למי שרשום פה באתר ;D) - תעשה קופה יפה על פרסומות.

להיות תומך טלפוני באיזה ארגון קיקיוני, לא עושה אותך לעובד הייטק. אדרבה, אתה נמצא בתחת מיץ הזבל של ה-OUTSOURCING...

Sorry to burst your bubble.

פורסם

להיות תומך טלפוני באיזה ארגון קיקיוני, לא עושה אותך לעובד הייטק. אדרבה, אתה נמצא בתחת מיץ הזבל של ה-OUTSOURCING...

Sorry to burst your bubble.

אתה מוזמן להתכתב איתי בפרטי על כמה שקומברס זה כלום. כוכב. הטיפוסים שיש פה... :s05:

צריך לשלב שיבוט והנדסה גנטית ביחד עם אתרי היכרויות כאלה. אתה מחפש בחורה מסויימת, ואז מהנדסים לך אותה, מייצרים אותה ופותחים לה דף באתר :-X

הכרתי בנות שפשוט עבדו באתרים כאלה ומדי פעם כתבו הודעה למישהו כדי שבדיוק כשנגמר לו המנוי הוא רואה הודעה הוא ממשיך את המנוי בשביל לראות מי זאת המדהימה שכתבה לו כרגע (אפשר היה לראות את התמונה שלה אבל הטקסט היה חסום כאשר המנוי שלו נגמר).

שועלים.

פורסם
  • מחבר

אתה מתקמצן על דלק בחיפוש אהבת אמת?

טוב ,אני הולך לתפוס עלייך טרמפ... אז תחזיק חזק .

פשוט נמאס לי מנסיעות ארוכות לפגישות שלא יוצא מהם דבר ( חוץ מזיוני שכל ) ושנראות יותר ויותר כמו רעיונות עבודה :argue: .

(לא יודע מה איתכם, אבל בדרך כלל ,אני חוזר עם הזנב בין הרגליים , תרתי משמע ....).

אל תשכח שדלק זה ההוצאה הקטנה כאן

(זה יוצא מעל 50 ש"ח אם זאת נסיעה קצרה של 60 קילומטר הלוך וחזור )

יש גם הוצאות נלוות נוספות כמו קפה ועוגה במסעדה ,אם אתה חושב בכלל על צ'אנס לפגישה שנייה.

(כ-80 ש"ח לפחות ,שהרי אפילו הפמיניסטיות הגדולות ביותר שאולי מרוויחות פי שניים ממך יסתכלו עלייך כמו קמצן אם לא תשלם עליהן) .

אל תשכח גם את המניאקים העירוניים (פקחי החנייה ) והמניאקים הארציים (שוטרי התנועה ).

לא מזמן נסעתי לפגישה עם מישהי בתל-אביב וקיבלתי דו"ח תנועה על מהירות (250 ש"ח ) למרות שלדעתי לא חרגתי מהמותר , אבל לך תתווכח איתם ,שהרי אף אחד לא נוסע כשהוא כל הזמן מסתכל על מד המהירות.

אחרי שהבחורה שנפגשתי איתה קלטה שאני כנראה לא אביר חלומותיה ו-"פתאום " קיבלה טלפון "דחוף" שהיא חייבת לרוץ , חזרתי לרכב וגיליתי דו"ח נחמד על חנייה (האמת חניתי כאשר 2 הגלגלים הימניים על המדרכה , אבל רק בקצת מבלי לחסום את המדרכה למעבר הולכי הרגל אני לא ברברי ).

בסך הכול יצאתי בזול , ככול הנראה הסמטה הייתה כל כך צרה שהגרר העירוני לא יכול היה להיכנס ולהרים את הרכב ולכן הנבלות הסתפקו בדו"ח בלבד .

הקיצר החוויה המפוקפקת הזאת עלתה לי כ-1000 ש"ח (עם כל ההוצאות הנלוות ) והייתה מבחינתי הקש ששבר את גב הגמל .

החלטתי שלהבא,אני לא מוכן להתאמץ יותר מדי , אם תהייה לי הזדמנות להכיר מישהי באזור העיר שאני חי בה , אז אחלה

ואם לא , אז לא !!!!!

פורסם

אתה ברצינות מתלונן על זה שקיבלת דו"ח על זה שחנית על המדרכה בתל אביב?? :s07:

פורסם

שניצל אני מאמין שהתמונה הבאה מסבירה הכל

8-israel_flag.jpg

פורסם

האתר הכרויות הרוסי הזה הוא סממן מוהבק של הסחי הרוסי שמעדיף להמשיך להתבדל מההווי הישראלי ולהישאר "רוסי"..

זה מה שהבאנו עלינו בשנות ה-90, וזוהי הצואה (אחת מיני רבות) שנמשיך לאכול מהם עד שנכריח אותם לעשות "סוויטצ'" בראש.

נ.ב - כן, אני מתעב רוסים.

פורסם

לפותח הת'רד,

אתן לך את דעתי בנושא,

לפי דעתי הכי טוב, נוח וקל להכיר, זה בעבודה,

אני למשל עבדתי תקופה בים, עבודה מסריחה וקשה, אבל פאק, זה בא בערימות!

לא מזמן התחלתי לעבוד בשמירה בשביל ללמוד לפסיכומטרי,

ובום,

הכל נעלם!!!

פורסם

ומה אם הוא עובד בבניין ?

פורסם

או, רחמנא ליצלן, בהייטק?

פורסם

לפי מיטב ידיעתי, הים פתוח לרחצה ::) אפשר גם בלי כרטיס עובד.

פורסם

טוב ,אני הולך לתפוס עלייך טרמפ... אז תחזיק חזק .

פשוט נמאס לי מנסיעות ארוכות לפגישות שלא יוצא מהם דבר ( חוץ מזיוני שכל ) ושנראות יותר ויותר כמו רעיונות עבודה :argue: .

(לא יודע מה איתכם, אבל בדרך כלל ,אני חוזר עם הזנב בין הרגליים , תרתי משמע ....).

אל תשכח שדלק זה ההוצאה הקטנה כאן

(זה יוצא מעל 50 ש"ח אם זאת נסיעה קצרה של 60 קילומטר הלוך וחזור )

יש גם הוצאות נלוות נוספות כמו קפה ועוגה במסעדה ,אם אתה חושב בכלל על צ'אנס לפגישה שנייה.

(כ-80 ש"ח לפחות ,שהרי אפילו הפמיניסטיות הגדולות ביותר שאולי מרוויחות פי שניים ממך יסתכלו עלייך כמו קמצן אם לא תשלם עליהן) .

אל תשכח גם את המניאקים העירוניים (פקחי החנייה ) והמניאקים הארציים (שוטרי התנועה ).

לא מזמן נסעתי לפגישה עם מישהי בתל-אביב וקיבלתי דו"ח תנועה על מהירות (250 ש"ח ) למרות שלדעתי לא חרגתי מהמותר , אבל לך תתווכח איתם ,שהרי אף אחד לא נוסע כשהוא כל הזמן מסתכל על מד המהירות.

אחרי שהבחורה שנפגשתי איתה קלטה שאני כנראה לא אביר חלומותיה ו-"פתאום " קיבלה טלפון "דחוף" שהיא חייבת לרוץ , חזרתי לרכב וגיליתי דו"ח נחמד על חנייה (האמת חניתי כאשר 2 הגלגלים הימניים על המדרכה , אבל רק בקצת מבלי לחסום את המדרכה למעבר הולכי הרגל אני לא ברברי ).

בסך הכול יצאתי בזול , ככול הנראה הסמטה הייתה כל כך צרה שהגרר העירוני לא יכול היה להיכנס ולהרים את הרכב ולכן הנבלות הסתפקו בדו"ח בלבד .

הקיצר החוויה המפוקפקת הזאת עלתה לי כ-1000 ש"ח (עם כל ההוצאות הנלוות ) והייתה מבחינתי הקש ששבר את גב הגמל .

החלטתי שלהבא,אני לא מוכן להתאמץ יותר מדי , אם תהייה לי הזדמנות להכיר מישהי באזור העיר שאני חי בה , אז אחלה

ואם לא , אז לא !!!!!

צודק. גם אני כתושב רמת גן לא מחפש בכלל בנות מבת ים או מעבר מקסימום תל אביב רמת גן גבעתיים ופתח תקוה. כל ההתעסקות הזאת במרחק זה מיותר ולמנוע את זה מראש זה נבון

לא משנה איפה עובדים. משנה איפה יש גישה לבנות שנראות טוב.

זה בדיוק כמו בצבא. מכירים את "עדיף לעשות ביד שנתיים מלזיין מישהי מ8200" ? כמה שזה נכון . . . הייתי בבה"ד 1 שני שליש מהשירות. כמה צוערות ראיתי מתפקידי מודיעין ותפקידים "חכמים אחרים" וזה אסון. כל שאר הפקידות 1 מ3 חמודה פחות או יותר.

ככה גם אח"כ תפקידים "מדעיים" אין שם יפות מי יודע מה. אף אחד לא מצא לזה הסבר עדיין. בגלל זה "יפה ואופה" זה מושג נדיר.

והנדירות הללו לא מחפשות ערסים. הן מחפשות גבר עם מעמד עם השכלה ונתפסות מהר מאוד ככה שעד שמוצאים אחת לא בשביל סטוץ אלא בשביל זוגיות זה יכול לקחת שנים.

אני למשל בשנה האחרונה ה5 -6 בנות היחידות שמצאו חן בעיניי ממש ושפגשתי במקומות שונים (3 בעבודה) היו תפוסות אחת אחת וחלקן נשואות בכלל.

אתר היכרויות פשוט מקבץ את הכל למטרות מוגדרות וככה גם פוגשים בנות שלא יוצא לפגוש במציאות כי הן במקרה לא הולכות לאותו פאב/חוף/(אתר בנייה ;D).

האתר הכרויות הרוסי הזה הוא סממן מוהבק של הסחי הרוסי שמעדיף להמשיך להתבדל מההווי הישראלי ולהישאר "רוסי"..

זה מה שהבאנו עלינו בשנות ה-90, וזוהי הצואה (אחת מיני רבות) שנמשיך לאכול מהם עד שנכריח אותם לעשות "סוויטצ'" בראש.

נ.ב - כן, אני מתעב רוסים.

כוכב, אני ממליץ לך מכל הלב לקרוא את מה שעובר עלינו פה ואח"כ לדבר. לפני שאתה מדבר על ה"אוייב" עלייך להכיר אותו.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%94_%D7%9E%D7%97%D7%91%D7%A8_%D7%94%D7%A2%D7%9E%D7%99%D7%9D_%D7%91%D7%A9%D7%A0%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%AA%D7%A9%D7%A2%D7%99%D7%9D

פורסם

מצטער לפוצץ לך את הבועה, אבל הבנות באתרי הכרויות בטווח בגילאים שלנו, ואולי אף גם בגילאים מבוגרים יותר, הן פשוט הזבל של הזבל, או מבחינת המראה או מבחינת האישיות ובדרך כלל שניהם גם יחד. האתרים האלו פשוט מפוצצים בפרחות ובערסים. את אהבת חייך כנראה לא תמצא באתר הכרויות, לפחות לא בחינמיים.

פורסם

מה אתם רוצים? הבן-אדם עצלן קצת אז ישר רוצחים אותו? כאילו שאפשר לתפוס אהבה בתחנת דלק...

הנה אתר טוב, מחולק לפי ערים:

http://www.dateland.co.il/

פורסם

האתר הזה לא חינם אגב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים