עבור לתוכן

קיבלתי הרגע את ה 4850 ! שאלות !...

Featured Replies

פורסם

התקנתי את ה 8.7

צריך עדיין להתקין את זה ? hotfix_xp32-64_dd_ccc_hd4800series_64899.exe הפיקס למאוורר ?

או שזה כבר בילד אין בדרייבר החדש ה 8.7 ?

עכשיו איך אני יוצר את הפרופיל הזה שאומר למאוורר לפעול על 30 אחוז בווינדוס וכאשר אני מעלה משחק שיעבור ל40 ..50% ?

עכשיו לגבי החיבור פיזית רשום על הכרטיס במדבקה גדולה ! עם "אזהרה" שחוב לחבר ככה : (תמונה)

השאלה למה ? כי אני לא יכול בעיקרון ...מהספק שלי יוצא כבר אחד של שני חיבורי חשמל אבל סאטה ששניהם הולכים להרדיסקים ....

כרגע המחשב מחובר כמו שהיה מחובר לכרטיס הקודם (X850XT) כבל 6 פינים ישירות מן הספק ...

יש הבדל אם אני משאיר את זה ככה ? למה בכלל זה אמו לעבור דרך ההרדיסק ?

תודה

[br]פורסם בתאריך: 22.07.2008 בשעה 19:07:44

אה שכחתי את הבוק תמונות שעשיתי גם כמובן (למתעניינים)

http://img165.imageshack.us/my.php?image=006xy7.jpg

http://img90.imageshack.us/img90/6510/008xr2.jpg

נ.ב

אני יודע... אני צריך טיפול . :screwy:

:xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

התקנתי את ה 8.7

צריך עדיין להתקין את זה ? hotfix_xp32-64_dd_ccc_hd4800series_64899.exe הפיקס למאוורר ?

או שזה כבר בילד אין בדרייבר החדש ה 8.7 ?

עכשיו איך אני יוצר את הפרופיל הזה שאומר למאוורר לפעול על 30 אחוז בווינדוס וכאשר אני מעלה משחק שיעבור ל40 ..50% ?

עכשיו לגבי החיבור פיזית רשום על הכרטיס במדבקה גדולה ! עם "אזהרה" שחוב לחבר ככה : (תמונה)

השאלה למה ? כי אני לא יכול בעיקרון ...מהספק שלי יוצא כבר אחד של שני חיבורי חשמל אבל סאטה ששניהם הולכים להרדיסקים ....

כרגע המחשב מחובר כמו שהיה מחובר לכרטיס הקודם (X850XT) כבל 6 פינים ישירות מן הספק ...

יש הבדל אם אני משאיר את זה ככה ? למה בכלל זה אמו לעבור דרך ההרדיסק ?

תודה

[br]פורסם בתאריך: 22.07.2008 בשעה 19:07:44

אה שכחתי את הבוק תמונות שעשיתי גם כמובן (למתעניינים)

http://img165.imageshack.us/my.php?image=006xy7.jpg

http://img90.imageshack.us/img90/6510/008xr2.jpg

נ.ב

אני יודע... אני צריך טיפול . :screwy:

:xyxthumbs:

תתחדש..גם אני מקבל את שלי עוד מעט..

הדרייבר 8.7 הוא תקין ויש איתו את כל התיקונים..תישאר איתו הוא יספיק

התמונה שבאה עם הכרטיס מיושנת...היא מראה כרטיס עם חיבור 4PIN ובגלל שפעם חיברו 4PIN גם להארד דרייב אז אמרו לך שחובה לחבר חשמל גם לכרטיס..

אל תשים לב לזה זה ממש מיושן..ופרופיל מאווררים תעשה דרך rivatuner, הוא שואל אותך באיזה % אתה רוצה את המאוורר במצב נתון..הנה מומלץ

2D 30-40

Low Power 3D 40-50

3D 60-90

פורסם

חחחח... ואו... אחי יש לך בעיות רציניות...

פורסם

חחחח מלקק חומרה הא ... היה היום משחק מצחיק ב-PVK :lol:

holy templar מכין חתימה מאתגרת ל-PVK עם התמונות שלך עכשיו >:D

בכל אופן, תתחדש !!

ד"א, לא נראה לי ש-rivatuner יעזור בגרסאתו הנוכחית, אחרת לא היו עושים רעש על כל סיפור המאוורר.

פורסם

אתה מודע לזה שליקוק יציאת DVI יכול לגרום לירידה של איזה 10FPS ב CRYSIS ?? :screwy:

לא צריך להתקין שום HOTFIX. פשוט תתקין את 8.7 החדש ואתה יכול לחפש בפורום איך עורכים פרופיל למאוורר.. כבר שאלו את זה לפחות 174 פעמים..

פורסם
  • מחבר

jacko_il יש שתי יציאות DVI ...

20 FPS באת להגיד ..

הכרטיס כרגע עומד על בטוק 625 ...ניתן להעלות ל 700 בלי בעיה את הספיר ? ואם על 700 על כמה זכרון לשים ?

אין לי כוח לכל הבדיקות האילה , כבר עברתי את הסרט הזה בדיוק עם ה E8400 , פשוט מנסיון שלכם ...הרבי חבריי פורום מחזיקים פה את הכרטס הזהה הזה פשוט ....

700 לליבה נניח אז, כמה לשים את הזכרון ?

פורסם

אתה מודע לזה שליקוק יציאת DVI יכול לגרום לירידה של איזה 10FPS ב CRYSIS ?? :screwy:

לא צריך להתקין שום HOTFIX. פשוט תתקין את 8.7 החדש ואתה יכול לחפש בפורום איך עורכים פרופיל למאוורר.. כבר שאלו את זה לפחות 174 פעמים..

חח לחתימה..

פורסם

רצחת אותי עם התמונה :lol:

פורסם
  • מחבר

אני מתחיל לחשוב אפילו שאולי "jacko_il " צודק .... :nixweiss:

אחרת איך אפשר להסביר את התוצאה הנוראית הזו !!!!?

:-\

ראיתי באינטרנט אותו מפרט כמו שלי מעבד על 4.0 GHZ ואותו הכרטיס אותה ליבה גם איזור ה 700 ...נותן בין 14-15.5K !!!!!

איך רק 12,700 !? משהו פה לא בסדר ....בדקתי הכל ! כלום לא פועל ברקע , VSINC לא פועל . דרייברים הכי חדשים 8.7

ומישהו יודע גם איך אני משאיר את הכרטיס לעבוד בליבה שאמרתי לו ??? הוא מוריד את זה לבד ל 500 משום מה כל הזמן (כמו המעבד שלי שמזהה שאין צורך ביותר מדיי כוח אז הוא מוריד אבל זה אני יודע לשנות ובחרתי ככה ידנית)

?

אולי משום מה הוא נשאר על 500 במקום לעלות ל 660 כמו שקבעתי לו ? יכול להיות ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תהרוג אותי אם אני מבין למה קנית כרטיס כזה ואתה מרכיב אותו על מעבד Singel Core

פורסם
  • מחבר

אאאאאאאא ?..

פורסם

תהרוג אותי אם אני מבין למה קנית כרטיס כזה ואתה מרכיב אותו על מעבד Singel Core

בפעם האחרונה שבדקתי E8400 היה Dual Core ;)

פורסם

ממממממ

טעות שלי

לא יודע למה חשבתי שמעורב כאן 3200+ :s07: :s07: :s07: :s07:

פורסם
  • מחבר

gilomen ...אתה שותה הרבה לאחרונה ? כי ימים חמים .... :screwy:

סתם , GILOMEN הזכיר לי באמת שלא עדכנתי את המפרט :smile1: :smile1: SORRY !

עכשיו מעודכן מ 3200 ל E8400 החדש שלי .....

בכל מקרה ! - בחזרה לבעיות שלי בחיים :

למה התוצאה נמוכה ממה שאמורה להיות עם מפרט כמו שלי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים