פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים מישהו פה יודע אם גריז טרמי מוליך!!!כי כנראה שמתי יותר מדאי כשהרכבתי את המחשב!!המחשב בהתחלה עבד והכל סבבה...ואז התחיל עם הבעיות !!משהו שכאילו אין לו NVMפעם שהביוס שלו לא תקין!!!עכשיו כשפירקתי את הלוח ואת המעבד גיליתי שהגריז נמרח על כל חלקו העליון של המעבד!וכמו שאתם יודעים יש שם על מיני מוליכים שבולטים החוצה!!!!עכשיו אם הוא מוליך אז כנראה שהוא דפק את המעבד!!!(למרות שזה לא נראה לי כי בדקתי קצר עם רב מודד ולא היתה מוליכות)עכשיו או שהלוח אם דפוק!!!!מישהו?:?????????
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים לא נראה לי שהוא מוליך.. גם אני שמתי יותר מדי(את כול השקיקית... : ) משחה טרמית וגם לי היא נמרחה על כול המעבד, אבל הכול בסדר כנראה שהלוח אם שלך החליט לדפוק את עצמו..
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים מחבר ניקיתי!!!אבל כבר פירקתי את הלוח כדי לקחת אותו לספק שיחליף לי אותו!!!בעיות יש!!!מה שאני לא יודע זה אם זה בגלל הלוח או בגלל המעבד!! ואין לי כוח להרכיב הכל ולבדוק שוב!!!ולכן אני רוצה לצמצם אפשרויות!!
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים מוליך מאוד מכיל כסף טהור !!!! תנקה היטב כאילו מעולם לא היה שם גריז טרמי ותחליף !!! קשה להבין פנטיום 3 וגריז טרמי !!! משעמם לאנשים (זה מעבד שלא מיתחמם כמעט גם עים המהרה !!!-תיקנה מאורר טוב ושקט (ולקנו6)) ותשתמש רק בפד הטרמי !!! וחסל אחרת תישרוף עוד ועוד לוחות ומעבדים כי צריך ניסיון ומומחיות להשתמש בגריז שממש אינו רלונטי למצב שלך. דן
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים {דן, אני מבקש שתפסיק לפרסם את החנות הזאת. תודה.} ובקרוב ארטיק סילבר 3 משופר ! דן
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים מחבר מוליך מאוד מכיל כסף טהור !!!! תנקה היטב כאילו מעולם לא היה שם גריז טרמי ותחליף !!! קשה להבין פנטיום 3 וגריז טרמי !!! משעמם לאנשים (זה מעבד שלא מיתחמם כמעט גם עים המהרה !!!-תיקנה מאורר טוב ושקט (ולקנו6)) ותשתמש רק בפד הטרמי !!! וחסל אחרת תישרוף עוד ועוד לוחות ומעבדים כי צריך ניסיון ומומחיות להשתמש בגריז שממש אינו רלונטי למצב שלך. דן זה לא למחשב שלי!!!!זה למחשב של אח שלי AMD 1700!!!!! קאפיש????
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים תשתמש בפד טרמי וחסל או שתקנה חוצץ SHIMS בן המעבד לבן גוף הקרור החושף רק את ה CORE ותפעל לפי הוראות יצרן הריז במדוייק !!! ושוב VOLCANO6CU טוב מאוד ושקט גם עים פד טרמי ואפילו זול !!! ומאושר עד XP1900+ דן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.