עבור לתוכן

אתרי הכרויות חינמיים עם אפשרות חיפוש לפי עיר (טבריה ולא אזור ה-"צפון")

Featured Replies

פורסם

בדקתי מספר אתרים ובכולם החיפוש \פילוח הוא לפי אזורים .(אזור גוש דן ,אזור הצפון \דרום וכיוצא בזה ...)

מטבע הדברים אי אפשר למשל ,להגיד שאזור גוש דן זה כמו אזור הצפון או אזור הדרום.

מרחקי הנסיעה בגוש דן הם קצרים יחסית ולא מהווים בעיה (אם הבחורה שווה את הטרחה ......).

בכלל אני לא מאמין ביחסים בשלט רחוק כשגרים רחוק אחד מהשני ונפגשים מכורח הנסיבות לעיתים רחוקות .

(שלא לדבר על מחירי הדלק הקורעים, דוחות התנועה , החנייה והבילוי המפוקפק בפקקים ההולכים וגדלים משנה לשנה ).

אז זהו נישבר לי ה-ז' , לא מוכן יותר לנסוע לערים אחרות .

זה נישמע לי דבילי לנסות להכיר בחורה בעיר אחרת כאשר בעיר שאתה כבר חי בה, יש עשרות אלפי תושבים ,

ולפחות פוטנציאלית יש בה כמה מאות טובות של בחורות שוות .....

אם פספסתי אתר כזה (הדגש על חינמי לגמרי ) ואתם מכירים ,אז אנא רשמו את שמו כאן .

תודה

• תגובות 102
  • צפיות 14.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מתקמצן על דלק בחיפוש אהבת אמת?

פורסם

מה איבדת באתרי הכרויות?

אם אתה כלכך משתוקק לחפש את אהבת חייך באינטרנט (לא שיש בזה משהו רע..), עדיף שתעשה את זה בדרכים קצת פחות מלאכותיות...

תירשם למקושרים או משהו (פייסבוק קצת פחות גמיש מבחינת חלוקה לערים בישראל) ופשוט תזרום, רשתות חברתיות זה הדבר הכי קרוב לאינטרקציה בין-אישית מציאותית שיש ברשת.

פורסם

באתרי הכרויות יש בחורות שהן שם במטרה להכיר בחור... ולא בישביל דברים אחרים

אחרת מה הוא יכנס לFACEBOOK סתם ישלח הודעות ספאם ל 2220 בחורות ?

הן לא יבינו מה הוא רוצה מהחיים שלהן

אם יש דרך להכיר בחורות דרך רשת חברתית אשמח לדעת גם איך..

פורסם

באתרי הכרויות יש בחורות שהן שם במטרה להכיר בחור... ולא בישביל דברים אחרים

עדיף שתעשה את זה בדרכים קצת פחות מלאכותיות...

אחרת מה הוא יכנס לFACEBOOK סתם ישלח הודעות ספאם ל 2220 בחורות ?

הן לא יבינו מה הוא רוצה מהחיים שלהן

חס וחלילה.

שפשוט יזרום, ידבר עם אנשים ויכיר אנשים בדיוק כמו שעושים "בעולם האמיתי". לא "יתחיל עם בחורות", כי זה קצת פתטי..

פורסם

בדיוק. תיכנס לפייסבוק, ותמצא את החברים שלך שם (גם אלה שחברים שלך עכשיו, וגם כל מיני חברים מהתיכון שמעניין אותך לדבר איתם).

חוץ מזה, תמצא כל מיני קבוצות שמעניינות אותך.

די מהר תתחיל למצוא חברים חדשים ולדבר איתם.

פורסם

בדיוק.

והיכרות "כבדרך אגב" זה הרבה יותר הגיוני, טבעי ובריא (לדעתי) מאשר היכרות מלאכותית של "אני מחפש חברה, את מחפשת חבר, בואי נצא לדייט"...

פורסם

כן, זה נושא עם הרבה דעות אישיות ואין באמת נוסחאת קסם או הדרך הנכונה. אין כל רע בלהכיר באתרי הכרויות (וזה גם חוסך הרבה מאוד זמן של להשקיע במעבר של רשתות חברתיות וגם שלא ברור מי רוצה ומי לא, זמן שלפעמים גם לאנשים עסוקים אין) ואני מכיר מספר זוגות שנפגשו באתרים כאלו, התחתנו וחיים באושר עד היום.

דווקא לא שמעתי על אף אחד שיצא לו משהו מקשרים רומנטים בפייסבוק ועל מקשורים שמעתי על הרבה פחות זוגות מאתרי הכירויות.

פורסם

אני דווקא מכיר ים זוגות שהכירו במקושרים, באופן ספונטני.

חלקם אפילו התחתנו.

פורסם

דבר ראשון, למקרה שמישהו דובר רוסית ייכנס לפה, לצערי אין אתה כזה ישראלי, אבל אתר רוסי דווקא יש לפי ערים, נוח ובלי שטויות. ישר ולעניין

www.lov.co.il

ובקשר למקושרים, זה נוראי לשלוח שם הודעות. אין תמונה וכפתור "שלח הודעה" ליד. זה לוקח דור לשלוח הודעות של "שלום,...." לנגיד 10 בנות.

אני מתפלא שאין בארץ אתר חינמי טוב להיכרויות כמו האתר הרוסי ההוא. היו עושים בו הרבה כסף מפרסומות גם ללא תשלום.

פורסם

למה זה ברוסית אם זה פה בארץ ? שומרים את כל הרוסיות לעצמכם הא >:(

פורסם

אני לא בא להעליב פה אף אחד בשורה הבאה אבל...

בוא נקרא לזה "סינון ערסים ותרבות דיבור".

נגיד ככה. לא תראה שם בנים שכותבים משפטים בסגנון "היי בובה מה המצב" ו "את יודעת מה נראה טוב עלייך? אני".

אגב זה אתר שאתה בחיפוש יכול לבחור ערים מכל העולם בכל ארץ. שתמול הסתכלתי לדוגמה עם בנות רוסיות מסין, סתם לראות אם הן שונות מפה. לא, יש כמה מלוכסנות אבל מלבד זה כולן עולות כנראה.

מי שמעוניין, TOP100 הרוסיות היפות בישראל

http://lov.co.il/top/top.phtml?rating_id=11574

*יש רשימה כזאת של ישראליות באיזה אתר?

פורסם

זה לוקח דור לשלוח הודעות של "שלום,...." לנגיד 10 בנות.

כמה עלוב ונואש אתה יכול להיות?

מי שמעוניין, TOP100 הרוסיות היפות בישראל

http://lov.co.il/top/top.phtml?rating_id=11574

*יש רשימה כזאת של ישראליות באיזה אתר?

לא, כי רשת חברתית זה לא שוק בשר.

פורסם

מה זה עומרי ? גם אתה נותן תשובות של פגע וברח ?

מה זה "כמה עלוב ונואש אתה יכול להיות"? כמה חסר כבוד אתה יכול להיות :nono:

מה אתה מציע. מי שמשתמש במקושרים בשביל לשבת ולשרוף זמן מול המסך עם כל הבבל"ת שיש שמה זה משהו אחד. אני מתקשר למשיהו אם אני צריך אותו ולא יושב מאחורי מסך ומבזבז זמן חיים. פה אני מבזבז זמן בשביל לעזור לאחרים לדוגמה.

מי שמשתמש במקושרים בשביל להכיר לא יכתוב לבחורה אחת שמוצאת חן בעיניו ואח"כ יחכה לראות אם היא תענה לו בכלל ויכתוב לאחרת.

זה למה הקימו אתרי הכרויות ששם ההיכרות היא מיידית

פורסם

קראת בכלל את ההודעות שלי בנושא הזה? אני נגד היכרות אתרי הכרויות פרופר, לדעתי זה מלאכותי ולא בריא.

מקושרים הוא לא אתר היכרויות, זו רשת חברתית. ובן אדם ששולח ברשת חברתית הודעות כלליות של copy&paste לעשרות בחורות במקביל - זה פשוט עלוב. ברמות שאתה לא מבין בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים