פורסם 2008 ביולי 2217 שנים שלום!ברצוני לקנות כונן קשיח חיצוני, לצרכי גיבוי ל-4 מחשבים.3 מהם סטנדרטים, 2 נייחים, 1 נייד, עם ווינדוס XP.המחשב הרביעי (החשוב ביניהם..) הוא ישן למדי. מערכת ההפעלה שלו היא Windows 98, אך יש לו יציאת USB.דרישות נוספות שלי מהכונן - נפח ממוצע (150 - 300 ג'יגה יספיקו, אין צורך ביותר), מחיר סביר (מספר מאות שקלים).שאלתי נחלקת ל-2:1. איזה כונן עלי לקנות אשר יוכל להתחבר אל המחשב הישן, עם ווינדוס 98?2. כיצד אני מבצע את החיבור בין הכונן אל המחשב? אני מניח שנדרש לחבר כבל USB, מן הסתם, אך האם נדרש בנוסף גם לבצע איזשהו שינוי בהגדרות המחשב? התקנות מיוחדות? דרייברים?אודה מאוד לעוזרים - כרגע אין לי שמץ של מושג איך אני פותר את העניין הזה...חוזליטו.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים קודם כל רק 98SE יתמוך בהתקני USB.ל-98 אין תמיכה מובנית ב-USB MASS STORAGE DEVICE ולכן תצטרך להוריד את הדרייבר הג'נרי עבור זה.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר לא ברור לי איך אני בודק אם זה SE או לא.אני יודע כעובדה שהצלחתי להתחבר למחשב הזה עם פלאש ממורי (בעזרת דרייבר). האם זה אומר שזה SE?עדיין, אשמח להבין האם נדרש כונן ייעודי שמתאים ל-98, או שמא כל כונן יתאים בהינתן שיש לו דרייבר.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים תפעיל חלון DOS.תפעיל את הפקודה VER.4.10.1998 --> Windows 984.10.2222 --> Windows 98 SEיש דרייבר גנרי ל-USB Mass Storage ל-Windows 98 SE. בזמני הוא עשה לי כמה בעיות עד שסוף-סוף הצלחתי להתקין אותו כמו שצריך, אבל מאותו רגע עבד ללא דופי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.